Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε όλους,

Ελπίζω να ποσταρο στη σωστή στήλη!

Έχω wind double play και εδώ και δυο μήνες η κατάρρευση της ταχύτητας της σύνδεσης μου είναι γεγονός.

Όλα προέκυψαν ξαφνικά, όταν εκεί που κατέβαζα με 1.4mb/ps ξαφνικά η ταχύτητα κατέβηκε στα 700kb/ps.

Επίσης, βίντεο της διάσημης ιστοσελίδας youtube δεν φόρτωσαν καν! Δηλαδή; Εκεί που ένα βίντεο ποιότητας 1080p & 720p γέμιζε στο "χαλαρό" , ξαφνικά αργούς αν και σε ποιότητα 320p.

Η ταχύτητα επανερχοταν μόνο μετα της 1 το βράδυ. Η wind απο την άλλη μεριά μου έλεγε:

1) Άλλαξε το ρουτερ, τίποτα.

2) άλλαξε το διαχωριστή, τίποτα.

3) κανε αυτές και αυτές της ρυθμίσεις στο ρουτερ, πάλι τίποτα.

Μετά το πρόβλημα επεκτάθηκε σε αποσυνδέσεις, συνεχής αργό Ίντερνετ και που και που είχα ένα σφάλμα " η προεπυλεγμένη πύλη δεν είναι διαθέσιμη".

Τους σηχαθηκα πραγματικά... Μακράν ο χειρότερος πάροχος Ίντερνετ. Το συμβόλαιο λίγη σε 6 μήνες ή λιγότερο... Βέβαια δεν θα περιμένω τόσο. Ήδη έκανα αίτηση στη Hellas Online.

Από τη Hellas Online μου είπαν να πληρώσω μόνο το λογαριασμό του Δεκεμβρίου και απο και πέρα θα έχω να κάνω μόνο με τη Hellas Online.

Ισχύει κάτι τέτοιο ή θα έχω θέματα ;

Πείτε μου σας παρακαλώ πολύ τη γνώμη σας για όλα αυτά...

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας!

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν έκανες τις αλλαγές και δοκιμές με αλλο router και αλλαγή splitter και ακόμα δεν έχει φτιάξει το πρόβλημα μαλλον ειναι της wind το θέμα αλλα περίεργο που σου έβγαλε ολα αυτά τα προβλήματα ξαφνικά.

Για μπες λίγο μεσα στο router , δώσε μερικά στατιστικά της γραμμής σου σου απο το status οπως snr margin upstream downstream, και δώσε μας και σε photo αν μπορείς τις ρυθμίσεις που έχεις στην σύνδεση σου μεσα στο router για το internet.

Edit : Α και ποιο router έχεις πες μας

Δημοσ.

Φίλε μου στην Ελλαδα ο διαμερισμός bandwidth γίνεται με κουβάδες.. Όσο πιο πολλοί χρήστες σε μια εταιρία η περιοχή τόσο κατεβαίνει η στάθμη.. Εγώ έχω περάσει απ'ολες τις εταιρίες όλα αυτά τα χρόνια γι'αυτον ακριβώς τον λόγο που περιγράφεις γιατί ξαφνικά υπήρξε ζήτηση στην περιοχή μου και ο κουβάς δεν επαρκούσε.. και αυτό θα συνεχίσω να κάνω αν στο Ελλαδισταν δεν υπάρξει κάποτε ένα νομοθετικό πλαίσιο που να διασφαλίζει τον καταναλωτή και το προϊόν που τελικά χρυσοπληρώνει.. Κάποτε έλεγαν μέχρι 24 κλειδώναμε στα 17 . . Σήμερα στα 11 .. και πάει λέγοντας..

Δημοσ.

Φίλε μου στην Ελλαδα ο διαμερισμός bandwidth γίνεται με κουβάδες.. Όσο πιο πολλοί χρήστες σε μια εταιρία η περιοχή τόσο κατεβαίνει η στάθμη.. Εγώ έχω περάσει απ'ολες τις εταιρίες όλα αυτά τα χρόνια γι'αυτον ακριβώς τον λόγο που περιγράφεις γιατί ξαφνικά υπήρξε ζήτηση στην περιοχή μου και ο κουβάς δεν επαρκούσε.. και αυτό θα συνεχίσω να κάνω αν στο Ελλαδισταν δεν υπάρξει κάποτε ένα νομοθετικό πλαίσιο που να διασφαλίζει τον καταναλωτή και το προϊόν που τελικά χρυσοπληρώνει.. Κάποτε έλεγαν μέχρι 24 κλειδώναμε στα 17 . . Σήμερα στα 11 .. και πάει λέγοντας..

μην μπλεκουμε οπως εχω ξαναπει το ποσο συγχρονιζουμε με το ποσο κατεβαζουμε.οταν πεφτει η ταχυτητα συγχρονισμου τοτε κατι αλλαζει στον χαλκο ειτε στο σπιτι μας ειτε εξω οταν πεφτει η ταχυτητα κατεβασματος με σχεση την ταχυτητα συγχρονισμου τοτε απλα μιλαμε για πιτα δικτυο.

οι αποσυνδεσεις στο φιλο μας ειναι θεμα χαλκου.το χαμηλο download αμα δεν εχει πεσει η ταχυτητα sync ειναι πιτα δικτυο.

και δεν δεν υπαρχει νομοθετικο πλαισιο.τι πρωτοτυπο.

αν ο φιλος φυγει πριν την ληξη του συμβολαιου πληρωνει ρυτρα.αλλα ας πει να του στειλουν τεχνικο πριν φυγει για να μπορει να πατησει οτι και μετα την επισκεψη του τεχνικου δεν εφτιαξε οποτε δεν πληρωνω ρυτρα για ενα προβλημα που δεν φτιαχνει.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για της απαντήσεις σας!

@Spank Φίλε Spank, αυτή τη στιγμή έχω το ΖΤΕ της Wind. Το πρόβλημα υπάρχει σε όποιο ρουτερ και να βάλω, όπως π.χ Sagem fast 2404, Thomson κτλπ.

Rate (Up/Down) = 1021/7349 kbps

Noise Margin (Up/Down) = 12.8/6.2 db

Line Attenuation (Up/Down) = 19.6/27 db

Max Rate(Up/Down) = 1212/7472 kbps

Ευπρόσδεκτη κάθε γνώμη!

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για της απαντήσεις σας!

@Spank Φίλε Spank, αυτή τη στιγμή έχω το ΖΤΕ της Wind. Το πρόβλημα υπάρχει σε όποιο ρουτερ και να βάλω, όπως π.χ Sagem fast 2404, Thomson κτλπ.

Rate (Up/Down) = 1021/7349 kbps

Noise Margin (Up/Down) = 12.8/6.2 db

Line Attenuation (Up/Down) = 19.6/27 db

Max Rate(Up/Down) = 1212/7472 kbps

Ευπρόσδεκτη κάθε γνώμη!

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

ωραια πριν κατεβαζες με 1,4 αρα συγχρονιζες κοντα στα 14 ενω τωρα βλεπουμε οτι συγχρονιζεις στα 8 περιπου οποτε το max θα ειναι και 800.αρα εχει πεσει η ταχυτητα συγχρονισμου σου αρα κατι εχει γινει με τον χαλκο απεξω.το margin ειναι 6 οποτε δεν εχεις profile.τωρα το δινεις βλαβη και κανεις το σταυρο σου να το δεχτει ο οτε βλαβη γιατι μπορει να το θεωρησουν οτι εισαι μια χαρα.δεν πολυθεωρειται βλαβη για τον οτε οτι εισαι στα 8 με 27 attenuation.απλα μπορεις να το δωσεις βλαβη διαμεσω της wind για χαμηλο sync και το βασικο ασταθεια συγχρονισμου

Δημοσ.

Όπως ειπε και ο poulinos πρέπει να το δώσεις εσυ η η wind για βλάβη στον ote και να προσεύχεσαι να γίνει κατι.

Δημοσ.

Όπως ειπε και ο poulinos πρέπει να το δώσεις εσυ η η wind για βλάβη στον ote και να προσεύχεσαι να γίνει κατι.

κανονικα προσευχη με κερακι μαζι.27 attenuation με 8 mbit Ο οτε το περναει ανετα οτι ολα ειναι οκ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά.

Δεν θα δώσω αυτή τη στιγμή κάποια βλάβη, εφόσον ούτε από τη Wind συγκινήθηκαν. Πλέον έχω κάνει αίτηση στη Hellas Online και θα ασχολούμαι μόνο με αυτούς (σύντομα).

Αν έχω πάλι τα ίδια, τότε θα αναφερθώ στη Hellas Online ή τον ΟΤΕ. Αν έχασα το νόημα κάπου, διαφωτίστε με... ;) γιατί τα έχω παίξει...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά.

Δεν θα δώσω αυτή τη στιγμή κάποια βλάβη, εφόσον ούτε από τη Wind συγκινήθηκαν. Πλέον έχω κάνει αίτηση στη Hellas Online και θα ασχολούμαι μόνο με αυτούς (σύντομα).

Αν έχω πάλι τα ίδια, τότε θα αναφερθώ στη Hellas Online ή τον ΟΤΕ. Αν έχασα το νόημα κάπου, διαφωτίστε με... wink.gif γιατί τα έχω παίξει...

αν το προβλημα ειναι στον χαλκο που μαλλον εκει ειναι τοτε οταν πας hol παλι στα 8 θα παιξεις.εκτος αν ειναι στην ρεγκλετα παροχου που γενικα ειναι λιγο δυσκολο.εκτος αν ζητησεις απο την Hol ανενεργο βροχο και παλι ελπιζεις οτι θα πεσεις σε καλυτερο ζευγαρι απο το previous.
Δημοσ.

αν το προβλημα ειναι στον χαλκο που μαλλον εκει ειναι τοτε οταν πας hol παλι στα 8 θα παιξεις.εκτος αν ειναι στην ρεγκλετα παροχου που γενικα ειναι λιγο δυσκολο.εκτος αν ζητησεις απο την Hol ανενεργο βροχο και παλι ελπιζεις οτι θα πεσεις σε καλυτερο ζευγαρι απο το previous.

Μάλιστα... μπέρδεμα (μιας και είμαι άσχετος από τέτοια), εύχομαι να μην έχω πρόβλημα. Γιατί για να τους τα εξηγήσω όλα αυτά, για εμένα θα είναι άθλος tongue.gif

@Poulinos, φίλε σε ευχαριστώ ειλικρινά πάρα πολύ για τις απαντήσεις σου, να είσαι καλά.

P.S Ελπίζω να μην χρειαστεί να σας ξανά "πρήξω" wink.gif

Καλές γιορτές.
Δημοσ.

Μάλιστα... μπέρδεμα (μιας και είμαι άσχετος από τέτοια), εύχομαι να μην έχω πρόβλημα. Γιατί για να τους τα εξηγήσω όλα αυτά, για εμένα θα είναι άθλος :P

@Poulinos, φίλε σε ευχαριστώ ειλικρινά πάρα πολύ για τις απαντήσεις σου, να είσαι καλά.

P.S Ελπίζω να μην χρειαστεί να σας ξανά "πρήξω" ;)

Καλές γιορτές.

οταν θα αλλαξεις εταιρεια αμα εχεις τα ιδια προβληματα τοτε θα σε βοηθησουμε.οτι χρειαστεις εδω ειμαστε.καλες γιορτες.

Δημοσ.

Καλά είναι αφού θα πας σε καινούργιο πάροχο να ζητήσεις καινούργιο βρόγχο.

Πάντως η wind δεν πολυ-φημίζεται για την οργάνωσή της.

Δημοσ.

οπως του ειπα και πιο πανω αν ζητησει νεο βροχο μπορει να τυχει σε καλυτερο μπορει και σε χειροτερο.
αν μεινει στον ιδιο λογικα θα παιξει παλι στα 8 εκτος αν το θεμα ηταν αλλου.
επισης στο νεο βροχο θα περιμενει πιο πολυ απο οτι το να παει απο την μια εταιρεια στην αλλη.βεβαια στον νεο βροχο αν σου τυχει στραβη δεν σταματας την συνδρομη με τον παλιο παροχο και εισαι μια χαρα ενω στο νεο βροχο αν τυχει στραβη(μικροτερες πιθανοτητες)θα εισαι χωρις ιντερνετ μεχρι να φτιαχτει.η καθε μια λυση εχει τα καλα εχει και τα ασχημα.τωρα οτι εγινε εγινε.
επισης ο νεο βροχος νομιζω εχει και καποιος τελος ενεργοποιησης που ειναι παραπανω νομιζω απο οτι η μεταφορα απο ηδη υπαρχον παροχο.γιατι στημ μια ο οτε σε 2 λεπτα εχει κανει την αλλαγη μεσα απο τον γενικο κατανεμητη του ενω στην δευτερη περιπτωση πρεπει να βγαλει τεχνικο εξω κτλ.
Δημοσ.

Αν υποθέσουμε ότι η Wind έχει πρόβλημα, είμαι περιέργος να δω ποια φημίζεται για την οργάνωση της. Μια χαρά είναι η εταιρία, μην γενικεύουμε το πρόβλημα. Έχω δει και περιπτώσεις providers όπως η Forthnet που έχει κάνει τα ανομολόγητα. Άλλα αν ξεκινήσουμε με αυτά, θα χάσουμε την μπάλα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...