Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για laptop(θα προτιμούσα Toshiba) με αυτές τις προδιαγραφές και τιμή όχι πάνω από 800euro.Έχει κανείς κάτι υπόψη του? :huh:

Δημοσ.

17αρι με bluray και ειδικοτερα toshiba, δεν βρισκεις στα 800ευρω.

Αυτο ομως: Link

ειναι καλη επιλογη.

Αν δεν ηθελες απαραιτητως το bluray, υπαρχουν και αλλες πολυ καλες επιλογες σε 17αρια.

Δημοσ.

Είναι αξιόπιστα τα Dell inspiron :unsure: ;Δεν έχω ακούσει ούτε καλές ούτε κακές εντυπώσεις...Για το service ακούω οτι είναι άψογο.

Δημοσ.

Γενικοτερα ειναι να σου.. κατσει.

Μπορει να σου βγαλει προβλημα, μπορει να μην σου βγαλει ποτε.

Το ιδιο ισχυει και στα toshiba. Αλλωστε η satellite σειρα, αντιστοιχη της Inspiron ειναι

(απλα εχει λιγο καλυτερα πλαστικα-σασι).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετά από πολύ ψάξιμο δεν έχω βρει δυστυχώς κάτι με αυτά τα χαρακτηριστικά που ζητάω...Όλα τα 17ρια με bluray toshiba+vaio ξεκινούν από τα 900ευρώ και βάλε...Έλεος δηλαδή. :cry:

Δημοσ.

και εγώ που έχω bluray στο λαπτοπ μου μια φορά στα 3 χρόνια το χρησιμοποίησα και αυτό στην αρχή άχρηστο εντελώς είναι. Συμφωνώ με τον φίλο από πάνω.

Δημοσ.

και εγώ που έχω bluray στο λαπτοπ μου μια φορά στα 3 χρόνια το χρησιμοποίησα και αυτό στην αρχή άχρηστο εντελώς είναι. Συμφωνώ με τον φίλο από πάνω.

Μάλλον έχεις δίκιο...Δεν θα το χρησιμοποιήσω σχεδόν καθόλου το bluray.Απλά μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση οτι κάποια στιγμή θα το χρειαστώ στο μέλλον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...