dvamv Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μια χαρά έιναι και η HD 3000. Το συγκεκριμένο laptop δεν είναι για παιχνίδια (βλέπε Allienware). Το πήρα την προηγούμενη εβδομάδα και είμαι πολύ ευχαρηστιμένος. Εβαλλα και έναν 128GB SSD και πετάει. To αντίστοιχο MacBook Air κάνει 1379€ περίπου 550€ διαφορά!!! Eίναι οντως αλουμινένιο ή πλαστικό που δειχνει αλουμίνιο όπως αναφέρει ένας φιλος παραπανω ?
ipal Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Καλά Χριστούγεννα φίλε dvamv, Δες και μια πρόταση της Asus που έχει συζητηθεί αρκετά. http://www.skroutz.g...+UX31+Ultrabook + http://techblog.gr/n...-unboxing-1455/ Με 256 SSD - αλουμίνιο - 1600/900 ανάλυση - i7 επεξεργαστής.. Δες το επισης να πω το UX υπαρχει στο amazon.de με 128ssd & i5 στα 980€.
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μια χαρά έιναι και η HD 3000. Το συγκεκριμένο laptop δεν είναι για παιχνίδια (βλέπε Allienware). Το πήρα την προηγούμενη εβδομάδα και είμαι πολύ ευχαρηστιμένος. Εβαλλα και έναν 128GB SSD και πετάει. To αντίστοιχο MacBook Air κάνει 1379€ περίπου 550€ διαφορά!!! H HD 3000 είναι για τα μπάζα ακόμα και στο σταθερό μου με 2500κ στα 3.7.. Καλύτερα παίζει μια απλή κάρτα αξίας 40 ευρώ.. Δοκιμασμένο κ ψαγμενο.. για παιχνίδι ούτε συζήτηση.. Γι'αυτο εγώ δεν θα πρότεινα κανένα από τα 2 σε αυτά τα χρήματα αφού με τα ίδια αγοράζεις κάτι πολύ πιο αξιόλογο και αργότερα αν θέλεις βάζεις κ έναν SSD αλλά αν είναι να πάρει κάποιο λόγο καλής φορητοτητας ας είναι το Air που το osX από φύση και θέση την οδηγεί πολύ καλύτερα.. Είναι πολλά τα χρήματα παιδιά σε κάθε περίπτωση..
xristoforos89 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 H HD 3000 είναι για τα μπάζα ακόμα και στο σταθερό μου με 2500κ στα 3.7.. Καλύτερα παίζει μια απλή κάρτα αξίας 40 ευρώ.. Μιλας για desktop ομως, που η διαφορετικη ισχυ ειναι εντελως διαφορετικη. Μια καρτα των 40ευρω σε desktop ειναι υπεραρκετη. Πριν απο λιγο καιρο (6μηνο βασικα) ειχε μπει προσφορα η 4850 στα 49ευρω, που παιζεις ανετα παιχνιδια. Στα λαπτοπ ομως ή παιρνεις λαπτοπ με ανεξαρτητη καρτα σε περιπτωση που το θες ΚΑΙ για παιχνιδια ή παιρνεις με ενσωματωμενη, με οτι συνεπαγεται αυτο. *Εχω λαπτοπ με την HD 3000 (macbook pro 2011) και παιζεις pro/nba κλπ κλπ για την πλακα. Ο μονος ενδοιασμος μου πρωτου το παρω ηταν να παιζει σωστα μεγαλα mkv αρχεια. Εχω δοκιμασει μεχρι 20gb και δεν εχει το παραμικρο προβλημα σε κολληματα/σπασιματα κλπ.
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μιλας για desktop ομως, που η διαφορετικη ισχυ ειναι εντελως διαφορετικη. Μια καρτα των 40ευρω σε desktop ειναι υπεραρκετη. Πριν απο λιγο καιρο (6μηνο βασικα) ειχε μπει προσφορα η 4850 στα 49ευρω, που παιζεις ανετα παιχνιδια. Στα λαπτοπ ομως ή παιρνεις λαπτοπ με ανεξαρτητη καρτα σε περιπτωση που το θες ΚΑΙ για παιχνιδια ή παιρνεις με ενσωματωμενη, με οτι συνεπαγεται αυτο. *Εχω λαπτοπ με την HD 3000 (macbook pro 2011) και παιζεις pro/nba κλπ κλπ για την πλακα. Ο μονος ενδοιασμος μου πρωτου το παρω ηταν να παιζει σωστα μεγαλα mkv αρχεια. Εχω δοκιμασει μεχρι 20gb και δεν εχει το παραμικρο προβλημα σε κολληματα/σπασιματα κλπ. Σωστό.. σχεδόν το ίδιο λέμε.. και γι'αυτο η πρόταση μου είναι Air από τα 2. Κοίτα εγώ λόγω έλλειψης χρημάτων όταν συναρμολογούσα τον υπολογιστή είχα σχεδιάσει να μείνω λίγο καιρό με την HD και αργότερα να πάρω μια κάρτα.. μέχρι που μου έσπασε τα νεύρα (φυσικά το ζητούμενο μου ήταν λίγο παραπάνω από το τελείως απλό να βλέπω) και έτρεξα και αγόρασα κάρτα με τα πρώτα διαθέσιμα χρήματα.. Η Εμπειρία μου όμως σαφώς και είναι από το desktop με ότι αυτό συνεπάγεται και όταν οι sandy χρησιμοποιούν την HD έχει και σαν αποτέλεσμα οι θερμοκρασίες να είναι εντελώς διαφορετικές στον επεξεργαστή και το northbridge.. Σε μια συνολική εκτίμηση όμως πάλι από την εμπειρία μου η τεχνολογία της όποιας Intel HD κατά την γνώμη μου είναι απογοητευτική.. Δεν συμβαδίζει με το 2011 - 2012
panos2000gr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Αν το αυτοκίνητο το θέλεις για να πηγαίνεις στην δουλεία σου, τότε όποιο και να πάρεις το ίδιο είναι..! Αυτό που λες είναι λίγο θεωρητικό γιατί παραβλέπεις τον παράγοντα εμπειρία χρήσης. Με την ίδια λογική στην δουλειά σου μπορείς να πας με τα πόδια, το ποδήλατο, το μηχανάκι, το Zastava, το Ford Focus, την BMW x6 κτλ κτλ Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις το αποτέλεσμα είναι το ίδιο... ΘΑ ΠΑΣ στην δουλειά σου. Αυτό που διαφέρει είναι ο τρόπος που θα πας, η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ, η ΑΝΕΣΗ κτλ Για μένα δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης ανάμεσα στους 2 υπολογιστής. Ο βασιλιάς στην συγκεκριμένη κατηγορία υπολογιστών είναι ένας και ονομάζεται Macbook Air. Αν έχεις τα χρήματα το αγοράζεις...διαφορετικά συμβιβάζεσαι με κάτι αρκετά κατώτερο κατά την γνώμη μου. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές επιλογές στα ultra portable. Και δεν είμαι κανένας άνθρωπος κολλημένος με τα MAC...αν διαβάσεις στα σχετικά forums είμαι από αυτούς που τα "χώνουν" ουκ ολίγες φορές στην Apple και τις απίστευτες ιδιοτροπίες της.
ss13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 filip123go εννοείται ότι κάνεις την δουλειά σου με το acer απλά είπα ότι έχουν μεγάλες διαφορές ( ποιοτικά ) , δεν είμαι υποστηρικτής της apple !!
filip123go Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 ss13,panos2000gr αν δείτε η πρώτη ερώτηση που έκανα ήταν για τι χρήση το θέλει.Γι αυτά που το θέλει, είτε το ένα πάρει είτε το άλλο δεν θα δει απολύτως καμία διαφορά..! Δεν είμαι ούτε κατά, ούτε υπέρ της apple. Απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση θα δώσει παραπάνω λεφτά χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος...
ss13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 ss13,panos2000gr αν δείτε η πρώτη ερώτηση που έκανα ήταν για τι χρήση το θέλει.Γι αυτά που το θέλει, είτε το ένα πάρει είτε το άλλο δεν θα δει απολύτως καμία διαφορά..! Δεν είμαι ούτε κατά, ούτε υπέρ της apple. Απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση θα δώσει παραπάνω λεφτά χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος... Ναι δίκιο έχεις !!
spinemm Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Απλα μακρια απο ACER (εδω στην Ελλαδα) και την "υπεροχη" αντιπροσωπεια - service της. Εαν ειμασταν σε οποιαδηποτε αλλη χωρα, μια χαρα θα ηταν το acer στο ελλαντα ομως Mac ή Asus ή Dell με την ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΩΣ ACER!!!!!!!
Haldol Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 ss13,panos2000gr αν δείτε η πρώτη ερώτηση που έκανα ήταν για τι χρήση το θέλει.Γι αυτά που το θέλει, είτε το ένα πάρει είτε το άλλο δεν θα δει απολύτως καμία διαφορά..! Come on, έχουμε 2012! Είναι απαράδεκτο να γίνεται λόγος για μηχάνημα που κοστίζει 800€ και δεν έχει SSD! Και φυσικά και θα δει διαφορά σε εφαρμογές γραφείου, internet και Photoshop, εκεί χρειάζεται ένας SSD, όχι στο gaming! Η επιλογή είναι ξεκάθαρα ανάμεσα στο Apple και στο ASUS, το άλλο είναι εκτός συζήτησης. Είναι εκτός συζήτησης και για λόγους εγγύησης και service, όχι μόνο επειδή είναι υποδεέστερο σα μηχάνημα.
dvamv Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 παιδια χιλια ευχαριστώ για τις γνωμες σας Ειμαι για apple απλα έβαλα και στο παιχνιδι το 13.3 pro που εχει τα ιδια λεφτα με το air Θα πρεπει να κανω συμβιβασμο στο βαρος κτλ αλλα ψηνομαι λόγω μελλοντικης αναβαθμισης σε ram/hdd και εχει καλυτερη συνδεσιμότητα απο το air sd card / lan κτλ
GoldenEye Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 παιδια χιλια ευχαριστώ για τις γνωμες σας Ειμαι για apple απλα έβαλα και στο παιχνιδι το 13.3 pro που εχει τα ιδια λεφτα με το air Θα πρεπει να κανω συμβιβασμο στο βαρος κτλ αλλα ψηνομαι λόγω μελλοντικης αναβαθμισης σε ram/hdd και εχει καλυτερη συνδεσιμότητα απο το air sd card / lan κτλ Aν το θες για τις δουλειες που αναφερεις παρε το Asus. Αλλιως το air αν θες κατι πιο απλο ποιοτικο ομορφο και με τους οποιους περιορισμους του. Acer σε καμμια περιπτωση...το s3 ειναι πλαστικο κυριως με κακη ποιοτητα κατασκευης και μηδενικη υποστηριξη στην Ελλαδα Επισης συμβιβασμος στο βαρος και το μεγεθος δεν παιζει. Αν ειναι να το κουβαλας καλυτερα παρε λεπτο και ελαφρυ Απλα μακρια απο ACER (εδω στην Ελλαδα) και την "υπεροχη" αντιπροσωπεια - service της. Εαν ειμασταν σε οποιαδηποτε αλλη χωρα, μια χαρα θα ηταν το acer στο ελλαντα ομως Mac ή Asus ή Dell με την ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΩΣ ACER!!!!!!! Μονο ταιβαν και ηπα εχει σερβις της προκοπης αλλα δεν λεει κατι γιατι το σημαντικο ειναι να ναι ποιοτικα κατασκευασμενο και να μην σου ληψει ουτε μερα και να ξεβολευεσαι και να καθυστερεις απο την δουλεια σου Στην Ελλαδα η Acer εχει πολλα σημεια επισκευης αλλα το θεμα ειναι οτι πιο πολυ ευθυνεται η acer europe που λειτουργει με αυτο τον τροπο δηλαδγ μη δινοντας στοκ ανταλλακτικα στους αντιπροσωπους καθυστεροντας πολυ τις επισκευες σε λαπτοπ που πανε εξωτερικο και μη δεχομενη doa αντικατασταση...
dvamv Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Aν το θες για τις δουλειες που αναφερεις παρε το Asus. Αλλιως το air αν θες κατι πιο απλο ποιοτικο ομορφο και με τους οποιους περιορισμους του. Acer σε καμμια περιπτωση...το s3 ειναι πλαστικο κυριως με κακη ποιοτητα κατασκευης και μηδενικη υποστηριξη στην Ελλαδα Επισης συμβιβασμος στο βαρος και το μεγεθος δεν παιζει. Αν ειναι να το κουβαλας καλυτερα παρε λεπτο και ελαφρυ ok ευχαριστω θα τα δω και τα δυο αύριο απο κοντά και θα δείξει......
spinemm Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μονο ταιβαν και ηπα εχει σερβις της προκοπης αλλα δεν λεει κατι γιατι το σημαντικο ειναι να ναι ποιοτικα κατασκευασμενο και να μην σου ληψει ουτε μερα και να ξεβολευεσαι και να καθυστερεις απο την δουλεια σου Στην Ελλαδα η Acer εχει πολλα σημεια επισκευης αλλα το θεμα ειναι οτι πιο πολυ ευθυνεται η acer europe που λειτουργει με αυτο τον τροπο δηλαδγ μη δινοντας στοκ ανταλλακτικα στους αντιπροσωπους καθυστεροντας πολυ τις επισκευες σε λαπτοπ που πανε εξωτερικο και μη δεχομενη doa αντικατασταση... Και Ισπανια να προσθεσω...επισης δεν νομιζω οτι "εξω" ισχυουν αυτα περι doa....ενδεικτικα ειχα ACER αγορασμενο απο Ελλαντα και λιγο πριν φυγω για Ισπανια ξαφνικα σταματησε να δουλευει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ στο πληκτρολογιο απο την μεση του Laptop και αριστερα, (εντος εγγυησης, δηλ τι εντος εγγυησης, χαλασε 2 μηνες απο την αγορα του...) οταν πηρα τηλ στην εδω αντιπροσωπεια και αφου τα νευρα μου εγιναν.....προσπαθωντας να τους πεισω οτι ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.....καταληξαμε οτι θα επρεπε να πληρωσω γυρω στα 700Ε (το λαπτοπ εκανε 1800) για αλλαγη μητρικης ΠΑΡΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ....εννοειται οτι δεν τα εδωσα, οταν εφτασα Ισπανια, το πηγα στην εκει αντιπροσωπεια....τους εξηγησα, το ειδανε, και απλα οι ανθρωποι μου το αλλαξανε ΑΜΕΣΩΣ με αλλο ιδιο...αυτα τα ολιγα για την "φιλοσοφια" της εδω αντιπροσωπειας και της ελληνικης λαμογιας!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα