zoi1980 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 καλημερα παιδια χρονια πολλα ξερει κανεις πως αλλαζω φοντο στην επιφανεια εργασειας δεν μπορω να το βρω πουθενα πρωτη φορα εχω windows 7 και αν ξερετε και αλλα tips καλοδεχουμενα ευχαριστω
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Στην εκδοση starter νομιζω δεν αλλαζει...
filip123go Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δεν γίνεται με τον κλασικό τρόπο, αλλά αλλάζει. Ρίξε μια ματιά εδώ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Εναλακτικα με καποιο προγραμμα για φωτογαφιες μπορεις να ορισεις μια δικια σου φωτο σαν φοντο.Εγω χρησιμοποιω το ascdsee
zoi1980 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Εναλακτικα με καποιο προγραμμα για φωτογαφιες μπορεις να ορισεις μια δικια σου φωτο σαν φοντο.Εγω χρησιμοποιω το ascdsee το κατεβασα αυτο το προγραμα αλλα πως βαζω τις φωτο για φοντο το εψαξα αλλα δεν το βρηκα
TheELF Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Κατέβασε το irfanview μόλις φορτώσεις την εικόνα πας στο options->set as wallpaper (το streched(proportional) είναι το καλλίτερο)
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 το κατεβασα αυτο το προγραμα αλλα πως βαζω τις φωτο για φοντο το εψαξα αλλα δεν το βρηκα Ανοιγεις με αυτο την φωτο δεξι κλικ πανω της και εχει επιλογη για φοντο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα