blackm76 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους , ήθελα να σας ρωτήσω που μπορώ να βρω τους drivers από μια μητρική παλιά με όνομα msi ms-7028 v1.0A.Έχω ψάξει αλλά δεν μπορώ να την βρω πουθενά και στην msi δεν υπάρχει ως μητρική και πολύ φοβάμαι πως είναι τσιπάκι από μητρική και όχι μητρική.Και αν υπάρχει κάποιο μυστικό ώστε να βρίσκω πάντα τα drivers από οποιαδήποτε μητρική και πάνω από όλα τα σωστά.Απλά είναι για μια εργασία για μια σχολή και δεν μπορώ να τα βρω.Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.
washcloud Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Γράψου στο Driversguide.com . Bρίσκεις σχεδόν πάντα ό,τι driver ψάχνεις. Το μόνο κακό είναι ότι (πλέον) έχουν περιορισμούς στα κατεβάσματα. Δεν έχω αποσαφηνίσει τί είδους ακριβώς - αλλά νομίζω πάνω από ένα-δυο-τρεις ίσως, τη φορά; τη μέρα; δεν μπορείς να κατεβάσεις. Ίσως βέβαια να "παρακάμπτεται" αυτό με χρήση πολλαπλών λογαριασμών σε συνδυασμό με αλλαγή της τυχόν dynamic IP σου (restart router ή και pc). Πάντως, το μοντέλο που αναφέρεις, δεν είναι τσιπάκι. Μοντέλο μητρικής είναι. Ίσως "εσωτερικό" της εταιρίας - ίσως το "εσωτερικό" να είναι κάποιο άλλο, και αυτό να είναι το "βασικό"... Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις για εύρεση driver, πχ το Unknown Device Identifier, όπου δίνει κάποιες "παραπάνω" πληροφορίες για συσκευές (και η μητρική μια "συσκευή" είναι), και σου ανοίγει παράθυρο browser με συγκεκριμένους όρους αναζήτησης στο Google, επιλέγοντας τη μητρική στη λίστα συσκευών. Καμμιά φορά βοηθάει αυτή η διαδικασία για εντοπισμό driver. * Πάντως, η μητρική είναι μία από τις 2 πρώτες : http://www.msi.com/s...28&type=product Είτε δλδ με τσιπάκι 915G, είτε με 915Ρ, και όντως η άλλη ονομασία των μοντέλων αυτών είναι "Neo2". Η βασική ονομασία είναι η MS 7028. Σε κάθε πε΄ριπτωση, μπορείς πάντα να στέλνεις ένα mail στο tech-support της κάθε εταιρίας της οποίας χρειάζεσαι, να σου λένε.
blackm76 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα