kavaliotis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Εχω βρει μια αδεια για Αγγλικα Windows XP PRO SP3 και εχω εγκατεστημενα Ελληνικα Windows XP PRO SP3. Ειμαι νομιμος ή θα πρεπει να βρω οπωσδηποτε ελληνικη αδεια??? Ειναι για μαγαζι για αυτο ρωταω...
alexzzz Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Τώρα δεν μπορώ να το ψάξω αλλά στα Windows Seven η pro έκδοση επιτρέπει την αλλαγή γλώσσας οπότε με τα Αγγλικά είναι σαν να έχεις Ελληνικά. (επίσης το μεταφέρω από το "Software" στο "Windows" section)
Bspus Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Εχω βρει μια αδεια για Αγγλικα Windows XP PRO SP3 και εχω εγκατεστημενα Ελληνικα Windows XP PRO SP3. Ειμαι νομιμος ή θα πρεπει να βρω οπωσδηποτε ελληνικη αδεια??? Ειναι για μαγαζι για αυτο ρωταω... Εβαλες το κλειδι απο τα αγγλικα εννοεις και το πηρε? Δεν νομιζω οτι γινεται αυτο στα windows αλλα επειδη το εχω δει να γινεται στο office 2003 (αγγλικα keys να περνανε στην ελληνικη εκδοση) δεν ειμαι αι σιγουρος. Αν το εκανες ετσι παντως και τα ενεργοποιησες δεν θα ανησυχουσα. Αν βεβαια εβαλες απλως μια σπασμενη ελληνικη εκδοση με αλλο κλειδι τοτε προφανως τυπικα εισαι παρανομος. Μπορεις να κατεβασεις το Multilingual User Interface (MUI) το οποιο επιτρεπει τη μετατροπη των μενου απο τα Αγγλικα XP Pro (και μονο) σε αλλες γλωσσες. Δυστυχως και αυτο ειναι παρανομο. Το MUI δεν πωλειται μεσω λιανικης αλλα μονο μεσω volume licensing, σε περιπτωση που εχεις volume license keys για τα XP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα