Acex19 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Καλημέρα σας, Είμαι φοιτητής σε πανεπιστίμιο της Δανίας VIA University College στον τομέα της Πληροφορικής(Information Technology Engineering). Δυστιχώς λόγο οικονομικών προβλημάτων υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εγκαταλείψω τη χώρα και να πρέπει να γυρίσω στην Ελλάδα. Θα χρειαστεί να γυρίσω στην Αθήνα, και η εποχή που ζούμε όμως είναι δύσκολη και ο χρόνος πολύτιμος, υπάρχει πιθανότητα να γίνει κάποια μεταγραφή και να ξεκινήσω τις σπουδές μου(ακόμα και από την αρχή του πρώτου εξαμήνου) στον τομέα της πληροφορικής στο πανεπιστήμιο Αθηνών ? Αν ναι πια η διαδικασία ? Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους, Κώστας Χατζηγιάννης
paylidis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δε νομίζω οτι γίνεται κατι τετοιο... Εδώ μετα βίας (εως και οχι) γίνονται οι μεταγραφές σε πολυτέκνους πλέον απο πόλη σε πόλη...
Acex19 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Χαχα κατάλαβα.... Πάντως ξέρω πως αν θέλω να κάνω μεταγραφή σε πολλές χώρες της Ευρώπης είναι πολύ πιθανό...Επίσης ξέρω πολύ κόσμο στην σχολή μου που είχε πάει με erasmus σε άλλα πανεπιστήμια της ευρώπης και επειδή τους άρεσε περισσότερο εκεί σχέδον όλες οι σχολές δέχτηκαν την μεταγραφή τους και μάλιστα ξεκίνησαν σε ανάλογο 6μηνο με ανάλογη συνολική βαθμολογία (ECTS).
Alxnks Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ Αγγλία ήμουν και γνωρίζω τι λες για ECTS, αλλά αν πας στη γραμματεία ελληνικής σχολής και μιλήσεις για ECTS θα σε κοιτάνε λες και είσαι ο ΕΤ!!
TheAccountant Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Καλημέρα σας, Είμαι φοιτητής σε πανεπιστίμιο της Δανίας VIA University College στον τομέα της Πληροφορικής(Information Technology Engineering). Δυστιχώς λόγο οικονομικών προβλημάτων υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εγκαταλείψω τη χώρα και να πρέπει να γυρίσω στην Ελλάδα. Θα χρειαστεί να γυρίσω στην Αθήνα, και η εποχή που ζούμε όμως είναι δύσκολη και ο χρόνος πολύτιμος, υπάρχει πιθανότητα να γίνει κάποια μεταγραφή και να ξεκινήσω τις σπουδές μου(ακόμα και από την αρχή του πρώτου εξαμήνου) στον τομέα της πληροφορικής στο πανεπιστήμιο Αθηνών ? Αν ναι πια η διαδικασία ? Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους, Κώστας Χατζηγιάννης Συνήθως στις πολιτισμένες χώρες υπάρχουν τα φοιτητοδάνειο για να μπορέσεις να ολοκληρώσειςτις σπουδές σου. Εκεί δεν παίζει κάτι τέτοιο?
Liverpool89 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Φιλε μου κριμα που θα εγκαταλειψεις τις σπουδες σου.. Κοιταξε να ψαξεις για καμια δουλεια εκει να δεις αμα μπορεις να τα βγαλεις περα?
blackdeagle Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Πολύ δύσκολο έως οχι.... Αλλα οπου νανε θα κλεισουν τα ΑΕΙ - ΤΕΙ εδω οποτε ......
HamerZ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Τελευταία φορά που δόθηκαν εξετάσεις για μεταγραφή από πανεπιστήμιο του εξωτερικού σε πανεπιστήμιο της Ελλάδας, ήταν το 2004. \ Καλύτερα βρες εργασία εκεί ή δάνειο και με την καμία μην έρθεις πίσω.
Acex19 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Ντάξει έχω ακόμα μερικές ελπίδες να παραμείνω στην σχολή μου που τόσο λατρεύω αλλά όσο αναφορά δουλειά ή δάνειο ειναι αδύνατον. Πρώτα απ όλα δεν πρόκειται ποτέ μου να δανειστώ λεφτά από οποιαδήποτε τράπεζα και καταδεύτερον υπάρχουν μονο 2 είδη δουλειάς εδώ που βρίσκομαι και είναι και τα 2 ώρες σχολής και δεν γίνεται να μην πατάω το πόδι μου. Η μόνη λύση είναι να σοβαρευτούν λίγο 'κεί κατώ κ να νοιαστούν λίγο για τον λαό το όνομα και τον πολιτισμό τους!
kostarika Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μπορείς να δώσεις πανελλήνιες. Υπάρχουν άπειρες σχολές πληροφορικής στην Ελλάδα. Στην τελική πήγαινε σε μια ιδιωτική σχολή.
blackdeagle Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μπορείς να δώσεις πανελλήνιες. Υπάρχουν άπειρες σχολές πληροφορικής στην Ελλάδα. Στην τελική πήγαινε σε μια ιδιωτική σχολή. Αφου σου λέει έχει οικονομικό πρόβλημα πως να παει σε ιδιωτική σχολή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα