Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν υποθέσουμε ότι η Wind έχει πρόβλημα, είμαι περιέργος να δω ποια φημίζεται για την οργάνωση της. Μια χαρά είναι η εταιρία, μην γενικεύουμε το πρόβλημα. Έχω δει και περιπτώσεις providers όπως η Forthnet που έχει κάνει τα ανομολόγητα. Άλλα αν ξεκινήσουμε με αυτά, θα χάσουμε την μπάλα...

παντα ειναι πως θα σου κατσει.για μια εταιρεια μπορεις να ακουσεις απο τα καλυτερα μεχρι τα χειροτερα λογικα.ειναι τι θα σου κατσει.το ιδιο και με τις γραμμες.τροχος της τυχης.οπως πχ καποιες εταιρειες παιζουν μια χαρα μετα πιταρουν και ακους τα χειροτερα.βλεπε hol.μια καλα λογια μετα χαλια λογω traffic shaping τωρα παλι χαλια οτι σουρνεται

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παντα ειναι πως θα σου κατσει.για μια εταιρεια μπορεις να ακουσεις απο τα καλυτερα μεχρι τα χειροτερα λογικα.ειναι τι θα σου κατσει.το ιδιο και με τις γραμμες.τροχος της τυχης.οπως πχ καποιες εταιρειες παιζουν μια χαρα μετα πιταρουν και ακους τα χειροτερα.βλεπε hol.μια καλα λογια μετα χαλια λογω traffic shaping τωρα παλι χαλια οτι σουρνεται

Σωστό αυτό. Θα συμφωνήσω πάντως και με τον humanoid όσον αφορά στη Wind. Προσωπικά έχω μεγάλα παράπονα από On Telecoms και μάλλον δεν πρέπει να είμαι ο μόνος...

Δημοσ.

Σωστό αυτό. Θα συμφωνήσω πάντως και με τον humanoid όσον αφορά στη Wind. Προσωπικά έχω μεγάλα παράπονα από On Telecoms και μάλλον δεν πρέπει να είμαι ο μόνος...

και βεβαια τα παραπονα ειναι και αναλογως τι θελει καποιος.πχ καποιος που θελει p2p θα μισησει την Hol που εχει traffic shaping .

Καποιος που θελει Tdm telephone Θα μισησει την Cyta Που δινει voip.

καποιος που θελει Online gaming Θα φρικαρει με την vivodi που δεν δινει fast path ενω δινει η On που ειναι ιδια εταιρεια.και παει λεγοντας.ο καθενας αναλογος τι πραγματα θελει διαλεγει και αλλη εταιρεια.πχ εγω δεν παιζω Games.Και 200 ping Να ειχα που λεει ο λογος δεν θα με νοιαζε.αλλα πχ στην forthnet μαρεσει γιατι εχω annex m και εχω παραπανω Upload.Οποτε απειρα παραπονα για ολες.εσυ πχ Hopi δεν πας την On Telecoms και σιγουρα δεν εισαι ο μονος.

Δημοσ.
καποιος που θελει p2p θα μισησει την Hol που εχει traffic shaping .

αυτό πιστεύω είναι το χειρότερο/εκνευριστικό για πολλούς

Δημοσ.

αυτό πιστεύω είναι το χειρότερο/εκνευριστικό για πολλούς

για τους φανατικους του ειδους ναι ειναι προβλημα.δεν ξερω αν η Hol το εχει ακομα το traffic shaping η το εχει σταματησει.πολλοι ισως που απλα κατεβαζουν σποραδικα να μην τους νοιαζει αλλα ατομα που ειναι στο full up/down εκει το καταλαβαινουν.

και λες πληρωνω για να μου βαζουν φρενο στην συνδεση μου επιτηδες?

Δημοσ.

join the group.welcome to greece και ολα τα υπολοιπα που ταξερεις.βεβαια το καλο ειναι οτι οταν δεν σου κανει μια εταιρεια ευτυχως υπαρχουν και αλλες οποτε αν εχουν traffic shaping απλα την κανεις.το κακο οτι σε δεσμευει το συμβολαιο για ενα χρονο και το κακο ειναι οτι δυστυχως δεν υπαρχει αλλη εταιρεια που να δινει χαλκο.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γεια σας παιδια! εδω και λιγο καιρο εχω αλλαξει την συνδεση μου και την εκανα wind 24mb.. οταν κατεβαζω απο μtorrent πιανω ταχυτητες 1.5 mb ! παρολα αυτα. οταν μπαινω στον browser μετα βιας ανοιγει μια σελιδα.. η φορτωνει ενα βιντεο στο youtube.. προφανως δεν ειναι προβλημα συνδεσης.. μπορειτε να με βοηθησετε?

Δημοσ.

αυτο ακριβως το προβλημα εχει ο φιλος πιο πανω.δεν γινεται να φταιει κατι σε Pc Η σε ρουτερ.κατι πρεπει να γινεται με την wind.εκτος αν τρωει σκαλωματα το ρουτερ αλλα πρεπει καποιος να κανει δοκιμη με αλλο ρουτερ και να μας πει(που σιγα μην αλλαξει κατι)

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά. Παραθέτω εδώ την ερώτηση μου για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα. Και γω wind έχω (tellas απο παλιά που έγινε wind μετά). Απο ταχύτητα ευτυχώς μια χαρά τα πάω αλλά πρέπει να χω υψηλό ping στα παιχνίδια. Και το λέω αυτό γιατί ποτέ δεν έχω καταφέρει να παίξω online (εκτός απο Dota και Call of Duty 4). Πάντα ή με πετάει αμέσως (τύπου connection interrupted που μου συμβαίνει και στο Cod4 αλλά όχι τόσο) ή δεν συνδέεται καν. Παίζει να μπορεί να γίνει τίποτα γιατί μου χουν σπάσει τα νεύρα?

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά. Παραθέτω εδώ την ερώτηση μου για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα. Και γω wind έχω (tellas απο παλιά που έγινε wind μετά). Απο ταχύτητα ευτυχώς μια χαρά τα πάω αλλά πρέπει να χω υψηλό ping στα παιχνίδια. Και το λέω αυτό γιατί ποτέ δεν έχω καταφέρει να παίξω online (εκτός απο Dota και Call of Duty 4). Πάντα ή με πετάει αμέσως (τύπου connection interrupted που μου συμβαίνει και στο Cod4 αλλά όχι τόσο) ή δεν συνδέεται καν. Παίζει να μπορεί να γίνει τίποτα γιατί μου χουν σπάσει τα νεύρα?

α.πες να σε κανουν fast path αμα εχουν.

β.κλειδωσε wireless μην σε κλεβει κανεις και σου πιταρει την γραμμη.

γ.οταν παιζεις παιχνιδια μην ανοιγεις p2p.

δ.να εισαι με καλωδιο οχι wireless.

ε.αν ειναι το προβλημα που εχουν και οι παραπανω δηλαδη κατι Pings στο θεο επειδη η wind εχει πιταρει τοτε δεν σε βλεπω να παιζεις.γιατι και οι πιο πανω ενω απο ταχυτητες ειναι μια χαρα σε Pings και σε browsing και streaming utube Κτλ σουρονται.

επισης για τα παιχνιδια πολλες φορες με Port forward παιζουν λιγο καλυτερα.

επισης κλεισε firewall router pc Παντου

Δημοσ.

Εκτός απο το α όλα τα άλλα τα χω δοκιμάσει. Για την ακρίβεια μόνο στο gaming μου το κάνει αυτό γιατί σε browsing,streaming κτλ είμαι μια χαρά. Α ξέχασα οτι εκτός απο τα παιχνίδια ζορίζομαι αρκετά και σε chat με κάμερα (skype,msn κτλ). Τουλάχιστον με το fastpath υπάρχει περίπτωση να δω ουσιαστική διαφορά ή τίποτα?

Δημοσ.

Εκτός απο το α όλα τα άλλα τα χω δοκιμάσει. Για την ακρίβεια μόνο στο gaming μου το κάνει αυτό γιατί σε browsing,streaming κτλ είμαι μια χαρά. Α ξέχασα οτι εκτός απο τα παιχνίδια ζορίζομαι αρκετά και σε chat με κάμερα (skype,msn κτλ). Τουλάχιστον με το fastpath υπάρχει περίπτωση να δω ουσιαστική διαφορά ή τίποτα?

το μεγαλο Ping επηρεαζει και το chat/msn/skype.μπορει στο browsing να μην φαινεται πολυ και για αυτο να μην το καταλαβαινεις.στο streaming ενταξει αν προλαβαινει να κανει cache δεν θα φαινεται αμα δεν προλαβαινει εκει κανει μπαμ υποχρεωτικα.λογικα με το fasthpath αν δινει η wind τοτε θα δεις καποια διαφορα προς το καλυτερο.θα σου ριξει λιγο το Ping το fast path οποτε σιγουρα θα ειναι καπως καλυτερα.

Δημοσ.

σε fast path επίσης μπορεί να έχεις αποσυνδέσεις γιατί ρίχνοντας το ping κάνει τη γραμμή σου λιγότερη σταθερή. αλλά όλα αυτά μπορεί και να μην γίνουν καθόλου.

γεια σας παιδια! εδω και λιγο καιρο εχω αλλαξει την συνδεση μου και την εκανα wind 24mb.. οταν κατεβαζω απο μtorrent πιανω ταχυτητες 1.5 mb ! παρολα αυτα. οταν μπαινω στον browser μετα βιας ανοιγει μια σελιδα.. η φορτωνει ενα βιντεο στο youtube.. προφανως δεν ειναι προβλημα συνδεσης.. μπορειτε να με βοηθησετε?

η wind και το youtube δεν τα πάνε καλά τελευταία!

Δημοσ.

σε fast path επίσης μπορεί να έχεις αποσυνδέσεις γιατί ρίχνοντας το ping κάνει τη γραμμή σου λιγότερη σταθερή. αλλά όλα αυτά μπορεί και να μην γίνουν καθόλου.

η wind και το youtube δεν τα πάνε καλά τελευταία!

α,ναι μπορει να γινει πιο ασταθης αλλα οκ υπαρχουν και profiles συν οτι αμα εχει καλη γραμμη και δεν ειναι οριακα με κανα 40 attenuation λογικα θα παιξει οκ.

ναι υπαρχει και αλλο θεμα για την wind.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...