eleni_93 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 καλημερα παιδια και καλα χριστουγεννα . Θα ηθελα τη βοηθεια σας στο να παραγγειλω μια μικρη βαλιτσα στις διαστασεις χειραποσκευης σε καλη τιμη και φυσικα και καλη ποιοτητα! αν εχετε τπτ στο νου σας βοηθηστε με...
parasaser Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 δεν εχει στανταρ διαστασεις. πχ εγω ειχα 2 σχολικες τσαντες (αυτες στην πλατη) και τις ειχα πανω στο αεροπλανο. το μονο προβλημα ειναι το βαρος αλλα αν φενεται μικρη δεν προκειτε να στην ζυγισουν, τουλαχιστον ετσι εγινε σε εμενα.
Chrisxxx Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 καλημερα παιδια και καλα χριστουγεννα . Θα ηθελα τη βοηθεια σας στο να παραγγειλω μια μικρη βαλιτσα στις διαστασεις χειραποσκευης σε καλη τιμη και φυσικα και καλη ποιοτητα! αν εχετε τπτ στο νου σας βοηθηστε με... Είχε στο amazon.co.uk βαλιτσακια ακριβώς στο ανώτατο μέγεθος που δέχεται η easy k η ryanair για χειραποσκευες.
Rabican Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 εγω παντως με τσαντα πλατης την πατησα στη ryan και εδωσα 40 εουρος για gete-checkin. επισης να ξερεις οτι σε ryan και easy υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να σε αναγκασουν να κουβαλας ΜΟΝΟ ΜΙΑ τσαντα. οποτε αν εχεις χειραποσκευη και μια τσαντα (πχ ψηφιακης μηχανης η μια γυναικεια τσαντα) θα σε αναγκασουν να τη βαλεις μεσα στη χειραποσκευη.
Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 καλημερα παιδια και καλα χριστουγεννα . Θα ηθελα τη βοηθεια σας στο να παραγγειλω μια μικρη βαλιτσα στις διαστασεις χειραποσκευης σε καλη τιμη και φυσικα και καλη ποιοτητα! αν εχετε τπτ στο νου σας βοηθηστε με... με ποια εταιρία θες να πετάξεις, στη ryanair ειναι 55cm x 40cm x 20cm σε άλλες ειναι λίγο μεγαλύτερη η χειραποσκευη
eleni_93 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 easy jet παιδια δεν βλεπω να μου προτεινεται κάτι ομως ...
parasaser Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 easy jet παιδια δεν βλεπω να μου προτεινεται κάτι ομως ... ειναι αυστηρα εκει οποτε αναγκαστικα θα πας με τις διαστασεις που δεινουν
Chrisxxx Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 easy jet παιδια δεν βλεπω να μου προτεινεται κάτι ομως ... Αυτην με 30 ευρώ, 35 με μεταφορικά νομιζω http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005C3QKF4 http://www.amazon.co.uk/Cabin-Max-Backpack-Approved-55x40x20/dp/B002Q5APX4/ref=pd_sim_sg_1 χωρις τα ροδακια.
eleni_93 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δεν το κατέχω το amazon βρε παιδιά... θα ήθελα κάτι πιο κομψό αν και η τιμη του αρεσε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα