poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 πες να στο βαλουν στο default.το 15 παντως δεν ειναι το default και δενμπορω να σκεφτω για ποιο λογο το εβαλαν εκτος αν ειχες αποσυνδεσεις και τους το ειχες πει και στο εβαλαν η αν ειχε ξεμεινει απο παλια
Emilios XD Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 οταν λες αποσυνδεσεις τι ακριβος ενωεις οτι πεφτει το ιντερνετ?Οχι δεν πετει εγω αυριο που θα παω τι ακριβος να τους πω να μου βαλουν αααα και το ιντερνετ το ειχα βαλει πριν 8 μηνες
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 ναι λεω αν ειχες ποτε προβλημα να πεφτει το ιντερνετ?αν ειχες προβλημα ισως για αυτο ανεβασαν το margin αλλιως δεν ξερω γιατι το εχουν στο 15.αυτα που ειπαμε πιο πανω πεστους.
Emilios XD Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 μου το εφτιαξαν μου αναβαθμησαν την γραμμη και παει παλι πολυ γρηγορα σε ευχαριστω
orfakis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδιά και εγώ έχω αυτό ακριβώς το πρόβλημα. Δεν ξέρω τι να κάνω ποια. ΚΙ εγώ στην wind είμαι και τα έχω δοκιμάσει όλα. Η μόνη μου απορία είναι αν πραγματικά φταίει ο χαλκός από έξω γιατί αν και το δικό μου internet είναι τώρα γύρο στο 1 mb/ps από 2 mb/ps download speed, το internet των από πάνω μου συγκατοίκων ( έχω πρόγραμμα για να κλέβω internet ) είναι γύρο στα 10 mb/ps, αν και είναι ΟΤΕ η σύνδεση τους, και μάλλον χρησιμοποιούμε τον ίδιο χαλκό. Οπότε θέλω να μου πείτε την γνώμη σας. Θα μπορούσε να έχει θέμα η σύνδεσή μου από την μεριά της ΟΤΕ; Τώρα δεν μπορώ να πω ακριβών τα status μου άλλα κανονικά το internet μου είναι 24 mb/ps.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα