Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας,

Είμαι κάτοχος ενός λάπτοπ της HP, μοντέλο dv6-2010sv. Σκέφτομαι να αναβαθμίσω την RAM. Στην επίσημη ιστοσελίδα της HP, για το συγκεκριμένο μοντέλο αναφέρει ότι μπορεί να αναβαθμιστεί σε έως και 8GB DDR3 RAM. Ομως χρησιμοποιώντας το cpu-z μου δείχνει ότι το λάπτοπ φοράει μνήμη DDR2. Ξέρω ότι οι δύο τύπου μνήμες είναι ασύμβατες μεταξών τους. Υπάρχει περίπτωση το λάπτοπ να δέχεται και τις δυο τύπου μνήμες; Η έχουν κάνει λάθος στην ιστοσελίδα της HP;

Το λίνκ της σελίδας είναι dv6-2010sv

Ευχαριστώ και Καλές γιορτές!

Δημοσ.

Όχι δεν μπορεί να φοράει 2 τύπους μνήμης γιατί ο επεξεργαστής υποστηρίζει μόνο ένα τύπο στον δίαυλο επικοινωνίας με την ram και ακόμα το πιο απλό είναι ότι η εγκοπή στο Slot είναι εντελώς αλλού στην μια από την άλλη..

Η έχει γίνει λάθος η είναι άλλη εντελώς έκδοση για άλλη χώρα που πρόλαβε και φόρεσε άλλον επεξεργαστή κ ram. Περισσότερες πιθανότητες έχει η εκδοχή του λάθους..

Δημοσ.

Όχι δεν μπορεί να φοράει 2 τύπους μνήμης γιατί ο επεξεργαστής υποστηρίζει μόνο ένα τύπο στον δίαυλο επικοινωνίας με την ram και ακόμα το πιο απλό είναι ότι η εγκοπή στο Slot είναι εντελώς αλλού στην μια από την άλλη..

Η έχει γίνει λάθος η είναι άλλη εντελώς έκδοση για άλλη χώρα που πρόλαβε και φόρεσε άλλον επεξεργαστή κ ram. Περισσότερες πιθανότητες έχει η εκδοχή του λάθους..

Και εγώ πιστεύω ότι είναι λάθος του site. Επίσης πήγα στο crucial.com και σάρωσε το λάπτοπ να δει ποια μνήμη χρειάζομαι για αναβάθμιση και μου έβγαλε και εκεί DDR2. Έχω στείλει και email στην HP και περιμενω απάντηση.

Ποιο σίγουρο είναι το cpuz παρά το site. Για να είσαι σίγουρος άνοιξε το πρώτα. Αφού θα το ανοίξεις για να τις βάλεις .

android.png

Θα το ανοίξω και θα σας ενημερώσω.

Δημοσ.

Ποιο σίγουρο είναι το cpuz παρά το site.

Δεν ειναι παντα τοσο αξιοπιστο.

Σε ενα dell που ειχα, μου εβγαζε πως ειχε μεσα τον i5-430m.

Ενω το λαπτοπ ειχε αγοραστει με τον p6100. :P

Του εκανα ενα φορματ και εστρωσε.

Δημοσ.

το γνωρίζω το μοντέλο καθώς έχω ανοίξει αρκετά και θέλει ddr3

Μόλις το άνοιξα και τελικά όντως έχει DDR2 !!!! Ακολουθούν screenshots.

post-162981-1324843794,29_thumb.jpg

post-162981-1324843915,92_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλοριζικες οι ddr2

android.png

Δέν τις αγόρασα ακόμα...! Οι φωτογραφίες ηταν της μνήμης πού ηδη έχει το λάπτοπ. Θα προτίμούσα πάντως να μήν ήταν DDR2 κυρίως λόγω τιμής, είναι πιο ακριβές απο τις DDR3, και δύσκολεύομαι να βρώ σέτ 2x4GB.

Παραμένει σε εκκρεμότητα η απάντηση της HP.

Ευχαριστώ για την βοηθειά σας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...