Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και Χρονια πολλα σε ολους.Υγεια και ευτυχια...

Θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σας σε ενα προβλημα που εχω.

Στον υπολογιστη μου, με Windows 7 Ultimate,ολα ωραια και καλα,οσο βρισκομαι πανω του και ασχολουμαι.

Οταν ομως τον αφησω για καμποση ωρα,τοτε στην αρχη βρισκεται σε κατασταση αναμονης με τα ανεμιστηρια του σε λειτουργια και μετα απο λιγη ακομα ωρα,αν δεν τον ακουμπισω,τοτε σβηνει και περιμενει μεχρι να κουνισω ποντικη ή να πατησω καποιο πληκτρο ή το κομπι on/off,ωστε να ξεκινησει και παλι.

Εγω αυτην την λειτουργια δεν την θελω και θελω να την απενεργοποιησω.

Με ποιον τροπο γινεται αυτο??

Εκανα καποιες δοκιμες μεσα απο την εξατομικευση,αλλα δεν καταφερα κατι...!!! (καποια εντολη θα υπαρχει,αλλα που???)

Δημοσ.

Πίνακας ελέγχου -> επιλογές ενέργειας και πήγαινε στο αντίστοιχο change plan settings (τα χω αγγλικά, δε ξέρω πως το μεταφράσανε). Εκεί την επιλογή put computer to sleep στο never και είσαι ΟΚ.

Δημοσ.

Πινακας Ελεγχου -> Υλικο και Ηχος -> Στις Επιλογες παροχης ενεργειας,επιλεγεις, Αλλαγη ρυθμισεων εξοικονομισης ενεργειας -> Στην Επιλογη σχεδιου παροχης ενεργειας,επιλεγεις,Υψιλες επιδοσεις -> Αλλαγη ρυθμισεων σχεδιου ->

Στην επιλογη, Απενεργοποιηση της οθονης, επιλεγεις,όποτε θες ή ποτέ

Στην επιλογη, Μεταβαση του υπολογιστη σε αναστολη λειτουργειας,επιλεγεις,όποτε θες ή ποτέ (εγω το εβαλα ΠΟΤΕ :devil: )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...