Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και από εμένα,

έριξα μια ματιά στο topic καθώς μάλλον θα μεταφερθώ από ΟΤΕ ( τηλεφωνία ) + vivodi ( dsl ) σε wind. Παίζω online wow μόνο και με vivodi δεν έχω πρόβλημα σε αυτό, τα ms παίζουν από 80 εώς 200. Από download speed όμως ερημία. Ο router κλειδώνει στα 12-13 και κατεβάζω από browser με μέγιστο 400. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ καθώς υποθέτω ότι το πιο πιθανό είναι ότι δεν έχουν bandwidth αρκετό. Αναρωτιέμαι όσον αφορά τη wind με αυτά που διαβάζω καθώς έλπιζα να είναι τουλάχιστον λίγο καλύτερη...

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κοίτα οπως έχουμε ξανα πει σε όποια εταιρία και να πας το bandwidth που θα σου δώσουν ποσο θα κλειδώνεις θα κατεβάζεις κτλπ εξαρτάται κυρίως απο την απόσταση που βρίσκεσαι απο το dslam. Κατά την γνώμη αλλα φαντάζομαι και απο οσα έχεις διαβάσει απο εδώ μην πας καλύτερα σε wind οχι αυτην την περίοδο τουλάχιστον γιατι υπάρχουν αρκετά προβλήματα σύμφωνα με πελάτες της και απο εδώ μέσα.

Για εμένα καλύτερα να κοίταγες και σε forthnet αν σε συμφέρει απο άποψη τιμής , γιατί εκτος αυτού αν όντως εχεις μια σχετικά καλή γραμμή με το 6 snr που κλειδώνει η fortnet σε σχέση με τους αλλους providers μπορείς να κλειδώσεις ακόμα παραπάνω

Δημοσ.

στη forthnet μπορείς να έχεις profile και fastpath (δεν ξέρω αν γίνεται στη wind) που σημαίνει ότι θα παίζεις με καλύτερα pings.η ταχύτητα σου θα παραμείνει ίδια (1mbps πάνω/κάτω) το πιο σίγουρα σε όποια εταιρια και αν πας.

Δημοσ.

Καλημέρα και από εμένα,

έριξα μια ματιά στο topic καθώς μάλλον θα μεταφερθώ από ΟΤΕ ( τηλεφωνία ) + vivodi ( dsl ) σε wind. Παίζω online wow μόνο και με vivodi δεν έχω πρόβλημα σε αυτό, τα ms παίζουν από 80 εώς 200. Από download speed όμως ερημία. Ο router κλειδώνει στα 12-13 και κατεβάζω από browser με μέγιστο 400. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ καθώς υποθέτω ότι το πιο πιθανό είναι ότι δεν έχουν bandwidth αρκετό. Αναρωτιέμαι όσον αφορά τη wind με αυτά που διαβάζω καθώς έλπιζα να είναι τουλάχιστον λίγο καλύτερη...

ναι μαλλον ασε για την ωρα την wind.σε forthnet Οπως ειπαν μπορεις να βαλεις και fast path.σε interleave λογικα θα πρεπει να συγχρονισεις κανα Megabit Παραπανω.κανονικα σε downloas speed Θα πρεπε να ειχες τωρα 1200-1300 Kilobytes.εκτος αν κανεις κατι εσυ λαθος πχ να μην κατεβαζεις απο καπου σωστα η να εισαι με wireless κτλ.

στη forthnet μπορείς να έχεις profile και fastpath (δεν ξέρω αν γίνεται στη wind) που σημαίνει ότι θα παίζεις με καλύτερα pings.η ταχύτητα σου θα παραμείνει ίδια (1mbps πάνω/κάτω) το πιο σίγουρα σε όποια εταιρια και αν πας.

+1

Δημοσ.

Ευχαριστώ παίδες για τις απαντήσεις, η αλήθεια είναι οτι ο λόγος που κοιτάω wind είναι η extra έκπτωση στο κινητό που σαν σύνολο βγάζει το κόστος πολύ χαμηλά. Όσο για το download συνήθως δοκιμάζω είτε microsoft είτε nvidia που έχω δει πολύ υψηλές γενικά ταχύτητες. Το αστείο είναι πριν με πάνε υποχρεωτικά στα 24 είχα 4 mb γραμμή που έφτανε 400. Μετά την αλλαγή κατεβάζω με λιγότερα :-( ...

Δημοσ.

Μπορεί η extra έκπτωση στο κινητό να ειναι ενα + για εσένα αλλα θα σε ρώταγα αν θα μπορούσες να θυσιάσεις πιθανά προβλήματα που μπορεί να εχεις με wind ειτε στο youtube ειτε με φόρτωμα σελίδων οπως εχει αναφερθεί απο αλλου πελάτες ?

Δεν λέω οτι η wind και η κάθε wind ειναι ίδια για όλους η θα έχεις προβλήματα σίγουρα αλλα με βάση αυτα που διαβάζουμε εχεις πολλά θέματα τώρα τελευταία.

Όπως και να έχει η απόφαση ειναι δικιά σου και μακάρι αν πας να εισαι άψογος χωρίς προβλήματα :)

Δημοσ.

και εγώ θα έλεγα να περιμένεις λίγο ακόμα να στρώσει η wind και να φτιάξει τα προβλήματα που αναφέρθηκαν.

ετσι και αλλιως μπορείς να αλλάξεις πάροχο όποτε θέλεις. (με χρεώση φυσικά)

Δημοσ.

Update: Πάιδες μακριά από wind! Τουλάχιστον εμένα μου έκατσε άσχημα. Τώρα έχω Hellas Online, η οποία είναι σταθερή (προς το παρών) και γενικά σεβαστή. Δεν την έχω τσεκάρει σε μεγάλο βαθμό ακόμα , αλλα θα κάνω post στατιστικών σύντομα, για να πάρω και τη γνώμη του φίλου poulio ;)

Μπορώ όμως να πω με μεγάλη σιγουριά ότι , είναι πολυ καλύτερη από wind.

Παίζω και εγω wow και το ping είναι 80ms με 100ms.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ευχαριστώ παίδες για τις απαντήσεις, η αλήθεια είναι οτι ο λόγος που κοιτάω wind είναι η extra έκπτωση στο κινητό που σαν σύνολο βγάζει το κόστος πολύ χαμηλά. Όσο για το download συνήθως δοκιμάζω είτε microsoft είτε nvidia που έχω δει πολύ υψηλές γενικά ταχύτητες. Το αστείο είναι πριν με πάνε υποχρεωτικά στα 24 είχα 4 mb γραμμή που έφτανε 400. Μετά την αλλαγή κατεβάζω με λιγότερα :-( ...

γενικως θελει λιγο προσοχη με τους Providers γιατι πολλοι τωρα τελευταια εχουν ψιλοπιταρει.να παιζεις πχ 12 -13 και να κατεβαζεις max 400.......

και εγώ θα έλεγα να περιμένεις λίγο ακόμα να στρώσει η wind και να φτιάξει τα προβλήματα που αναφέρθηκαν.

ετσι και αλλιως μπορείς να αλλάξεις πάροχο όποτε θέλεις. (με χρεώση φυσικά)

το βασικο ειναι να γλυτωσει τις αλλαγες γιατι καθε αλλαγη εταιρειας ειναι κανα 70αρι διακοπη και οτι αλλο για επανασυνδεση στον αλλον παροχο.αλλιως να περιμενει ενα χρονο να ληξει το συμβολαιο και να σουρνεται δεν εχει νοημα.το βασικο ειναι οτι τα θεματα bandwidth ειναι καταστασεις που τα ξερουν οι Providers απλα καθυστερουν τις αναβαθμισεις οσο γινεται...

Update: Πάιδες μακριά από wind! Τουλάχιστον εμένα μου έκατσε άσχημα. Τώρα έχω Hellas Online, η οποία είναι σταθερή (προς το παρών) και γενικά σεβαστή. Δεν την έχω τσεκάρει σε μεγάλο βαθμό ακόμα , αλλα θα κάνω post στατιστικών σύντομα, για να πάρω και τη γνώμη του φίλου poulio ;)

Μπορώ όμως να πω με μεγάλη σιγουριά ότι , είναι πολυ καλύτερη από wind.

Παίζω και εγω wow και το ping είναι 80ms με 100ms.

αλλος ενας παραπονεμενος με wind.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια σε όλους!

Είναι το πρώτο μήνυμά μου εδώ και θα ήθελα τα φώτα σας παρακαλώ. Πρόσφατα έβαλα wind double play large. Κατεβάζω με ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ με ταχύτητα 30kB/s-130kB/s (!!!!!!!) Τραγικό; Γενικά δεν έχω παρατηρήσει κάποιο άλλο πρόβλημα. Σας παραθέτω και εικόνα με τα σχετικά του ρούτερ. Να αναφέρω επίσης πως το ίδιο πρόγραμμα και το ίδιο αρχείο κατέβαινε στον ίδιο υπολογιστή με 210kB/s σε conn-x 2Mbps...

post-233927-0-84621800-1328789399_thumb.png

Επεξ/σία από parsifal
Αναφορά ιστοτόπου με πειρατικό υλικό
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια σε όλους!

Είναι το πρώτο μήνυμά μου εδώ και θα ήθελα τα φώτα σας παρακαλώ. Πρόσφατα έβαλα wind double play large. Κατεβάζω με XXXXXXXXXXXXXX με ταχύτητα 30kB/s-130kB/s (!!!!!!!) Τραγικό; Γενικά δεν έχω παρατηρήσει κάποιο άλλο πρόβλημα. Σας παραθέτω και εικόνα με τα σχετικά του ρούτερ. Να αναφέρω επίσης πως το ίδιο πρόγραμμα και το ίδιο αρχείο κατέβαινε στον ίδιο υπολογιστή με 210kB/s σε conn-x 2Mbps...

παιζεις 16 mbit Οποτε Max θα πρεπει να εχεις κανα 1600 kilobytes/second.τωρα το XXXXXXXXXXXXXX δεν ειναι οτι καλυτερο για τεστ οποτε

α.βαλε download manager και κατεβασε απο καποιο γρηγορο site πχ www.nvidia.com www.ati.com www.apple.com

β.κατεβασε καποιο αρχειο απο καποιο ftp site και αν μπορεις να το κατεβασεις και με ftp client Οπως ο filezilla ακομα καλυτερα.

γ.η wind λενε οτι γενικως σουρνεται λιγακι αλλα οσοι εκαναν παραπονα ηταν συνηθως σε youtube και ανοιγμα σελιδων και οχι σε download.

δ.μηπως εχεις αφησει το wireless ανοιχτο και κλεβει κανεις ιντερνετ?

ε.μηπως κατεβαζε και αλλος και για αυτο σουρνοσουν εσυ?

στ.μηπως μπαινεις εσυ wireless και για καποιο λογο δνε κατεβαζεις γρηγορα.δοκιμασε με ethernet.το λεω γιατι και εγω σε XXXXXXXXXXXXXX με thomson εχω παρατηρησει τουλαχιστον με το laptop Μου οτι ενω με καλωδιο κατεβαζω κατι 500-600 kilobyte ανετα οταν ειναι με wireless σαν να τερματιζω στα 200-300 στο XXXXXXXXXXXXXX.ενω σε torrent δεν εχω θεμα ειτε wireless ειτε καλωδιο.οποτε κανε δοκιμη με καλωδιο.το λεω επειδη εχεις αλλο ρουτερ πλεον και επειδη δεν στεκει να κατεβαζεις τοσο αργα.αντι για 1700 να κατεβαζεις με 30-130 ειναι τραγικο

επισης καλως ηρθες στο forum:D

Επεξ/σία από parsifal
Αναφορά ιστοτόπου με πειρατικό υλικό
Δημοσ.

Update 2. Γειά σου φίλε πουλίνο, θα ήθελα τη γνώμη σου για τα στατιστικά μου και αν έχεις να προτείνεις κάτι! (ή εσύ ή κάποιος άλλος :))

Hellas Online 24mbps:

Η συνδεσή μου στη HoL είναι σταθερή, χωρίς αποσυνδέσεις και γενικά με ευχάριστο ping στα Online Games (Ping 70-80), καθώς και στο browsing. Επίσης βίντεο στο youtube ποιότητας 1080p γεμίζουν και δεν κολάν, ούτε πρέπει να περιμένεις για να τα δεις σε τέτοια ποιότητα. Download speed από Nvidia + AMD sites, 600kb/ps.

Upstream 902 (Kbps.)

Downstream 6462 (Kbps.)

Upstream Downstream

Noise Margin 12.5 dB 11.0 dB

Attenuation 19.7 dB 31.0 dB

Ευχαριστώ προκαταβολικά. ;)

Δημοσ.

Αφού δεν έχεις προβλήματα και ειναι μια χαρά η σύνδεση σου απο ολες τις απόψεις θα σου πρότεινα να μην φύγεις απο hol, απο την αλλη όμως πληρώνεις για 24 και έχεις μονο 6mbit οπότε προφανώς εισαι μακριά απο το dslam γιατί σύμφωνα με το 11 db ακόμα και αν ειναι λίγο μεγάλο θα έπρεπε νομίζω να κλειδώνεις ποιο ψηλά.

Στην forthnet το snr ειναι στο 6 οπότε σίγουρα θα κλείδωνες ψηλότερα αλλα αν ειναι και πάλι μακριά απο το dslam δεν θα δείς και μεγάλη διαφορά.

Δεν ξέρω αλλα η hol δεν έχει κανένα πακέτο με 6mbit τουλάχιστον να μην πληρώνεις για 24 αφου ουτε καν τα πλησιάζεις ?

Δημοσ.

Έχετε δίκιο παίδες, δεν συμφέρει να πληρώνω 24Mbps. Πήρα σήμερα τηλ και έκανα αλαγή πακετου, hol double play lite (6mbps).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...