Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

win 7 ultimare 32 bit

εφαγε μια φρικη το πισι με τον windows explorer οποτε αποφασισα ενα πολυ καλο φορνατ.

προχωρα. κανονικα γινεται και η εγκατασταση, και οταν τελειωσει και ξανα μπουταρει το πισι για να μπει πρωτη φορα στα win οπου εκει θα γινει το τελικο σταδιο της εγκαταστασης παιρνω μια ωραια μαυρη οθονη και ττπτ .

προσπαθησα να μπω με safe mode αλλα μου λεει πως δεν εχει ολοκληρωθει ηεγκατασταση. το λειτουργικο ηταν σε μορφη iso και απο εκει το εκαψα σε δδισκακι και το εχω χρησιμοποιησει αλλες 2 φορες. τι μπορει να φταιει;

Δημοσ.

Προσπάθησε να μηδενίσεις τον δίσκο σου με κάποιο boot tool η κάτω από ένα άλλο καθεστώς όπως Linux η Dos.

Κοίταξε και καθάρισε με ένα μαλακό πανί το DvD εγκατάστασης να μην έχει γρατζουνιές, σημάδια, δαχτυλιές.

Δημοσ.

Γίνεται με live Cd επειδή όμως δεν θυμάμαι αν μπορείς να μηδενίσεις τον δίσκο,αν δεν μπορείς καντον όλον σε Fat32 και μετά μπες από τo Win DvD και ξανάκανε partitioning.. Εγώ αυτή την δουλειά την κάνω από bootools cd που έχει τα εταιρικά διαγνωστικά για τους δίσκους .. ;)

Δημοσ.

τελικα βρεθηκε η λυση και ηταν πολυ ποντια..

οταν εβαλα λινουξ ειχα τα ιδια προβληματα.. εν ολιγοις στο πισι εχω 2 οθονες και ενω η εγκατασταση μεχρι ενα σημειο ετρεχε στην κεντρικη οθονη, απο καποιο σημειο και μετα τα πετουσε ολα στην 2, την οποια ειχα κλειστει...

τι να πω, βλακεια μου αλλα ουτε που πηγε το μυαλο μου.

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...