tolisgun23 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Ειναι υποχρεωτικο ενα 6 pino. 300-350 wat ειναι λιγα... Στα 400 WATT????????????
LouCi4er Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Στα 400 WATT???????????? Τα Watt λιγο ρολο παιζουν,σε σχεση με την μαρκα.Μπορει πχ να εχεις ενα ποιτικο 450 watt και ενα για τον διαολο 600 watt.Ε,με το ποιοτικο εισαι πολυ πιο σιγουρος.Τα 400 Watt που λες,απο μονα τους δεν λενε κατι.Πρεπει να ειναι και επωνυμο-ποιοτικο το τροφοδοτικο.
tolisgun23 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Τα Watt λιγο ρολο παιζουν,σε σχεση με την μαρκα.Μπορει πχ να εχεις ενα ποιτικο 450 watt και ενα για τον διαολο 600 watt.Ε,με το ποιοτικο εισαι πολυ πιο σιγουρος.Τα 400 Watt που λες,απο μονα τους δεν λενε κατι.Πρεπει να ειναι και επωνυμο-ποιοτικο το τροφοδοτικο. Λοιπον,το τροφοδοτικο εχει ισχυ 300WATT και ειναι της HIPRO.Tι προτεινετε να το αλλαξω και αυτο η να το κρατησω(δεδομενου της καρτας που επροκειτο να αγορασω)?????????????????????????
tolisgun23 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Αν την αλλαζα αυτη θα ηταν μια καλη επιλογη για την καρτα αλλα και το υπολοιπο συστημα δν νομιζετε??????????????? http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Turbo-X-550W-Value-Series-DR-8550BTX.htm
DreadKnight Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Αν ειναι να τα παρεις απ το Πλαισιο ολα και να τελειωνεις, παρε αυτο το τροφοδοτικο που ειναι πολυ πιο ποιοτικο. Link
tolisgun23 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Αν ειναι να τα παρεις απ το Πλαισιο ολα και να τελιωνεις, παρε αυτο το τροφοδοτικο που ειναι πολυ πιο ποιοτικο. Link Συμβατοτητα με την καρτα γραφικων??????????????????????????????????
DreadKnight Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Τολη δεν θα στο προτεινα αν δεν μπορουσε να την σηκωσει!! Πανε αυριο παρτα να τελειωνουμε, και καλη πρωτοχρονια. :D
tolisgun23 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Την αντεχει το νεο PSU????????????????????????????
tolisgun23 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 OK ευχαριστω για την βοηθεια σας.κατεληξα στην club 3 radeon hd 6770 και στο τροφοοτικο που με προτινατε.ευχαριστω και παλι και καλη χρονια!!!!!!!!!!!!
jimex Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Απ' ότι βλέπω έχεις δημιουργήσει και άλλο τοπικ εδώ αλλά ας συνεχίσω εδώ... Όταν λες ότι θες να παίζεις bf3 πες μας την ανάλυση της οθόνης σου και τι ρυθμίσεις σκοπεύεις να έχεις. Γιατί οτιδήποτε κάτω από 6870 σε AMD και 560Ti (όχι την απλή) σε nvidia είναι fail για τις σύγχρονες αναλύσεις. Και με τον Ε7200 σε στοκ ρολόγια ακόμα και αυτές που αναφέρεις δεν το γλιτώνουν το bottleneck. Τώρα για το τροφοδοτικό ένα ποιοτικό 450άρι θα ήταν αρκετό (αρκετά αξιόπιστο αυτό που προτείνεται παραπάνω), αλλά προσωπικά σε αυτό το pc δεν θα έβαζα ούτε ευρώ. Ότι και να κάνεις σύγχρονα παιχνίδια με αυτή τη CPU και με 1GB ram (όπως βλέπω στο άλλο τόπικ) δεν πρόκειται να παίξεις.
tolisgun23 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Τολη δεν θα στο προτεινα αν δεν μπορουσε να την σηκωσει!! Πανε αυριο παρτα να τελειωνουμε, και καλη πρωτοχρονια. :D Το ιδιο τροφοδοτικο και το PCI-E 6PIN ισχυει και για την CLUB 3D RADEON HD 6770 σωστα?????? Απ' ότι βλέπω έχεις δημιουργήσει και άλλο τοπικ εδώ αλλά ας συνεχίσω εδώ... Όταν λες ότι θες να παίζεις bf3 πες μας την ανάλυση της οθόνης σου και τι ρυθμίσεις σκοπεύεις να έχεις. Γιατί οτιδήποτε κάτω από 6870 σε AMD και 560Ti (όχι την απλή) σε nvidia είναι fail για τις σύγχρονες αναλύσεις. Και με τον Ε7200 σε στοκ ρολόγια ακόμα και αυτές που αναφέρεις δεν το γλιτώνουν το bottleneck. Τώρα για το τροφοδοτικό ένα ποιοτικό 450άρι θα ήταν αρκετό (αρκετά αξιόπιστο αυτό που προτείνεται παραπάνω), αλλά προσωπικά σε αυτό το pc δεν θα έβαζα ούτε ευρώ. Ότι και να κάνεις σύγχρονα παιχνίδια με αυτή τη CPU και με 1GB ram (όπως βλέπω στο άλλο τόπικ) δεν πρόκειται να παίξεις. Πρωτον,η αναλυση της οθονης ειναι 1680Χ1050,δευτερον με βαση το bf3 και το συγκεκριμενο pc 1280Χ1024 πανω κατω ειναι αρκετα καλη αναλυση.Τριτον,η ram ειναι 3GB και τελος club 3d radeon hd 6770 με το συγκεκριμενο τροφοδοτικο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-Builder-Series-CX430-V2-430W-PSU-80-CMPSU-430CXV2EU.htm που μου προτεινεται θα την αντεξει??? ,η να παω για αυτην http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Turbo-X-550W-Value-Series-DR-8550BTX.htm.Και κατι ακομα,με τη interface που εχω PCI-EXPRESS X16 θα εχω προβλημα(ρωταω για να επιβεβαιωσω τα παραπανω)?Ευχαριστω.
jimex Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Το ιδιο τροφοδοτικο και το PCI-E 6PIN ισχυει και για την CLUB 3D RADEON HD 6770 σωστα?????? Τι σχέση έχει το 6πινο και το τροφοδοτικό με το PCI; Μου φαίνεται έχεις μπερδέψει λίγο το ρόλο του PCI-E, αν έχεις ιδέα το τι είναι, το που βρίσκεται και τη δουλειά που κάνει το καθένα. Πρωτον,η αναλυση της οθονης ειναι 1680Χ1050,δευτερον με βαση το bf3 και το συγκεκριμενο pc 1280Χ1024 πανω κατω ειναι αρκετα καλη αναλυση. Τι να σου πω εσύ ξέρεις... Αν και το να παίζεις με ανάλυση αναλογίας 5:4 σε οθόνη αναλογίας 16:10 τι να πώ, μόνο λογικό δεν είναι. Τριτον,η ram ειναι 3GB Έτσι όπως τα είχες ποστάρει με μπέρδεψες. Άρα απ' ότι καταλαβαίνω έχεις 3 dimms, οπότε πάει και το dual-channel. και τελος club 3d radeon hd 6770 με το συγκεκριμενο τροφοδοτικο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-Builder-Series-CX430-V2-430W-PSU-80-CMPSU-430CXV2EU.htm που μου προτεινεται θα την αντεξει??? ,η να παω για αυτην http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Turbo-X-550W-Value-Series-DR-8550BTX.htm. Ίσα ίσα το turbo-x που έδειξες να αμφιβάλεις αν θα είναι αρκετό. Ένα καλό τροφοδοτικό δεν ορίζεται μόνο από την ονομαστική ισχύς. Στην προκειμένη περίπτωση το corsair είναι πολύ πιο αξιόπιστο. Και κατι ακομα,με τη interface που εχω PCI-EXPRESS X16 θα εχω προβλημα(ρωταω για να επιβεβαιωσω τα παραπανω)?Ευχαριστω. Ξέχνα το λέμε το PCI-E... Αν και googlare το πρώτα να καταλάβεις τι είναι αυτό που έχεις ως καραμέλα εδώ και 20 ποστ. Αλλά ξαναλέω ακόμα και αυτές οι ταπεινές κάρτες γραφικών θα τρων bottleneck από τη CPU σου. Σκέψου την περίπτωση να πας για γενική αναβάθμιση.
tolisgun23 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Τι σχέση έχει το 6πινο και το τροφοδοτικό με το PCI; Μου φαίνεται έχεις μπερδέψει λίγο το ρόλο του PCI-E, αν έχεις ιδέα το τι είναι, το που βρίσκεται και τη δουλειά που κάνει το καθένα. Τι να σου πω εσύ ξέρεις... Αν και το να παίζεις με ανάλυση αναλογίας 5:4 σε οθόνη αναλογίας 16:10 τι να πώ, μόνο λογικό δεν είναι. Έτσι όπως τα είχες ποστάρει με μπέρδεψες. Άρα απ' ότι καταλαβαίνω έχεις 3 dimms, οπότε πάει και το dual-channel. Ίσα ίσα το turbo-x που έδειξες να αμφιβάλεις αν θα είναι αρκετό. Ένα καλό τροφοδοτικό δεν ορίζεται μόνο από την ονομαστική ισχύς. Στην προκειμένη περίπτωση το corsair είναι πολύ πιο αξιόπιστο. Ξέχνα το λέμε το PCI-E... Αν και googlare το πρώτα να καταλάβεις τι είναι αυτό που έχεις ως καραμέλα εδώ και 20 ποστ. Αλλά ξαναλέω ακόμα και αυτές οι ταπεινές κάρτες γραφικών θα τρων bottleneck από τη CPU σου. Σκέψου την περίπτωση να πας για γενική αναβάθμιση. Πρωτον,εμαθα οτι για την 6770 θελει τροφοδοτικο με 450WATT και connector 6 pin(το ιδια specs ισχυουν για την CLUB 3D RADEON HD 6770) .Δευτερον,αφου το turbo-x δεν αρκει,τοτε παω για την corsair.Τριτον,η pci-e xρησιμεύει για την ένωση πρόσθετων καρτών μονάδων με την ομάδα των κεντρικών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων στην μητρική πλακέτα του υπολογιστή γι'αυτο ρωταω αν ειναι συμβατη με την pci-e x16 που εχω.Τελος,σιγουρα θα φαει bottleneck?(και σε τι βαθμο) και αν ναι ποια καρτα μου προτεινεις συμφωνα με την cpu.
LouCi4er Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Πρωτον,εμαθα οτι για την 6770 θελει τροφοδοτικο με 450WATT και connector 6 pin(το ιδια specs ισχυουν για την CLUB 3D RADEON HD 6770) .Δευτερον,αφου το turbo-x δεν αρκει,τοτε παω για την corsair.Τριτον,η pci-e xρησιμεύει για την ένωση πρόσθετων καρτών μονάδων με την ομάδα των κεντρικών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων στην μητρική πλακέτα του υπολογιστή γι'αυτο ρωταω αν ειναι συμβατη με την pci-e x16 που εχω.Τελος,σιγουρα θα φαει bottleneck?(και σε τι βαθμο) και αν ναι ποια καρτα μου προτεινεις συμφωνα με την cpu. Καρτα συμφωνα με την cpu που εχεις δεν θα συμβαδιζει με τα παιχνιδια που θες να παιξεις.Τεσπα παρε το τροφοδοτικο που σου προτεινουν τα παιδια και την 6770 και δεν θα εχεις προβλημα πουθενα (λεγοντας πουθενα εννοω επαρκεια τροφοδοτικου και pci express που ρωτας συνεχεια).Μια χαρα θα εισαι.
tolisgun23 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Καρτα συμφωνα με την cpu που εχεις δεν θα συμβαδιζει με τα παιχνιδια που θες να παιξεις.Τεσπα παρε το τροφοδοτικο που σου προτεινουν τα παιδια και την 6770 και δεν θα εχεις προβλημα πουθενα (λεγοντας πουθενα εννοω επαρκεια τροφοδοτικου και pci express που ρωτας συνεχεια).Μια χαρα θα εισαι. Ναι αλλα το bf3 θα μπορεσει να το παιξει τουλαχιστον σε 1280χ1024 η και χαμηλοτερα??????? Ναι αλλα το bf3 θα μπορεσει να το παιξει τουλαχιστον σε 1280χ1024 η και χαμηλοτερα??????? Aμα κανω ΟC στην cpu θα μειωθει το bottleneck?????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα