TeenSpirit Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Καλημέρα και χρονια πολλα σε ολους!Εχω κοιταξει για κινητο απο 200 εως 250 ευρω βαρια!Βρηκα στο πλαισιο αυτο http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Nexus-S-GT-I9023FSACOS.htm αξίζει τα λεφτα του ποια ειναι η γνωμη σας;
alexhs gk Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Για εμένα τα αξίζει και με το παραπάνω.
geowizard Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 εννοειται πως αξιζει, ειδικα τωρα με την ice cream sandwich...
georginos1989 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί να μην δώσεις άλλα 50 ευρώ και να πάρεις το lg optimus 2x? Μη με κραξετε μια γνώμη ειπα
TeenSpirit Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί να μην δώσεις άλλα 50 ευρώ και να πάρεις το lg optimus 2x? Μη με κραξετε μια γνώμη ειπα γιατι δεν υπαρχουν
georginos1989 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Εγω περιμενω μηπως το ξαναβγαλουν προσφορα στα 250 ευρω για να το τσιμπησω.. αλλιως θα παρω αλλο
TeenSpirit Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Εγω περιμενω μηπως το ξαναβγαλουν προσφορα στα 250 ευρω για να το τσιμπησω.. αλλιως θα παρω αλλο εχεις καμια αλλη ιδεα για κινητο με 250 ευρω ;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 εχεις καμια αλλη ιδεα για κινητο με 250 ευρω ; Στα 250 παιζει το galaxy S που ειναι ισως και ανωτερο σε καποια σημεια απο το nexus (super amoled οθονη, πολυ χαμηλο SAR, παιρνει επεκταση μνημης οσο θες, ενω το nexus δεν παιρνει ουτε μισο mbyte παραπανω απο την εργοστασιακη του, 720p video recording και αλλα). Yστερει μονο στο οτι δεν εχει φλας στην καμερα. Ice cream sandwich δεν παιρνει επισημως απο την samsung οπως το nexus, αλλα εχει παρει πολυ νωριτερα με custom roms που ειναι και η πεμπτουσια του galaxy. Και επισημα να επαιρνε,παλι οι custom roms θα ηταν καλυτερη επιλογη, οπως και στο 2.3.3. Υπαρχει στα 200 και το sony ericson neo V. Κατεβαινεις λιγο σε standards αλλα ειναι πολυ τιμιο κινητο για τα λεφτα του.
TeenSpirit Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 παιρνει επεκταση μνημης οσο θες, ενω το nexus δεν παιρνει ουτε μισο mbyte παραπανω απο την εργοστασιακη του 16GB πιστευω ειναι αρκετα καλα,δεν νομιζω να χρειαστω περισσοτερα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 16GB πιστευω ειναι αρκετα καλα,δεν νομιζω να χρειαστω περισσοτερα. Αναλογως την χρηση. Αν θες να γραφεις βιντεο με την καμερα, μαλλον θα ζοριστεις σε καποια φαση. Αν παραλληλα θες να εχεις και τα mp3 σου και κανα video clip, τοτε το nexus απλα δεν κανει για σενα λογω μνημης και μονο!
Kentaflush Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 πολυ σπανια η εγγραφη βιντεο που δεν χωρανε σε 16gb. για μενα η χωρετικοτητα των 16gb ειναι αρκετη
t0ne_de4f Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Το έχω και εγώ 10 μέρες τωρα, αξίζει τα λεφτά του 100% Είναι πολύ γρήγορο γενικά, καλή κατασκευή, πολύ καλή ποιότητα audio και η οθόνη του για lcd είναι super. Η μπαταρία βγάζει 2+ μέρες με νορμάλ χρήση και είναι ακόμα στις πρώτες φορτίσεις Επιπλέον, ότι ROM θες να του βάλεις θα τη βρεις
amanitis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Το έχω και εγώ 10 μέρες τωρα, αξίζει τα λεφτά του 100% Είναι πολύ γρήγορο γενικά, καλή κατασκευή, πολύ καλή ποιότητα audio και η οθόνη του για lcd είναι super. Η μπαταρία βγάζει 2+ μέρες με νορμάλ χρήση και είναι ακόμα στις πρώτες φορτίσεις Επιπλέον, ότι ROM θες να του βάλεις θα τη βρεις ένα από τα καλά αυτής της συσκευής είναι ότι οι ROM που είναι διαθέσιμες είναι άπειρες!
giannisosfp Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Το έχω απο τον Αύγουστο και αν δεν είσαι το ατομο που.θέλει το κινητο multimedia station (κάτι σαν το Ν8 δηλαδη ή σε Android το SII) τότε θα σε αφησει ικανοποιημενο και με το παραπανω. Ο χωρος ενταξει δεν είναι απειρος αλλά είναι τουλαχιστον αρκετος. Οσο για τις ROM και βελτιώσεις απλα δεν εχουν τελειωμό!
TeenSpirit Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας! Α!Και κατι ακομα...Το SAR που λεει οτι εχει (0,85) ειναι πολυ ή λιγο ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα