ThanosA Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Καλα Χριστουγεννα ! Χρειαζομαι τη βοηθεια σας γιατι κατι επαθε το 3gs μου και δεν λεει να ανοιξει.. Εκει που ημουν στο facebook crashαρε εκλεισε,και εχει κολλησει στο μιλαρακι…Πλεον δεν εχει καν μπαταρια.Μολις το συνδεσω στο μακ διχνει συνεχεια οτι ειναι στην πριζα χωρις ομως να ανεβαινει η ενδειξη της μπαταριας και η παραλλαγη αυτου ειναι να προσπαθησει να ανοιξει αλλα κολλαει και παλι στο μιλαρακι και ξανα απο την αρχη. Τα itunes δεν το βλεπουν καν για restore. Η μπαταρια ηταν γεματη πριν crashαρει. Εχω την εκδοση 3.2.1 jailbroken γιατι ειναι απο Αμερικη.Το cydia το ειχα σβησει γιατι δεν με ενδιεφερε τιποτα αλλο παραμονο να ηταν unlocked.To εχω απο τοτε που βγηκε στην Αμερικη,οκ ειναι πολυς ο καιρος αλλα ειναι φυσιολογικο να χαλασει ετσι τη στιγμη που ολα δουλευαν μια χαρα ?Τι μπορω να κανω? Ευχαριστω πολυ και καλες γιορτες!
basilis5 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 δοκιμασες να κρατησεις πατημενα τα 2 κουμπια home + power? επισης, δοκιμασες να μπεις σε dfu ?
ThanosA Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 dfu δοκιμασα αλλα τιποτα...Δοκιμαζω και τα 2 κουμπια...
jumaru99 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Σε ίδιο πρόβλημα που είχε φίλος (δεν άνοιγε και παρέμενε στο μηλαράκι), το πήγε στο service και του είπαν πως πρέπει να αντικατασταθεί.. Ήταν εκτός εγγύησης και μου το έφερε.. να πειραματιστούμε. Λοιπόν, αυτό που έκανα ήταν μιας και δεν άνοιγε με τίποτα..ότι και να προσπάθησα.. αυτό που έκανα τελικά ήταν να το ανοίξω και να αποσυνδέσω την μπαταρία..ε...αυτό ήταν..μετά άνοιξε και από τότε σκυλί! Δεν είναι δύσκολη διαδικασία..σου προτείνω να το δοκιμάσεις...μιας και λένε πως το hard reset είναι σαν να βγάζεις την μπαταρία...αλλά επί της ουσίας δεν είναι το ίδιο. Έκτοτε το έχω δοκιμάσει και σε άλλα 2( 3G & 3GS ) με τα ίδια συμπτώματα και δούλεψαν και αυτά!
basilis5 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=oEmlPK9R6Og&feature=related
ThanosA Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 πολυ ωραια ! Ευχαριστω οταν το δοκιμασω θα σας ενημερωσω !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα