Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαι κατι αλλο πριν εγκαταστησω την νεα καρτα γραφικων πρεπει να απεγκαταστησω τους παλιους drivers της προηγουμενης καρτας NVIDIA 9500GS???????????????????????????????

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι θα μπεις σε safe mode και θα κανεις απεκγατασταση θα βαλεις και το driver sweeper και οτι εχει σχεση με nvidia το διαγραφεις και μετα κανεις εγκατασταση της καινουριας και εισαι ετοιμος!

Δημοσ.

ναι θα μπεις σε safe mode και θα κανεις απεκγατασταση θα βαλεις και το driver sweeper και οτι εχει σχεση με nvidia το διαγραφεις και μετα κανεις εγκατασταση της καινουριας και εισαι ετοιμος!

Αμα το κανω απεγκατασταση χωρις safe mode(πριν δηλαδη βγαλω την καινουργια)το ιδιο ειναι η θα επηρεασει τιποτα σto install της καινουργιας????????????????????????

Δημοσ.

Αμα το κανω απεγκατασταση χωρις safe mode(πριν δηλαδη βγαλω την καινουργια)το ιδιο ειναι η θα επηρεασει τιποτα σto install της καινουργιας????????????????????????

Πρωτα θα κανεις απεγκατασταση σε κανονικη λειτουργια,oxι safe mode.Μετα την επανεκκινηση θα μπεις σε safe mode,θα τρεξεις driver sweeper για να ξηλωσεις οτι εχει απομεινει και μετα,αφου βαλεις την καινουργια καρτα θα κανεις εγκατασταση τους οδηγους της.

Δημοσ.

Μολις ακουσα οτι παιζει ρολο και το συστημα του PC(ιδιοτητες).Αληθευει??????????????????????????????????????

WINDOWS VISTA HOME PREMIUM SERVICE PACK 2

Intel® Core2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz

Name Intel® Core2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz

Cores 2

Threads 2

Current Speed 2.53 GHz

Features MMX, PSE36, EM64T, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, SSE4.1, XD

L1 Instruction Cache 2 x 32.00 kB

L1 Data Cache 2 x 32.00 kB

L2 Cache 3.00 MB

RAM 3GB

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 32bit

Δημοσ.

Για μέχρι 100 ευρώ είσαι εδώ http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/MSI-6770-PCI-Express-GDDR5-1GB-R6770-MD1GD5.htm ,αρκεί να υπάρχει ισορροπία (τροφοδοτικό,επεξεργαστής,ποσότητα μνήμης,ανάλυση οθόνης) .

Μολις ακουσα οτι παιζει ρολο και το συστημα του PC(ιδιοτητες).Αληθευει??????????????????????????????????????

Γιατί δεν διαβάζεις τι σου γράφουμε;

Δημοσ.

Σαν τι να παιζει ρολο δηλαδη?????Πες μου αν εχω το σωστο συστημα γιατι θα καταληξω κατα 99/100 στην 6770 που μου προτεινατε.

Δημοσ.

Σαν τι να παιζει ρολο δηλαδη?????Πες μου αν εχω το σωστο συστημα γιατι θα καταληξω κατα 99/100 στην 6770 που μου προτεινατε.

PSU WATTAGE 300-400(Πιθανον 450)ειμαι σιγουρος για τα συγκεκριμενα WATT

TΩΡΙΝΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ 1680Χ1050(ΝΑTIVE)

ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ PC KAI ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ NOOBAS ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΑΡΚΕΤΑ

Δημοσ.

Ανοιξε το κουτι απ τα πλαγια και δες ποσα watt ειναι το τροφοδοτικο σου. Αν μπορεις να δεις και την μαρκα και το μοντελο, για να εχουμε μια εικονα. Για την 6770 θελεις τουλαχιστον 450W και εναν connector 6 pin. c5_1.jpg

Δημοσ.

Ανοιξε το κουτι απ τα πλαγια και δες ποσα watt ειναι το τροφοδοτικο σου. Αν μπορεις να δεις και την μαρκα και το μοντελο, για να εχουμε μια εικονα. Για την 6770 θελεις τουλαχιστον 450W και εναν connector 6 pin. c5_1.jpg

Παιζει τοσο μεγαλο ρολο σηλαδη αν ειναι 300 η 350W και δεν χρησιμοποιει PCI-E connector 6 PIN.Ειναι προαιρετικο η υποχρεωτικο?????????????????????????????????????????

Δημοσ.

Η 6670 δεν θελει εξτρα τροφοδοσια απο 6 pino, αλλα σε συστημα με no-name psu 300W δεν θα την εβαζα πανω. Να μαζεψεις κανα 50ρικο να παρεις και ενα τροφοδοτικο, για να εισαι αρχοντας ;) . Δεν αξιζει να δωσεις 80 ευρω στην 6670.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...