Προς το περιεχόμενο

HP TouchPad 16GB 224€ @CrazySundays

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 817
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτό που το σκοτώνανε στις ΗΠΑ 99 δολάρια;

Ναι αυτό είναι με διπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz στις 9,7" και ποιότητα κατασκευής HP.

Δημοσ.

Τρομερη τιμη μεχρι και το ics θα του περασουν και θα κάνει παπάδες.

ποσο σιγουρο ειναι οτι θα γινει port το ics για τη συσκευη?

ειχα δει κατι βιντεο για ανδροιδ γενικοτερα που του χαν περασει αλλα το παρατησα εκ τοτε.

υπαρχει καποιος οδηγος τωρα για porting android στο hp touchpad?

Δημοσ.

Τρομερη τιμη μεχρι και το ics θα του περασουν και θα κάνει παπάδες.

Ποιο ics λες ? Εφόσον έχει το δικό τους παρατημενo λειτουργικο .... " Λειτουργικό: HP webOS 3.0 Αγγλικά"

???? Δεν είναι καν Android !

Δημοσ.

Ήδη του έχουν περάσει android και ήδη κάνει παπάδες. Ο φίλος απλά λέει ότι θα του περάσουν και το παγωτό !!! Εγω το τσίμπησα πάντως !!!

Δημοσ.

Δηλαδή εδώ κοστίζει 150% ακριβότερα αποτι το πουλούσαν στην Αμερική (αν είναι το ίδιο μοντέλο όπως αναφέρθηκε παραπάνω) και είναι ευκαιρία; (καταλαβαίνω ότι είναι ευκαιρία σε σχέση με τον αρχική του τιμή, αλλά γιατί να μην το πουλήσουν και εδώ τουλάχιστον σε τιμή πιο κοντά αυτής της Αμερικής;)

Δημοσ.

Ρε παιδιά το πουλούσαν μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο τόσο και στην Αμερική όπου κι έγινε χαμός. Ας το ξεπεράσουμε αυτο και ας δούμε τι πραγματικά προσφέρει η συγκεκριμένη συσκευή !!

Δημοσ.

απο τη στιγμη που οντως γινεται android porting ειναι σουπερ.. τελεια specs για τα 224 ευρω.

το πηρα και εγω, ελπιζω να μην το φερουν σε 2 αιωνες οπως συνηθιζει το e-shop. τις τελευταιες 4 παραγγελειες μου απο εκει τις ακυρωσα λογω της αδικαιολογητης αναμονης σε "διαθεσιμα" προιοντα

Δημοσ.

Το πουλούσαν τόσο στις ΗΠΑ γιατί σταμάτησε την παραγωγή η HP και την υποστήριξη στο λειτουργικό,

Δηλαδή τώρα έχει ξαναρχίσει την παραγωγή;

Δημοσ.

Το πουλούσαν τόσο στις ΗΠΑ γιατί σταμάτησε την παραγωγή η HP και την υποστήριξη στο λειτουργικό,

that's the beauty of it, το καλο ειναι πως εκαναν open source τον κωδικα για το λειτουργικο τους --> http://www.bbc.co.uk...nology-16121361 επομενως θα υπαρχουν "πολλες διαθεσιμες επιλογες" devil.png

The code behind the mobile operating system, WebOS, is being released to open source software developers by Hewlett Packard.
Δημοσ.

Δηλαδή τώρα έχει ξαναρχίσει την παραγωγή;

Από οτι έχω καταλάβει μέχρι να αδειάσουν οι αποθήκες από υλικά. Δεν θα ξαναβγάλει μετά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...