Προς το περιεχόμενο

paysafecard2paypal.com ΑΠΑΤΗ

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω φιλε newtech :) το ηθελα για μια αγορα μονο δεν θελω να γινομαι βαρος , μια απορια για μελλοντικη αγορα μπορω να κανω register στο yunacard.com για να μην τρεχω στης τραπεζες?

ok Παιδια τελικα καταληγω σε αυτο, Καλες Γιορτες και καλη πρωτοχρονια. :-D

Δημοσ.

Ευχαριστω φιλε newtech :) το ηθελα για μια αγορα μονο δεν θελω να γινομαι βαρος , μια απορια για μελλοντικη αγορα μπορω να κανω register στο yunacard.com για να μην τρεχω στης τραπεζες?

ok Παιδια τελικα καταληγω σε αυτο, Καλες Γιορτες και καλη πρωτοχρονια. :-D

Δεν γινεσε βαρος. εγω στο προτεινα.. και dont worry δεν το εχω ως δουλεια...

Αν θελεις κατι (αλλα οχι πολλα) μου λες και το κανουμε.. μην σε κλεβουν κιολα.. για αυτο ειμαστε στο σιτε.

• 3 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απάτη μου μυρίζετε και μένα ! πάντως αν θες να μεταφέρεις χρήματα από διάφορες υπηρεσίες

ηλεκτρονικού νομίσματος στον λογαριασμό σου ή σε άλλη μια πολύ καλή υπηρεσία είναι το

extremexchange ή κάπως έτσι πολύ καλή την έχω δοκιμάσει περίπου 4 φορές.

Άκου τι έπαθα ρε φίλε χρησιμοποίησα paysafecard σήμερα είπα να παίξω ένα καζίνο που σου

έδινε 200ευρώ είχα βρεί το link σε ένα άλλο forum Πάτα εδώ για το link

μπήκα που λες και του έβαλα 10 ευρώ (δεν συνηθίζω να παίζω απλά βαριόμουν και είπα να σκοτώσω λίγο την ώρα μου)

το ωραίο είναι οτι κέρδισα ένα καλό ποσό και τώρα για να τα πάρω απ'οτι μου λένε πρέπει να στοιχιματίσω πολλές

φορές για πάρω τα κέρδη, μέχρι στιγμής με πάει πολύ καλά, εσείς έχετε παίξει ποτέ ?

Καλά δεν περιμένω να κερδίσω κιόλας αλλά έτσι για να περάσω λίγο την ώρα μου .

Δημοσ.

Απάτη μου μυρίζετε και μένα ! πάντως αν θες να μεταφέρεις χρήματα από διάφορες υπηρεσίες

ηλεκτρονικού νομίσματος στον λογαριασμό σου ή σε άλλη μια πολύ καλή υπηρεσία είναι το

Άκου τι έπαθα ρε φίλε χρησιμοποίησα paysafecard σήμερα είπα να παίξω ένα καζίνο που σου

μπήκα που λες και του έβαλα 10 ευρώ (δεν συνηθίζω να παίζω απλά βαριόμουν και είπα να σκοτώσω λίγο την ώρα μου)

το ωραίο είναι οτι κέρδισα ένα καλό ποσό και τώρα για να τα πάρω απ'οτι μου λένε πρέπει να στοιχιματίσω πολλές

φορές για πάρω τα κέρδη, μέχρι στιγμής με πάει πολύ καλά, εσείς έχετε παίξει ποτέ ?

Για να πάρεις το bonus αυτό πρέπει να το "κερδίσεις".

Έστω ότι το Bonus είναι 100 euro, πρέπει να κερδίσεις σύνολο 100 euro.

Δεν είμαι σίγουρος αλλα σε ένα στοιχιματικο site που έπαιζα αρκετά χρονια πριν ίσχυε αυτό.

Δημοσ.

Ναι φιλε μου.. φυσικα πρεπει να το στοιχιματισεις καθοτι το ΠΟΣΟ που κερδισες ειταν απο BONUS χρηματα παραλλιλα με τα δικα σου. λεγετε TURNOVER! Με την καταθεση σου πηρες και BONUS σωστα? αρα για να ΒΓΑΛΕΙ΅αυτο το BONUS πρεπει να "γυρίσεις" τα χρηματα σου.

Γιατι αναφερεις οτι δεν συνηθιζεις να παιζεις.. λες και ειναι κατι κακο. :D

Για να πάρεις το bonus αυτό πρέπει να το "κερδίσεις".

Έστω ότι το Bonus είναι 100 euro, πρέπει να κερδίσεις σύνολο 100 euro.

Δεν είμαι σίγουρος αλλα σε ένα στοιχιματικο site που έπαιζα αρκετά χρονια πριν ίσχυε αυτό.

Καλα ειναι λιγο πιο πολυπλοκο αλλα το θεμα ειναι να το δει ο φιλος πρωτα στους ορους.

Καλο θα ειναι να βλεπουμε που βαζουμε τα λεφτα μας και με τι ορους!

Γενικη Συμβουλή στο θεμα μας.

ΜΑΚΡΙΑ απο PAYSAFE καρτες. Ανοιχτε ενα λογαριασμο βγαλτε μια χρεωστικη.

Βαλτε την στο PAYPAL για αγορές , η/και στην MONEYBOOKERS για το Στοιχημα και εχετε την ΜΟΝΟ για αυτον τον λογο. Απλα γρήγορα και εύκολα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...