Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μην βαλετε τη καρτα σας , στα κλεβουν απλα εκανα ποστ μην τη παθει καποιος αλλος. (http://www.paysafecard2paypal.com/paysafecard_en.html (www.paysafecard2paypal.com (www.psc2pp.com (www.paysafecard2webmoney.com
newtech Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μην βαλετε τη καρτα σας , στα κλεβουν απλα εκανα ποστ μην τη παθει καποιος αλλος. (http://www.paysafecard2paypal.com/paysafecard_en.html (www.paysafecard2paypal.com (www.psc2pp.com (www.paysafecard2webmoney.com Σε κλεβουν ούτως η άλλως 1 EUR PSC = 0.61 € PP WTF? Βγαλτε μια προπληρωμένη η χρεωστική και καθαρίσατε
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Σε κλεβουν ούτως η άλλως 1 EUR PSC = 0.61 € PP WTF? Βγαλτε μια προπληρωμένη η χρεωστική και καθαρίσατε Το ξερω δικιο εχεις αλλα λεω που να τρεχω στη τραπεζα αφου μονο μια αγορα θα κανω ετσι τι πατησα και μου φαγανε 50Ε ,αντε με τσι γειες μου
Luxx Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Τι ακριβως γινεται; Μεταφερεις τα λεφτα απο την paysafe, στην paypal; Και γιατι υπαρχει τετοια "τρελη" ισοτιμια;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Τελικα μου τα βαλανε οτι ηταν το υπολοιπο αφου τους ειχα στειλη mail και τους ειπα πως απαιτω τα λευτα μου και καλα θα κανουν να μου τα στειλουν ,τεσπα τετοια σιτε δεν ειναι να τα εμπιστευεστε ποτε δεν ξερεις τι θα κανουν, πρωτα απο λα δεν συμφερει σε γδυνουν οπως ειπε και ο newtech και μπορει και να μη στειλουν τιποτα.
newtech Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Τελικα μου τα βαλανε οτι ηταν το υπολοιπο αφου τους ειχα στειλη mail και τους ειπα πως απαιτω τα λευτα μου και καλα θα κανουν να μου τα στειλουν ,τεσπα τετοια σιτε δεν ειναι να τα εμπιστευεστε ποτε δεν ξερεις τι θα κανουν, πρωτα απο λα δεν συμφερει σε γδυνουν οπως ειπε και ο newtech και μπορει και να μη στειλουν τιποτα. Φιλε μου καλητερα να βρεις καποιον ΦΙΛΟ που εχει PAYPAL... Δεν ξερω ακριβως ποσο κοστιζει η μεταφορα.. Μισο να το δω να σου πω... ... O ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ.. ρε φιλε στα 100ευρω μου κραταει το PAΥPAL 5!!!! Αν θελεις προς θεου στα στελνω εγω. Σελιδα με στοιχημα εχω και μπορω πχ σε BWIN κτλ να βαλω τα λεφτα (απο την paysafe) και να σου στειλο στο Mail του paypal που εχεις. Χωρις χρηματα επιπλεων.. αυτα τα 5€ ανα 100 που βλεπω. φανταζομαι στα 50 θα ειναι 2.5. Αν θελεις καποια στιγμη μου λες δεν υπαρχει προβλημα. Για μενα ειναι απλη διαδικασια! (και οχι εγω ΔΕΝ θα σου φαω λεφτα!!! ) Ρε τι κλεφταραδες ειναι αυτοι.... τους δινεις 100 σου δινουν 60.........
PaysafeCardExchanger Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 γενικά το 95% από αυτά τα site είναι άπατη και καλό θα είναι να μην τα χρησιμοποιήτε την είχα πάθει και εγώ παλιά και έχασα 25 ευρώ για αυτό και εδώ και κάνα μήνα αναλαμβάνω εγώ τέτοιες συναλλαγές όποιος θέλει με κάνει add [email protected]
newtech Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 γενικά το 95% από αυτά τα site είναι άπατη και καλό θα είναι να μην τα χρησιμοποιήτε την είχα πάθει και εγώ παλιά και έχασα 25 ευρώ για αυτό και εδώ και κάνα μήνα αναλαμβάνω εγώ τέτοιες συναλλαγές όποιος θέλει με κάνει add [email protected] Αν σου δωσω 100€ paysafe πωσα θα μου στιλεις στο paypal?
Ntinaras Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 γενικά το 95% από αυτά τα site είναι άπατη και καλό θα είναι να μην τα χρησιμοποιήτε την είχα πάθει και εγώ παλιά και έχασα 25 ευρώ για αυτό και εδώ και κάνα μήνα αναλαμβάνω εγώ τέτοιες συναλλαγές όποιος θέλει με κάνει add [email protected] ενω εσυ εισαι ατομο εμπιστοσυνης
PaysafeCardExchanger Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Αν σου δωσω 100€ paysafe πωσα θα μου στιλεις στο paypal? 90€ γενικά καλύτερη τιμή δεν πρόκειται να βρεις και αν βρεις θα είναι 100% άπατη ntinaras μπορείς να δεις εδώ http://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=224666. αν θες ότι είμαι άτομο εμπιστοσύνης και έχω κάνει ήδη αρκετές συναλλαγές
parasaser Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 ρε παιδια αν στειλετε στο paypal τα χρηματα ως gift κανενας δεν χρεωνεται ουτε το paypal παιρνει χρηματα
newtech Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 ενω εσυ εισαι ατομο εμπιστοσυνης παντως ειναι πάνω απο 1 μηνα γιατι πριν 2 ειχε πει οτι ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ εδω και καιρο μπορειτε να μπειτε σε αλλα forums να δειτε.. αρα αυτο που λεει 1 μηνα.. δεν ειναι αληθεια. Anyway.. Εγω δεν το κανω ως δουλεια.. απλα για το φιλαρακι που ηθελε κατι να αγωραζει μια φωρα μπορω να το κανω. Εχω to σιτε μου που δουλευει 3 χρωνια δεν θα το ρισκαρα για 100€ (me chat κτλ) Οποτε αν θελει ο αδερφος εχω στο PAYPAL χρηματα (μεχρι 100€ paysafe) Αυτα. Καλες Γιορτες να εχουμε ρε παιδια αν στειλετε στο paypal τα χρηματα ως gift κανενας δεν χρεωνεται ουτε το paypal παιρνει χρηματα Πλεων υπαρχει χρεωση φιλε μου και στο gift.. το ειδα μολις τωρα αν θελεις σου κανω screenshot. Απλα εκει βαζεις τον ΛΟΓΟ.. το GIFT δεν μπορεις να το κανεις DISPUTE!!! Τελος εγω δεν το εχω σαν δουλεια... για το παλικαρι το ειπα αν θελει να αγωρασει να του κανω μια φωρα την εξυπηρέτηση
PaysafeCardExchanger Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 όταν λέω 1 μήνα δεν εννοώ ακριβώς 1 μήνα νομίζεις θυμάμαι ακριβή ημερομηνία που ξεκίνησα τώρα αν είναι 30 η 50 μέρες δεν θυμάμαι
isay Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 ρε παιδια αν στειλετε στο paypal τα χρηματα ως gift κανενας δεν χρεωνεται ουτε το paypal παιρνει χρηματα Σωστό αυτό ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ για φίλους και γνωστούς που ξέρουμε καλά. Αν κάνεις αποστολές με gift δεν μπορείς να ζητήσεις τα χρήματα σου πίσω. Αν αγοράσεις κάτι και ο πωλητής σου πει «Φιλαράκι για καλύτερη τιμή να μου τα στείλεις ως gift» μάλλον σου ετοιμάζει στούκο. γενικά το 95% από αυτά τα site είναι άπατη και καλό θα είναι να μην τα χρησιμοποιήτε την είχα πάθει και εγώ παλιά και έχασα 25 ευρώ για αυτό και εδώ και κάνα μήνα αναλαμβάνω εγώ τέτοιες συναλλαγές όποιος θέλει με κάνει Έχω διαβάσει αρκετές περιπτώσεις exchangers που αρχικά φτιάξανε ενα καλό όνομα, μετά κάνανε γερή αρπαχτή και εξαφανιστήκανε. Πάντως σίγουρα θεωρώ πιο έμπιστη μια τράπεζα παρά κάποιον άγνωστο με hotmail PaysafeCardExchanger με αυτά που γράφεις παραβαίνεις τον κανόνα του forum για διαφήμιση (εγώ το λεω spam) με σκοπό το κέρδος. Τέλος (και άσχετο με τα προηγούμενα) απορώ πως υπάρχουν ακόμα χαϊβάνια που πάνε και αγοράζουν τέτοια χαρτάκια (γιατί ΔΕΝ ειναι κάρτα). Δεν γίνονται δεκτά σε μαγαζιά. Αν τα παίξεις στοίχημα μετά δεν μπορείς να πάρεις τα κέρδη εκτός αν βάλεις κάρτα Οι eχchangers εχουν ληστρικές ισοτιμίες
newtech Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Σωστό αυτό ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ για φίλους και γνωστούς που ξέρουμε καλά. Αν κάνεις αποστολές με gift δεν μπορείς να ζητήσεις τα χρήματα σου πίσω. Αν αγοράσεις κάτι και ο πωλητής σου πει «Φιλαράκι για καλύτερη τιμή να μου τα στείλεις ως gift» μάλλον σου ετοιμάζει στούκο. Έχω διαβάσει αρκετές περιπτώσεις exchangers που αρχικά φτιάξανε ενα καλό όνομα, μετά κάνανε γερή αρπαχτή και εξαφανιστήκανε. Πάντως σίγουρα θεωρώ πιο έμπιστη μια τράπεζα παρά κάποιον άγνωστο με hotmail PaysafeCardExchanger με αυτά που γράφεις παραβαίνεις τον κανόνα του forum για διαφήμιση (εγώ το λεω spam) με σκοπό το κέρδος. Τέλος (και άσχετο με τα προηγούμενα) απορώ πως υπάρχουν ακόμα χαϊβάνια που πάνε και αγοράζουν τέτοια χαρτάκια (γιατί ΔΕΝ ειναι κάρτα). Δεν γίνονται δεκτά σε μαγαζιά. Αν τα παίξεις στοίχημα μετά δεν μπορείς να πάρεις τα κέρδη εκτός αν βάλεις κάρτα Οι eχchangers εχουν ληστρικές ισοτιμίες Ναι για αυτο ειπα εγω τον φιλο να μου πει αν θελει.. δεν ειναι δουλεια μου απλα για διευκολινση χωρις ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣ Οσο για αυτα που λες 1)Ναι δεν γινονται ειναι για ΙΝΤΕΡΝΕΤ 2)Στελνονται ΟΧΙ σε καρτα αλλα σε λογαριασμο (οποτε παλι θελεις λογαριασμο ΙΒΑΝ κτλ..) 3)YEP... αιδια αρα... 4)= ανοιξτε εναν λογαριασμο με χρεωστικη και τελος η εναν monebookers account οπου θα εχετε καρτα απο αυτους (χρεωστικη) που μπενει κανονικα στην PAYPAL!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα