Cristina Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 midnight_man Ομολογώ, πως πολλά δεν μου λένε κάτι οι τίτλοι... Παρ' αυτα όμως... waterboys - fisherman's blues (Απίστευτο βιολί!!! ααααχχ...) crowded house - don't dream it's over (Αγαπημένο song, ever...) charlatans - the only one I know (Καλα... Τί μου θύμησες τώρα ε...) greg kihn band - jeopardy (Και δεν μπορούσα να θυμηθώ πως το λένε! Thanx!) Bill withers - Ain't no sunshine (Κλασικό και ωραίο. Άκουσέ το και από LightHouse Family όμως...) Αγόρι από την Σαλίνα Αυτό που το θυμήθικες: "Hot butter - Pop corn"; hahaha!!! Κλασικότατο Ringtone! Dim_b Το "Player - Baby Come Back", το είχα ξεθάψει πριν κανένα δίμηνο και όλο έλεγα να το πω και όλο το ξεχνούσα! Είδες ο Ριτζ; :P
Cristina Δημοσ. 14 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2003 Caterina Caselli - Nessuno Mi Puo Giudicare Cab Calloway - Minnie The Moocher Dave Clark Five - Do You Love Me The Archies - Sugar Sugar Johnny Tillotson - Poetry In Motion Champs -Tequila The Troggs - Wild Thing Mungo Jerry - In The Summer Time Sam The Sham & The Pharaos - Woolly Boolly Bobby Darin - Splish Splash Chordettes - Lollipop Eydie Gorme - Blame It On The Bosa Nova Lesley Gore - It's My Party Dalida - Itsi Bitsi Petit Bikini Dalida - Mammy Blue Bill Haley & The Comets - Shake Rattle And Roll Petula Clark - Down Town Patsy Cline - Crazy Norman Greenbaum - Spirit in the Sky Little Tony - La donna di picche Antoine - La tramontana Burt Bacharach - What's New Pussycat Kenny Ball - Midnight In Moscow Mark Dinning - Teen Angel The Tremeloes - Suddenly You Love Me The Tremeloes - Silence Is Golden Judy Garland - Somewher Over The Rainbow
dim_b Δημοσ. 14 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2003 Το "Splish Splash", αν και πολύ μεγάλη επιτυχία στην εποχή του, είναι ένα κομμάτι που με ξενερώνει αφάνταστα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μάλλον φταίει το ότι έχω συνδυάζει τον Bobby Darin με κομμάτια όπως το "Mack The Knife" ή το "Beyond The Sea". Bobby Darin - Beyond The Sea (1960)Το πρωτοάκουσα στην ταινία "GoodFellas", σε μιά σκηνή που κάποιος ηθοποιός υποδύεται τον Bobby Darin να το τραγουδάει σε ένα κλάμπ. Από τότε είναι ένα από τα πιό αγαπημένα μου. Charles Trenet - La Mer (1946)Η αυθεντική εκτέλεση του προηγούμενου. Εξ'ίσου υπέροχη. Ακουγόταν σε μιά αξέχαστη σκηνή στους τίτλους της αρχής του "L.A. Story". Lucio Dalla - 4-3-1943 (1976)Άλλο ένα από τα αγαπημένα μου. Κάθε φορά που το ακούω, μετανοιώνω που ποτέ δεν αποφάσισα να μάθω Ιταλικά. (Ο τίτλος είναι η ημερομηνία γέννησης του Lucio Dalla) Iggy Pop - Sea Of Love (1981)Γιατί όχι και αυτός; Τι παραπάνω έχει ο Robert Plant (Αυτό δε χρειάζεται να το σχολιάσετε. Ξέρω πολύ καλά τι παραπάνω έχει... ) Manfred Mann's Earth Band - Blinded By The Light (1976)Κομμάτι του, σχεδόν άγνωστου τότε, Springsteen. Dolly Parton - I Will Always Love You (1978)Η πρώτη (και καλύτερη) εκτέλεση του γνωστού τραγουδιού. John Fogerty - The Old Man Down The Road (1985)Αν στο CD δεν έγραφε 1985, θα ήμουν σίγουρος ότι ήταν κομμάτι των Creedence Clearwater Revival. Dr. Hook And The Medicine Show - Sylvia's Mother (1972)Πονεμένη ιστορία αγάπης...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 14 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2003 τι να πρωτοσχολιασω... Cristina Petula Clark - Down Town απο τα πρωτα oldies που ακουσα Judy Garland - Somewher Over The Rainbow Archies - Sugar Sugar Cab Calloway - Minnie the moocher καταπληκτικα.... το τελευταιο ιδιαιτερα το ξεθαψα και γω χτες! dim_b Donald Fagen - Tomorrow's Girls ε-κ-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ο τραγουδι, εχω το δισκο αν και αξιζαν μονο τα singles Suzanne Vega - 99.9F° ακριβως το ιδιο με το απο πανω αλλα εδω αξιζουν ολα τα κομματια! Lucio Dalla - 4-3-1943 το κομματι ειναι του 1971, οπως γραφει το 45ρι μου. Ψαξε βρες και το b-side, Il fiume e la citta, ακομα καλυτερο κατα τη γνωμη μου, κατι περιεργο συμβαινει προς το τελος του κομματιου :wink: 45ρια time again... Silver convention - Get up and boogie (1976)Μια ακομα επιτυχια του γερμανικου σχηματος. Sonny & Cher - The beat goes on (1966) Tο πως εκμεταλλευτηκε ο Sonny τη Cher ειναι γνωστο... Τουλαχιστον εγραψε και 5-6 κομματια που αξιζανε και γι' αυτο παραβλεπουμε τη συμπεριφορα του... Ricardo Santos - Perlenfischer (1959)Οι περιφημοι Αλιεις μαργαριταριων που χορευαν οι γονεις μας στα παρτυ. Ενα υπερτατο ταγκο που μπορει να σε μαγεψει ακομα κι αν δεν το χορευεις... Three degrees - Dirty ol' man (1973)Φιλαδελφεια παλι... Οι κοπελιες που κανουν φωνητικα στο TSOP εδω προσπαθουν να αποφυγουν το βρωμογερο που τους την πεφτει. Amalia Rodriguez - Canzone per te (1969?)Η απιστευτη μελωδια του Sergio Endrigo παντρευεται με μια μοναδικη φωνη... Μια απο τις φορες που η διασκευη ξεπερναει την πρωτη εκτελεση. Tina Charles - You set my heart on fire (1975)Η λολιτα της ντισκο ξελαρυγγιαζεται σε ενα πιασαρικο κομματακι. Caterina Valente - Granada (1956)Κλασικη εκτελεση ενος κλασικου κομματιου. Τα λογια περιττευουν.
midnight_man Δημοσ. 14 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2003 του Malcolm McLaren (θυμασαι και το "Something's jumping in my shirt"?Πολυ γελιο!) Θυμάμαι και το videoclip με τη Lisa Marie να χοροπηδά ναζιάρικα αχαχ... Λοιπόν το ξέρατε ότι έπαιζε στον ακέφαλο καβαλλάρη (με τον Τζονι Ντεπ), την οπτασία της μητέρας του; ήταν νομίζω η γυναίκα του (τυχερού) Tim Burton. Some guys have all the luck (το έχετε ακούσει από robert palmer ?) http://us.imdb.com/Bio?Marie,%20Lisa%20(I) έχω κι εγώ κάτι απορίες σχετικές με κομμάτια που έχετε παραθέσει, τις οποίες θα σπεύσω να καλύψω τάχιστα. μέσα από αυτό το τόπικ έχω θυμηθεί τραγούδια ξεχασμένα, δεμένα με μικρές και μεγάλες στιγμές της ζωής μου. όπως και με σας φαντάζομαι αυτές οι εποχές ή μάλλον καλύτερα όλες οι εποχές χαρακτηρίζονται και χαρακτηρίζουν με μουσική. είναι ένας δεσμός άρρηκτος και μαγικός. είμαι τελείως off topic οπότε ας πω κι αυτό: για μένα (κι όχι μόνο) η μουσική είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι ο ανθρωπος είναι δημιουργικό όν και ότι υπάρχει και κάτι άλλο εκτός από μόρια και χημεία. μπορώ να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό αλλά μάλλον δεν είναι του παρόντος. οπότε ας επιστρέψουμε στην αγαπημένη μας μουσική και ας ξαναπιάσουμε το φτυάρι, hasta siempre
Cristina Δημοσ. 15 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2003 Λόγω της μέρας... Los Lobos - Beautiful Maria Of My Soul Sandra - Maria Magdalena Santana - Maria Maria Los Indios Tabajaras - Maria Elena Ricky Martin - Maria Blondie - Maria Γιάννης Πουλόπουλος - Γέλαγε Η Μαρία :roll: Στέλιος Ρόκκος - Μαρία Μαράκι Μαριώ (Για το Αγόρι από την Σαλίνα... Ξέρει αυτό ) Χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν!!! Χρόνια πολλά επίσης στην Μαρία την Πενταγιώτισσα και στην Μαρία την Κουτσή! :roll: :oops:
TheBoyFromSalina Δημοσ. 15 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2003 Χρόνια πολλά επίσης στην Μαρία την Πενταγιώτισσα και στην Μαρία την Κουτσή! :wink: αλλο ενα, απο το West side story! Richard Beymer - Maria " I just met a girl named Mariaaaaaaa " Μπλιαχ....
dim_b Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Μετά λύπης διαπίστωσα ότι στο "ευχετήριο" topic του Μπλα-μπλα, κανείς δεν ευχήθηκε στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες, οπότε θα ευχηθώ (έστω και καθηστερημένα) από εδώ. Χρόνια Πολλά στις Μαρίες, τους Μάριους, τις Παναγιώτες, τους Παναγιώτηδες και όσους και όσες γιόρταζαν την Παρασκευή. Χρόνια πολλά και στη Χριστίνα που γιόρταζε γιά άλλη μιά φορά . Πίσω στο θέμα μας τώρα. Να μερικά "απομεινάρια" από τις προηγούμενες ανασκαφές, πριν επιστρέψω στο σκάψιμο με μεγαλύτερη όρεξη, μετά τις τριήμερες διακοπές μου στο όμορφο Τσιρίγο... The Stranglers - European Female It's A Beautiful Day - White Bird Leo Sayer - When I Need You Sophie B. Hawkins - The Ballad Of Sleeping Beauty k.d. lang - Busy Being Blue Saint Etienne - You're In A Bad Way Marcella Detroit - I Believe Gabrielle - Dreams Bjork - Play Dead Dodgy - Good Enough ABC - The Look Of Love
Cristina Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Ευχαριστώ πολύ πολύ για τα χρόνια πολλά, Δημήτρη! When I need you... Just close my eyes and i'm with you... :cry: Να βάλω τα κλάμματα, τώρα ή μετά; (Ό,τι μπορείς να κάνεις σήμερα μην το αφήνεις γι αύριο...)
TheBoyFromSalina Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Dim_b poly wraio to white bird kai fysika ypoklinomai sti thea pou aneferes :wink: Kathisa kai vrika ta agapimena mou singles gia kathe ena apo ta teleftea 50 xronia - me vasi to pote vgikan kai oxi pote ta akousa vevaia. oriste i lista (ta exw ola se cd/disko/kaseta) 2002 Karolina Goceva - Od nas zavisi 2001 Bran Van 3000 ft. Curtis Myfield - Astounded 2000 Daft punk - One more time 1999 Chicane ft. Maire Brennan of Clannad - Saltwater 1998 Manau - La tribu de Dana 1997 Radiohead - Paranoid android 1996 Donna Lewis - I love you always forever 1995 Alanis Morissette - You oughta know 1994 Valensia - Gaia 1993 Laura Pausini - La solitudine 1992 Nia Peeples - Kissing the wind 1991 Martika - Love...Thy will be done 1990 Sinead o'Connor - Nothing compares 2u 1989 Madonna - Like a prayer 1988 Blow monkeys - This is your life 1987 Suzanne Vega - Tom's diner 1986 Bangles - Manic Monday 1985 Kate Bush - Running up that hill (A deal with God) 1984 Art of noise - Moments in love 1983 Cyndi Lauper - Time after time 1982 ABBA - The day before you came 1981 ABBA - One of us 1980 Christopher Cross - Sailing 1979 Patrick Hernandez - Born to be alive 1978 A taste of honey - Boogie oogie oogie 1977 ABBA - The name of the game 1976 Al Stewart - Year of the cat 1975 Silver convention - Fly Robin fly 1974 Christophe - Les mots bleus 1973 Love unlimited orchestra - Love's theme 1972 Billy Paul - Me & Mrs. Jones 1971 Bee Gees - Lonely days 1970 Christophe - The girl from Salina 1969 5th dimension - Aquarius / Let the sunshine in (the flesh failures) 1968 Barry Ryan - Eloise 1967 Frankie Valli - Can't take my eyes off you 1966 Association - Cherish 1965 Supremes - Stop in the name of love 1964 Adamo - La nuit 1963 Sergio Endrigo - Se le cose stanno cosi 1962 Tornados - Telstar 1961 Marcels - Blue moon 1960 Brothers 4 - The green leaves of summer 1959 Percy Faith orchestra - Theme from 'A summer place' 1958 Big Bopper - Chantilly lace 1957 Diamonds - Little darling 1956 Caterina Valente - Granada 1955 Roger Williams - Autumn leaves 1954 Clovers - Blue velvet 1953 Peggy Lee - Johnny guitar
Cristina Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 ΕΥΓΕ!!! :D Να κάτσω ένα ένα να τα σχολιάσω...; Όλα είναι ένα κι ένα! Θα σχολιάσω μόνο το Martika - Love thy will be done, που το αγαπώ ιδιάιτερα και εντυπωσιάζομαι που το θυμάσαι και σου αρέσει!
midnight_man Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 Εύγε κι από εμένα (ταπεινά). Θα συμβουλευτώ τα κιτάπια μου και θα απαντήσω με τη δική μου λίστα. Boy παρατηρώ μια αναφορά στο 1970, υπάρχει προφανώς κάποια σχέση. Και βέβαια μαζί σας για την πολύ αγαπημένη martika (μια ακόμη από της προστατευόμενες του πρίγκηπα) και το υπέροχο κομμάτι της. Απο αυτήν μου άρεσε και το Toy soldiers, που πήγαινε μαζί με το rush rush της paula abdul, κομμάτι που αν δεν κάνω λάθος έχει αναφέρει η cristina. Θυμάμαι και το video clip του rush rush, ένα από τα ωραιαότερα που είχα δει μέχρι τότε. Τώρα μόλις θυμήθηκα κι ένα κομμάτι όχι και τόσο παλιό αλλά πολύ αγαπήμένο που πάντα ήθελα να συμπεριλάβω στα ποστ αλλά ξέχναγα: Deep blue something - Breakfast at tiffanys
Cristina Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Καιρό δεν έχουμε να φτυαρίσουμε; Dee D. Jackson - Meteor Man Alphonse Mouzon - Alone In Paris Mamas & Papas - Monday Monday Dusty Springfield - You Don't Have to Say You Love Me.mp3 Marmelade - Obladi Oblada George Harrison - My Sweet Lord Roy Orbison - California Blue Shocking Blue - Never Marry A Railroad Man Steely Dan - Do It Again Chris Walker - Take Time
The_player Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Να θυμισω και εγο λιγα ακομα... Marietta - Destination Uknown (Απο την ταινα Top Gun) Patrice Rushen- Forget me knots (Disco απο τα παλια!0 London Beat - You bring all the sun (H 2η Επιτυχια μετα το I ve been thinking about you.) Bobbie Brown - Every little step (Μαυρακι εποχης 89-90) Montell Jordan - Against all odds (Eπιτυχης επανεκτελεση του κλασσικου) Νομιζω οτι πρεπει να γραφουμε και κανενα λογακι για καθε τραγουδι....
djmike Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 lipon taktopio cd mp3s klp kai kano post.... Omos Greg thelo mia xari (kai opios allos an theli) an mporeis (ksero oti mporeis) kane ena dance house ksethapsimo as poume ta 1-2 kalitera komatia kathe xronias apo 90 .... tha prospathiso ki ego
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.