kage Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) μαγαζι δικτυου ενα απο τις 3 αλυσιδες κινητης τηλ. προσπαθησε να μου πουλησει ασφραγιστο-χωρις ζελατινα ενα απο τα πιο ακριβα κινητα και υποστηριζε οτι ετσι του τα φερναν και εννοειτε δεν ειχε αλλα να μου δειξει!!Τεσπα καποια στιγμη σκαει ο ιδιοκτητης απο αλλο μαγαζι που ειχε και φερνει ενα σφραγισμενο για αλλον πελατη που το "εκλεισε" οταν ειμουν μεσα και ετυχε να ακουσω την κουβεντα.Τεσπα μετα απο 2ο γυρο φασαριας υποστηριζε οτι το αλλο που ηθελε να μου πουλησει ο υπαλληλος ηταν demo και οτι αυτο ειναι το κανονικο κτλ.Εννοειτε πως ειπωθηκε και το αν θες το παιρνεις! Δεν υπεγραφαν κανενα χαρτι που να λεει οτι το κινητο με ταδε imei ειναι χωρις την ζελατινα ασφαλειας και οτι του το φεραν ετσι και οτι ετσι ηθελαν να το πουλησουν!! το imei και την επωνυμια του μαγαζιου τα βρηκα. τι κανεις σε τετοιο σκηνικο που σιγουρα εχει ξανατυχει σε αλλον... 1.αλληλομηνυσεις(120ε) και περνας μαζι με τα λαμογια μεσα τα χριστουγεννα?!fail 2.ενημερωση στην εταιρια κινητης τηλ. και στην κατασκευαστρια?οκ why not 3.κλασσικα δικηγορο να διεκδικησει απο ολους εξαπατηση κτλ? 4.το story στο inet? 5.δεχεσαι οτι σε κοροιδευουν και αφηνεις τον επομενο να την πατησει? υ.γ. ενω γινοταν αυτη η ιστορια μπροστα σε ολον τον κοσμο,ο στοκος κοσμος συνεχιζε να ψωνιζει απο το μαγαζακι. αυτο εξηγει πολλα για την αποδοχη της καταντιας αυτης στα ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ θεματα!. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2011 από kage
Tzimmys Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Το 2 δεν το καταλαβαίνω. Πολύ καλά έκανες και έκανες φασαρία, μαζί σου. Το 4 σαφώς και το κάνεις, Όσο για το τελευταίο που λες, ότι οι άλλοι συνέχιζαν στον κόσμο τους, υπάρχει μια παλιά παριμοία που λέει: "Στον κόλο μας μας να μην είναι, και ας είναι στο ένα μέτρο" Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε, είναι ότι αν είναι στο ένα μέτρο, ΣΥΝΤΟΜΑ θα ρθει και στον δικό μας...
scullyist Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μηπως ξεχασες ν'αναφερεις το πιο σημαντικο?
kage Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ περιμενω απαντηση απο κει που πρεπει την τριτη που γυρναει ο κοσμος στις δουλειες Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2011 από kage
BadBoy Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μηπως ξεχασες ν'αναφερεις το πιο σημαντικο? Δε νομίζω ότι έχει σημασία ποιο κινητό ήταν.
mchls Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δε νομίζω ότι έχει σημασία ποιο κινητό ήταν. Ναι αλλα εχει μεγιστη σημασια, ποιο μαγαζακι ηταν!!!
ipal Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 ταινια ασφαλειας ειχε? πολλα δεν εχουν ζελατινα εξω. επισης η μπαταρια ηταν σφραγισμενη? πολλες συσκευες τις ανοιγουν να τις δει καποιος. δε σημαινει οτι ηταν demo αν ολα μεσα ειναι σφραγισμενα... εκτος αν το ηθελες για δωρο. και δεν καταλαβα το πηρες και το ειδες μετα, Η' ολα αυτα παιχτηκαν πριν? δε το ειχαν αλλου να το παρεις? π.χ @πλαισιο?
Alxnks Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Σε μαγαζί που μόλις αναφέρθηκε πήγαν πριν 3 μέρες να μου πασαρουν κινητό νοκια ασφραγιστο, χωρίς ζελατίνα. Ρώτησα γιατί είναι έτσι κι η απάντηση ότι ήταν demo. Φυσικά ειπα αμέσως ότι δεν το παιρνω κι έφεραν επόμενο, με κομμένη πάλι ταινία ασφαλείας αλλά κολλημένη δεύτερη από πανω. Ρώτησα γιατί είναι έτσι και μου είπαν έτσι τους το έφεραν. Το πήρα αυτό. Το ανοιξα σπίτι, ήταν με τη ζελατίνα του κτλ. Κατάληξη; το πηγα πίσω σαν doa λόγω ενός απειροελαχιστου ελαττωματος σε ένα κουμπί (μεγενθυντικο φακό ήθελες να το δεις) και μου έδωσαν άλλο (μία ταινία ασφαλείας κανονικά, το ανοιξα επιτόπου να το τσεκαρω κτλ). Αν γουσταρα ακόμα εκεί θα ήμουν να κάνω doa για τους πιο ακυρους λόγους! Αν θέλουν να παίζουν βρωμικα, μπορώ κι εγώ!
scullyist Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δε νομίζω ότι έχει σημασία ποιο κινητό ήταν. Μμ.Βασικα εννοουσα ποια ηταν η θεση των πλανητων εκεινη τη στιγμη.
kage Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) ταινια ασφαλειας ειχε? πολλα δεν εχουν ζελατινα εξω. επισης η μπαταρια ηταν σφραγισμενη? πολλες συσκευες τις ανοιγουν να τις δει καποιος. δε σημαινει οτι ηταν demo αν ολα μεσα ειναι σφραγισμενα... εκτος αν το ηθελες για δωρο. και δεν καταλαβα το πηρες και το ειδες μετα, Η' ολα αυτα παιχτηκαν πριν? δε το ειχαν αλλου να το παρεις? π.χ @πλαισιο? το πακετο ερχεται παντα με ζελατινα.η μπαταρια ειναι ενσωματωμενη.οχι δεν παιζει να την ξεσφραγισουν για καποιον που δεν θα το παρει!κατα 99% εχει ανοιχτει και εχει δουλεψει κανονικα και για χ λογους το γυρισαν. οχι δεν το πειρα γιατι μολις το ειδα χωρις ζελατινα καταλαβα τι μλκ καναν και οταν αρχισαν τις δικαιολογιες τσαντιστικα που πανε τα λαμογια να το παιξουν εξυπνοι και που εφτασα μεχρι εκει για να μου το παιξουν μαγκες. τοσο μαγκας που μολις ειπα οτι με μια μηνυση θα μεινει μεχρι τριτη στα κρατητηρια αρχισε να τρεμει. το κινητο δεν εχει διαθεσιμοτητα και απ οτι εμαθα μερικοι τα προμηθευονται απο την εταιρια κινητης και αλλοι απευθειας απο τον αντιπροσωπο(υποθετω με και χωρις πιστωση) Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2011 από kage
tigergreg Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Σιγα μην κατσει κρατητηριο τρεις μερες επειδη δεν υπηρχε το σελοφαν. Οι καταγγελιες δεν γινονται στο ντουκου και for funny εδω αλλα εχουν την λογικη να προστατευθουνε οι χρηστες απο ανθρωπους που παριστανουν τους επαγγελματιες. Γι αυτο καλο ειναι να γραψεις εταιρεια και καταστημα.
kage Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) δεν ειναι ο σκοπος να αναλυσουμε τις μηνυσεις/αυτοφωρο/πλημμελειοδικειο. τις μερες τις εγραψα γιατι οι μερες αυτες ειναι αργια οποτε απο τριτη στο Πλημμελειοδικείο(αν ξερεις κατι διαφορετικο οκ) Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2011 από kage
ipal Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 συνηθως δε παιρνω καινουργια αλλα 2 LG που εχουμε παρει προσφατα, δεν ειχαν "ζελατινα". μονο ταινια ασφαλειας. Ενα Sony πριν 3χρονια,το ειχα παρει με ζελατινα. Νομιζω και το 1gen Οmnia αλλα δε θυμαμαι. παντως σχεδον ολα εχουν αυτοκολλητο ασφαλειας και στις μπαταριες. γιατι ο δειγματισμος δεν ειναι τοσο σπανιος... ειδικα οταν εχουν αναδουλειες και πας για επιδοτηση Ή νεο συμβολαιο (δλδ ξερουν οτι μαλλον θα παρεις κατι), σου ανοιγουν για πλακα συσκευη. ασχετο αλλα οι μηνυσεις δε χρεωνεται πια 80€ ?
gorillaz_gr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 έχετε αναρρωτηθεί πού πάνε όλα τα DOA που για ασήμαντους λόγους επιστρέφονται στα καταστήματα? Ο νομοθέτης καλά έκανε και μας έδωσε το δικαίωμα, εφοσον ανοίξουμε και πολλές φορές "καταστρέψουμε" την συσκευασία (εστω και αν αυτο είναι η ζελατίνα της μπαταρίας ή η ταινία ασφαλείας) να μπορέσουμε να επιστρέψουμε τη συσκευή πίσω στο κατάστημα, αλλα δε φρόντισε να μας εξηγήσει, ποιος είναι "υπευθυνος" να ελεγξει τη συσκευή και την συσκευασία κατα την επιστροφή και μετά να τοποθετήσει ξανα όλες τις απαραίτητες ζελατινούλες και ταινίες ασφαλείας. και πριν προλάβουν μερικοί να απαντήσουν να σημειωσω το εξης: δεν είναι όλοι οι συμπολίτες μας, συνεπείς και "προσεκτικοι". Έχω εργαστεί σε κατάστημα και καταλαβαίνετε έχω συναντήσει όλων των ειδών τις περιπτώσεις. Το αποκορύφωμα ήταν όταν εξετάζοντας μία συσκευασία από επιστροφή σε ποντίκι η/υ, ανακάλυψα στο εγχερίδιο οδηγιων και μία "σταμπα" (να το πω; ) απο όλόκληρο το κομμάτι πιτσας που φαντάζομαι έτρωγαν κατα το ανοιγμα της συσκευασιας, και δεν ήξεραν που να το ακουμπήσουν. Μαλιστα αν καταλαβα καλά απο το σχήμα πρέπει να ήταν πιτσα-χατ! Και όχι τίποτα άλλο, άντε καλα εγώ είπα ας το ψάξω λίγο παραπάνω, φαντάζεστε όμως να είστε εσείς που θα το αγοράζατε με την συσκευασία ΟΚ ,αλλα τις οδηγίες.... σουπλα? Λοιπόν καμιά φορά μην παίζουμε με το "θεαθηνε" και επειδή μιλάμε για κινητά... άντε και στο ξαναβόλεψαν στο κουτί του, δεν σημαίνει όμως οτι δεν έχει "επεξεργαστει" καποιος πριν απο σένα την ίδια την συσκευή. αυτά ως προσωπικές απόψεις πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα