evoracing Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα... Καταρχήν είμαι αρχάριος σε αυτά τα θέματα... Αγόρασα μια τηλεόραση-monitor και θέλω να μάθω πως να κάνω για να χρησιμοποιώ την μια οθόνη σαν συμπλήρωση σε παιχνίδια(π.χ. Need For Speed Shift) η μια οθόνη να χρησιμοποιηθεί για να βλέπω μόνο αριστερά-δεξιά... http://www.youtube.com/watch?v=3qVGkB19hkk
rafail1994 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Καταρχάς πρέπει η κάρτα γραφικών σου να έχει αυτήν την δυνατότητα και μετά να έχουν ίδια ανάλυση γιατί δεν φαίνονται καλά όταν έχουν διαφορετικές .
evoracing Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μωρέ δεν με ενδιαφέρει πως θα φαίνεται... Έχω την NVINDIA GeForce GT 240 και διαβάζει και τις δυο οθόνες μαζί...
Meraklis56 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Θα δυσκολευτείς άπειρα στο να συνδιάσεις 2 οθόνες στα παιχνίδια.Στις Ati γίνεται πιο εύκολο,λόγο eyefinity αλλά στις nVidia θέλει πολλές μόντες και για κάθε παιχνίδια ξεχωριστά. Εγώ που λίγο ασχολήθηκα δεν βρήκα μια εύκολη λύση
giorgos147 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Και άσε που με δύο οθόνες, "σοβαρό" dual monitor gaming δε γίνεται. Αν κάτσεις κάτω να το σκεφτείς, θα καταλάβεις τους λόγους.
optimus_crime Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 εγώ αυτή τη στίγμη έχω μια LG 23'' και μια samsung 15-16'' αλλά όχι για gaming(εξάλλου δεν ταιριάζουν αλλά ούτε ενδιαφέρομαι για κάτι τέτοιο) απλώς επειδή ασχολούμε με photoshop,videos και τέτοια θέλω περισσότερο desktop αλλά και όταν παίζω κανα παιχνίδι να βλέπω και το msn κ.τ.λ και θα συμφωνήσω και με τον φίλο πιο πάνω...δεν αξίζει, καλύτερα θα 'ταν μια τηλεόραση 26-27'',δεν θυμάμαι πόση είναι ακριβώς...
Meraklis56 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Στις 2 οθόνες gaming δεν γίνεται επειδή είναι 2.Στις 3 είναι πολύ καλύτερα.διότι η μέση δεν πέφτει πάνω στο στα όρια των οθονών.Ειδικά στα fps αυτό είναι καταστροφικό. Κατα τα άλλα συμφωνώ με τον optimus_crime.Σου λύνει τα χέρια μια δεύτερη οθόνη ειδικά για τέτοια προγράμματα.Αντι να κάνεις minimize/maximize τα προγράμματα απλά βλέπεις στην άλλη οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα