poulinos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 οταν κλεινεις και ξανανοιγεις το ρουτερ το margin θα πρεπε να πηγαινε στο 8-9 κανονικα αλλο αν επεφτε μετα. και με 2 ρουτερ το θεωρω..... το dns δεν θα διορθωσει τα προβληματα στο σουρσιμο.δεν εχεις θεμα στο να μην φορτωνουν οι σελιδες και να μην γινονται resolved.kala Οτι στην ελλαδα ειναι παραξενα τι να σου πω.εγω ως τωρα δυο εταιρειες εχω αλλαξει.πρωτα ειχα vivodi 256 kbps και οκ επαιζε μετα πηγα forthnet Εδω και 5-6 χρονια δεν εχω καποιο παραπονο.καμια ταινιουλα κανα τορρεντ κανα Insomnia>απλα πραγματα. και η wind αφου θελει το margin στο 8-9 ας σου βαλει μεγαλυτερο profile.
vergogc Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Καλησπερα παιδια, εχω εδω και δυο εβδομαδες που εχω μετακομισει απο HOL24 σε Wind24, λογο χαμηλης τιμης κυριως! Το προβλημα μου ειναι το εξης, ενω σερφαρω απο το λαπτοπ, εχω αποσυνδεσεις πολυ συχνα! Και αργει να επανερθει, πχ μπορει και 2 λεπτα να περιμενω! Ομως ενω περιμενω να ξαναερθει, δοκιμαζω απο το κινητο και με βαζει κανονικα! Επισης, αν κανω αποσυνδεση, και μετα κανω παλι συνδεση, με βαζει αμεσως!(Γενικα αυτην την ταχτικη ακολουθω πλεον οταν με ''πεταει''!) Δεν ξερω τι συμβαινει! Στο ρουτερ ολα τα λαμπακια ανοιχτα οπως παντα φαινονται! Αυτο ειναι το προβλημα μου εμενα κυριως, απο ταχυτητα και youtube που ακουσα απο αλλα μελη εγω δεν αντιμετωπιζω κατι τετοιο! down=9 και Up=0.8
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 για να λες οτι μπαινει απο το κινητο και οτι δεν σβηνει το λαμπακι τοu internet/dsl τοτε μαλλον σε πεταει απο το wireless οποτε αλλους drivers στην ασυρματη καρτα/αλλο καναλι μεχρι και αλλο κλειδωμα στην τελικη.η κανε δοκιμη με καλωδιο
nikthanos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 το πρόβλημα το έχεις με το router της wind? έχω κάνει και εγώ αίτηση, μου έστειλαν το ρούτερ, το έβαλα πάνω για δοκιμή 2 ημερών, και το έβαλα πάλι στο κουτί. Ξαναέβαλα το linksys γιατί παρατήρησα κάτι σαν αυτό που περιγράφεις και εσύ με τις διακοπές...
mobile_32 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Καλησπερα παιδια, εχω εδω και δυο εβδομαδες που εχω μετακομισει απο HOL24 σε Wind24, λογο χαμηλης τιμης κυριως! Το προβλημα μου ειναι το εξης, ενω σερφαρω απο το λαπτοπ, εχω αποσυνδεσεις πολυ συχνα! Και αργει να επανερθει, πχ μπορει και 2 λεπτα να περιμενω! Ομως ενω περιμενω να ξαναερθει, δοκιμαζω απο το κινητο και με βαζει κανονικα! Επισης, αν κανω αποσυνδεση, και μετα κανω παλι συνδεση, με βαζει αμεσως!(Γενικα αυτην την ταχτικη ακολουθω πλεον οταν με ''πεταει''!) Δεν ξερω τι συμβαινει! Στο ρουτερ ολα τα λαμπακια ανοιχτα οπως παντα φαινονται! Αυτο ειναι το προβλημα μου εμενα κυριως, απο ταχυτητα και youtube που ακουσα απο αλλα μελη εγω δεν αντιμετωπιζω κατι τετοιο! down=9 και Up=0.8 Αν είσαι σε πολυκατοικία και έχεις πολλά ασύρματα δίκτυα κοντά σου τότε δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι, κάποιο απο τα υπόλοιπα δίκτυα σου κάνει παρεμβολές
poulinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 το πρόβλημα το έχεις με το router της wind? έχω κάνει και εγώ αίτηση, μου έστειλαν το ρούτερ, το έβαλα πάνω για δοκιμή 2 ημερών, και το έβαλα πάλι στο κουτί. Ξαναέβαλα το linksys γιατί παρατήρησα κάτι σαν αυτό που περιγράφεις και εσύ με τις διακοπές... κλασσεις ανωτερο το Linksys απο τα σαπιδια ρουτερ των 10 ευρω που δινουν δωρεαν Αν είσαι σε πολυκατοικία και έχεις πολλά ασύρματα δίκτυα κοντά σου τότε δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι, κάποιο απο τα υπόλοιπα δίκτυα σου κάνει παρεμβολές η ας βαλει το παλιο της Hol πανω που μαλλον δεν ειχε προβλημα.
Emilios XD Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Παιδια εχω ακριβος το ιδιο προβλημα με τον Beerloah το ιντερνετ μου πηγαινε με τρελες ταχυτητες και αφου περασαν 3 μηνες η ταχυτητα επαισε και σθνεχιζει να πεφτει συνεχως ειμαι απελπισμενος δεν ξερω τι να κανω εχω ακριβος το ιδιο ρουτερ με τον κυριο το ΖΤΕ βοηθεια!!!
poulinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Παιδια εχω ακριβος το ιδιο προβλημα με τον Beerloah το ιντερνετ μου πηγαινε με τρελες ταχυτητες και αφου περασαν 3 μηνες η ταχυτητα επαισε και σθνεχιζει να πεφτει συνεχως ειμαι απελπισμενος δεν ξερω τι να κανω εχω ακριβος το ιδιο ρουτερ με τον κυριο το ΖΤΕ βοηθεια!!! α.καλως ηρθες στο forum β.ποσα συγχρονιζες πριν ποσα συγχρονιζεις τωρα για να δουμε αν επεσε η ταχυτητα η γινεται κατι αλλο.επεσε η ταχυτητα εχεις αποσυνδεσεις η οχι??γραψε μερικα πραγματα παραπανω.εισαι με καλωδιο ethernet εισαι με Wireless?
Emilios XD Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Link Status Connected Rate (Up/Down) 913/12288 kbps Noise Margin (Up/Down) 9.6/14.7 dB Modulation Type ADSL_2plus Line Attenuation (Up/Down) 11.1/20.9 dB Output Power (Up/Down) 12.8/16.2 dBm Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved Max Rate(Up/Down) 916/19032 kbps Interleave depth 32 Annex Type AnnexA CRC errors 50762 Αυτα ειναι τα στατιστικα τωρα ποιο πριν δεν τα ειχα δει. Εγω πρωσοπικα παιζω ονλινε παιχνιδια και προσεξα περνοντας οι μηνες η ταχητυτα επεφτε το πινγ στα παιχνιδια ανεβαινε συνεχος δηλαδη οσο ανεβαινει τοσο ποιο αργο ιντερνετ εχεις.Επισης η αργουνε και η περηιγιτες μου.Για παραδειγμα οταν θελω να μπω Facebook και παταω σε διαφορα πραγματα πανο αργει πολυ! Κοιτουσα βιντεο στο You Tube σε πολυ μεγαλες αναλυσεις οπως σε 1080p kai se 720p αλλα τωρα αργει. Οταν παιζω ονλινε μου εχει τυχει να χασω κατι στιγμαιο αλλα το ιντερνετ δεν εχει πεσει ποτε δηλαδι να μην εχω.ΑΑΑ και κατι τελευταιο οταν κατεβαζω απο τορρεντ η τγαχητιτα ανεβοκατεωαινει μπωρει να ειναι σταθερη για καποιο χρονο και μετα να κατεβει τελειως και μετα απο λιγο να ξανα ανεβαινει.
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Link Status Connected Rate (Up/Down) 913/12288 kbps Noise Margin (Up/Down) 9.6/14.7 dB Modulation Type ADSL_2plus Line Attenuation (Up/Down) 11.1/20.9 dB Output Power (Up/Down) 12.8/16.2 dBm Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved Max Rate(Up/Down) 916/19032 kbps Interleave depth 32 Annex Type AnnexA CRC errors 50762 Αυτα ειναι τα στατιστικα τωρα ποιο πριν δεν τα ειχα δει. Εγω πρωσοπικα παιζω ονλινε παιχνιδια και προσεξα περνοντας οι μηνες η ταχητυτα επεφτε το πινγ στα παιχνιδια ανεβαινε συνεχος δηλαδη οσο ανεβαινει τοσο ποιο αργο ιντερνετ εχεις.Επισης η αργουνε και η περηιγιτες μου.Για παραδειγμα οταν θελω να μπω Facebook και παταω σε διαφορα πραγματα πανο αργει πολυ! Κοιτουσα βιντεο στο You Tube σε πολυ μεγαλες αναλυσεις οπως σε 1080p kai se 720p αλλα τωρα αργει. Οταν παιζω ονλινε μου εχει τυχει να χασω κατι στιγμαιο αλλα το ιντερνετ δεν εχει πεσει ποτε δηλαδι να μην εχω.ΑΑΑ και κατι τελευταιο οταν κατεβαζω απο τορρεντ η τγαχητιτα ανεβοκατεωαινει μπωρει να ειναι σταθερη για καποιο χρονο και μετα να κατεβει τελειως και μετα απο λιγο να ξανα ανεβαινει. η ταχυτητα ειναι 12 mbit απλα μια δυο παρατηρησεις. α.κανε ενα Reboot και ξαναγραψε τα χαρακτηριστικα.γιατι βλεπω 15 margin και δεν στεκει. β.ζητα fast path για καλυτερο Ping απο interleave. γ.τα υπολοιπα ειναι τα κλασσικα της wind για πολλα ατομα.Ping στο θεο,προβλημα streaming και ταχυτητες λιγο αστα να πανε.μαλλον πιτα τις ωρες αιχμης κτλ.απλα δες για το margin και ζητα fast path μηπως εισαι λιγο πιο ανθρωπινα μετα.
Emilios XD Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δηλαδη να παω στην wind και να τους ζητησω na mou anevasoun to Fast Path? Να παω στην Wind κια να τουσ πω να μου ανεβασουν το Fast path? Link Status Connected Rate (Up/Down) 923/12288 kbps Noise Margin (Up/Down) 11.5/15.1 dB Modulation Type ADSL_2plus Line Attenuation (Up/Down) 11/20.8 dB Output Power (Up/Down) 12.6/16.2 dBm Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved Max Rate(Up/Down) 924/19160 kbps Interleave depth 32 Annex Type AnnexA CRC errors 51684
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 να σου βαλουν fast path.δεν ανεβαζουν.και πεστους τους να σου βγαλουν το 15margin.δεν επρεπε να εχεις 15.
Emilios XD Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δηλαδι να παω και να τους πω να μου βαλουν Fast Path και στο μαργιν τι να το κανουν να μου το αναβασουν η να μου κατεβασουν;
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 να στο γυρισουν στο αρχικο που πρεπει να ειναι κανα 9 κανονικα και οχι 15.
Emilios XD Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 οκ σε ευχαριστω για την βοηθεια θα παω αυριο να τους πω να μου το πανε στο 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα