Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτοχος W o πατέρας μου παιδιά αρκετά χρόνια(10+) θέλει να αποκτήσει ένα iphone4 ή 4s αλλά φυσικά να μην δώσει και πολλά €. Το πάγιο του είναι 56€ και κλείνει χρόνο το συμβόλαιο μετά την τελευταία ανανέωση που έκανε μέσα Ιανουαρίου

Σε αυτά τα χρόνια κάθε χρόνο απλά άλλαζε τη συσκευή με την εκάστοτε επιδότηση της ταξης των 80€ το πολυ... Φέτος του δινουνε 60€. Σε τηλεφωνο που πηρε του ειπανε οτι αν παει 18 μηνο θα του το κανουνε 120€. Για iphone που ρωτησε οι τιμες ιδιες σαν εναν νεο συνδρομητη. επειδη εγω ανηκω στη V σκεφτεται να ερθει και αυτοα και να εχουμε καποια μικρη εκπτωση καθως η W δεν του δινει πλεον κανενα κινητρο να καθησει και ειναι να απορει κανεις. Πως μπορει να κανει φορητοτητα και αν με παρει η W για κατι καλο να παραμειβει πραγμα δυσκολο βεβαια αφου αν παμε στη V σε μια ωρα μπορει να εχω είδη και καινουργιο τηλ στο χερι. Θελω να μαθω πως μπορω να κανω φορητοτητα χωρις να με δεσμευει κτ με V ετσι ωστε να μπορω να διαπραγματεθτω και με W! Εσεις τι λετε να κανουμε;

Δημοσ.

α.συνηθως οταν κανεις αιτηση για φορητοτητα αλλου αν η εταιρεια που εισαι ηδη θελει να σε κρατησει σε παιρνει τηλ με την προσφορα ετοιμη και αν πεις το οκ ακυρωνεται ισως απο εσενα η φορητοτητα.

αν εχεις παρει συσκευη και να ακυρωθει η φορητοτητα αν γινεται γιατι μπορει και να μην γινει τοτε σιγουρα εχεις φαει δεσμευση και θα πληρωσεις οτι ειναι να πληρωσεις.το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις τηλ και να πεις οτι μου εκαναν καλυτερη προσφορα απο την ταδε εταιρεια και σκεφτομαι να παω εκει εκτος αν εχετε κατι καλυτερο να μου κανετε εσεις για να μεινω.

Δημοσ.

Αυτό θα κάνω ... αν και δεν τους βλέπω να τους ενδιαφερει! αλλα αν με πάρουνε αφου κάνω την φορητότητα θα τους στολισω κανονικα...

Δημοσ.

ενταξει δεν ειναι να τους στολισεις.η καθε εταιρεια δινει αυτο που θελει .αν δεν σου αρεσει εχεις την επιλογη να πας αλλου.ποτε δεν το καταλαβα το να τους στολισω επειδη δεν μου κανουν καλυτερη τιμη.αυτοι χανουν.για αυτο ελευθερος ανταγωνισμος εκει εξω.

Δημοσ.

Oταν είσαι τόσα χρόνια συνδρομητής παντα καλοπληρωτης περιμενεις μια μεταχειρηση καλυτερη. Τεσπα δν θα σκάσουμε κ ολας για τη wind

Δημοσ.

Oταν είσαι τόσα χρόνια συνδρομητής παντα καλοπληρωτης περιμενεις μια μεταχειρηση καλυτερη. Τεσπα δν θα σκάσουμε κ ολας για τη wind

Όπως είπε και ο poulinos, το πιο σωστό είναι να τους κάλεσεις και να αναφέρεις την προσφορά που τυχόν σου έγινε από κάποιο άλλο δίκτυο. Συνήθως είναι ελαστικοί, οπότε στο τέλος πιστεύω θα βγεις κερδισμένη. Προσωπικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα μαζί τους και γενικά όποτε χρειάστηκε με εξυπηρέτησαν. Ενημέρωσε μας αν θέλεις σχετικά με την εξέλιξη της επικοινωνίας σου.

Δημοσ.

κανονικα ετσι ειναι αλλα δεν γινεται παντα αυτο που θελουμε οποτε τους παιρνεις τηλ και τους εξηγεις.αν δεν θελουν να κανουν κατι παραπανω απλα σε χανουν απο πελατη.ο καθενας αγοραζει και πουλαει οσο θελει και ο καταναλωτης οταν δεν ειναι μονοπολιο αλλαζει οποτε θελει εταιρεια.simpe:D

πες του οτι ειχες καλυτερη προσφορα και δες τι θα πουν.πες τους οτι θα το σκεφτεις και αποφασιζεις.γενικως περα απο cosmote Που εχω ακουσει οτι λιγο τους νοιαζει και δεν κανουν αντιπροσφορα οι wind/voda οσο εχω ακουσει παιρνουν τηλ συνηθως οταν δουν οτι καποιος παει να τους παρει την φορητοτητα.για οταν ειναι συμβολαιο παντα γιατι για καρτοκινητο who cares.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...