Προς το περιεχόμενο

To SuperFetch Or not to Superfetch?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω windows7 64bit, και εδω και κανα χρονο ειχα ενεργοποιημενη την επιλογη. Σημερα αποφασισα να την απενεργοποιησω, ετσι για να δω εαν υπαρχουν οφελη.

Οι αποψεις διιστανται, αλλοι λενε οτι καλυτερευει τα πραγματα, αλλοι λενε οτι τα κανει χειροτερα. Βεβαια παιζει ρολο και ποση ram εχεις. Στο laptop μου εχω 8gb ram.

Επισης σκεφτομαι να απενεργοποιησω και το kernel swapping. Τι λετε;

Και βασικα, πως θα το κανω; Μεσω registry;

* Κατι που παρατηρησα, οτι απενεργοποιωντας το superfetch, απενεργοποιειται και το ReadyBoost.. Παραξενο.. *

Δημοσ.

Καποια αλλη γνωμη; Συνηθως δε κλεινω ποτε το λαπτοπ, το αφηνω παντα στην αναμονη.

Μεχρι στιγμης δε παρατηρω καποια διαφορα. Μονο οι εφαρμογες αργουν λιγο περισσοτερο να ανοιξουν.

Δημοσ.

Λογικο να αργουν. Για αυτο σου ειπα οτι ειναι πολυ καλη τεχνολογια.

Το κερνελ το απενεργοποιεις ακριβως απο κατω, απο κει οπου ξετσεκαρεις να μη σου κανει ρεσταρτ στις μπλε οθονες.

Δημοσ.

Το κερνελ το απενεργοποιεις ακριβως απο κατω, απο κει οπου ξετσεκαρεις να μη σου κανει ρεσταρτ στις μπλε οθονες.

Που ειναι αυτο; Δε το βρισκω! Επισης δε βρισκω καμια πληροφορια στο google. Γιατι;

Kernel Swapping και Kernel Pagefile ειναι το ιδιο πραγμα;

Εδω ενα λινκ που λεει να μη το κλεισουμε : http://lifehacker.com/5426041/understanding-the-windows-pagefile-and-why-you-shouldnt-disable-it

Δημοσ.

ναι το ιδιο ειναι εκτος και αν εννοεις εσυ κατι αλλο.

Δε με πολυ ενδιαφερει τι γραφουν σε υτα τα ποστς να σου πω την αληθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...