Cristina Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Για πάρτε και αυτά... Πάλι μ' έπιασε νοσταλγία... Jose Feliciano - Rain Hot Chocolate - Put your love in me The Korgis - Everybody's Got To Learn Sometimes Marc Cohn - Walking In Memphis Santana - Europa Santana - Samba pa ti Chris Norman - Midnight Lady David Bowie - Lady Grinning Soul Gilla - Jonny Blue Camera - Golden War
The_player Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 A! Μιλαμε για πολυ ξεθαψιμο....... Κατσε να παρω τον Εκσκαφεα.........Σημερινο μου θεμα παλια rnb και hip-hop Κομματια (Μια που ειναι και της μοδος!!) 1.Arrested Development - Everyday people (Εχει και αυτο πληθος σαν background και γουσταρω!) 2.Two Live Crew - So Horny (A! So Xo.......rny he loves.........you.......long tight) classic 1994 hit. 3.Salt n' Pepa - Shake your Thang (Δεν ηταν μονο το push it επιτυχια!) 4.En Vogue - Whatta man Aυτα τα early 90s με εχουν σημαδεψει τελικα....... 5.Bvsmp - I need you Μαλιστα εχει βγει και προσφατο remix απο τους Incarnation..... 6.Color me badd - I wanna sex you up Κατι Λευκοι!!! ραπαδες με φατσες σαν τους 3 σωματοφυλακες...... 7.Tonie Braxton - Another sad love song Πολυ αγαπη ......μενο μου! 8.Bobbie Brown - Ronnie O αγαπημενος μου καποια εποχη αλλα εμπλεξε μετα .............. 9.Boyz 2 men - I ll make love Για πολλες εβδομαδες στο Uk kai Us chart 10. Nenneh Cherry - I Got you under my skin To ξερατε οτι η Nenneh τραγουδαει στο Truth Hurts - Addictive ?????? Αντε να δουμε τι θα βγαλει ο εκσκαφεας.........
dim_b Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 To ξερατε οτι η Nenneh τραγουδαει στο Truth Hurts - Addictive ?????? Είσαι σίγουρος; :?: :?: :?:
TheBoyFromSalina Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Greg tha me misiseis.... :oops: Pali smartass tha to paixw.... Me So Horny - vgike to 1990 Toni Braxton Bobby Brown I ll make love to you Neneh Cherry kai mena de mou fenetai oti i Neneh leei to Addictive.... Alli valane sto video?? Pantws ola poly wraia ta kommatia - ektos apo to I'll make love to you
dim_b Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Να και μερικά ακόμη RnB. Άλλα παλιά και άλλα πιό πρόσφατα. Sly And The Family Stone - Family Affair (1970) The Manhattans - Kiss & Say Goodbye (1976) Deniece Williams - Free (1976) Staple Singers - I'll Take You There (1972) Natalie Cole - This Will Be (1975) Emotions - Best Of My Love (1977) Johnny Mathis & Deniece Williams - Too Much, Too Little, Too Late (1978) Cameo - She's Strange (1985) Al B. Sure! - Nite & Day (1988) The Chimes - Love Comes To Mind (1990) Aaliyah - Back & Forth (1994) Mary J. Blige - Not Gon' Cry (1995)
dim_b Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 kai mena de mou fenetai oti i Neneh leei to Addictive.... Alli valane sto video?? Έχω ολόκληρο το CD της Truth Hurts (το οποίο παρεπιπτόντως' date=' είναι ΦΟΒΕΡΟ) και η φωνή της δε θυμίζει καθόλου τη Neneh Cherry. Στην εμφάνιση μοιάζει λίγο, αλλά νομίζω ότι είναι (και ακούγεται) πολύ νεώτερη από τη Neneh που τώρα πιά είναι 40άρα. Άλλωστε παντού γράφεται ότι την Truth Hurts την ανακάλυψε ο Dr. Dre. [b']Edit[/b] ΥΓ. Να κάνω κι εγώ μιά διόρθωση; Salt 'n' Pepa with En Vogue - Whatta Man Ακριβώς έτσι!!! Στο CD single, τις En Vogue τις αναφέρει με πολύ μικρά γραμματάκια μόνο στο εξώφυλλο και πουθενά αλλού (ούτε επάνω στο CD, ούτε στο πλάι). Το κομμάτι ήταν ανάμεσα σ'αυτά που είχα ξεθάψει το απόγευμα, αλλά με πρόλαβε ο Greg
TheBoyFromSalina Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 dim_b.... Al B. Sure! - Nite & Day pou to thymithikes?????????? mou arese para poly - oxi tote pouxe vgei, 2 xronia argotera! toxw ksexasei teleiws kai oute kan thymamai pws paei! paw na to vrw! kata ta alla ypoklinomai stous theous Sly and the family stone (to Family affair omws thewreitai kommati tou 1971, mias kai tote kykloforise), sto I'll take you there (pou samplaristike apo tis Salt'n'pepa nomizw), sto xazoxaroumeno alla omorfo This will be alla kai stis Emotions!
The_player Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Kala kala............E! oxi kai na diorthonoyme kai to bobbie me bobby......!!!!!!! Ego tro exo kai se bob Brown se mia syllogh...........!!!!! Dim_ pros apokatastash ths alhtheias http://truthhurts.net/ alla ego ennooysa th foni.............. kati san toys palioys Milli Vanilli......... Exalloy o Rakim exei synergastei me th Neneh........sto parelthon......kai to diavasa sto Aggliko Vox.....prin 2 mhnes
midnight_man Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 παιδιά νιώθω σα να βρισκόμαστε όλοι στο δισκάδικο τοy high fidelity και να σκάβουμε με λύσσα. Συγνώμη για τα λαθάκια που είχα στα προηγούμενα post, τα περισσότερα τραγούδια είναι από κασέτες και καταλαβαίνετε, ένα μυαλό έχω τι να πρωτοθυμηθεί, άσε που σκάβω και μετά γράφω με λύσσα τα κομμάτια. Ιδού λοιπόν τι βρήκε το φτυάρι από χτες μέχρι σήμερα: john cougar - jack and diane (σπουδαίος ρόκερ, γλυκιά μπαλάντα) john cougar - human wheels (δέκα χρόνια μετά, κλασικό ροκ) blessing - Highway 5 (παντελώς άγνωστο κομμάτι, απο τις αρχές των 90ς) the the - beating generation (open your eyes, open your imagination) the mission - butterfly on a wheel (κάτι από gothic ) echo and the bunnymen - lips like sugar (θέλεις να τα δοκιμάσεις, μα δεν) inspiral carpets - this is how it feels (...to be lonely) stone roses - i wanna be adored (μαζί με το προηγούμενο και το επόμενο, έδωσαν πολλές υποσχέσεις, αλλά...) charlatans - the only one I know conspiracy - every time you leave (επίσης παντελώς άγνωστο, όποιος το έχει, ας ετοιμαστεί για προσφορά) brian eno & john cale - spinning away (από τα καλύτερα album όλων των εποχών, το απόλυτα αγαπημένο μου τραγούδι, τις νύχτες που πέφτουν τα αστέρια και θέλεις να πιστέψεις ότι η ευχή σου θα γίνει πραγματικότητα, φευ) cock robin - worlds apart (και τι πειράζει; ) waterboys - fisherman's blues (κάποτε ήθελα να γίνω ψαράς) mike scott - love you anyway (οι στίχοι τελειώνουν και το κομμάτι συνεχίζεται για 3 ακόμα υπέροχα λεπτά) Hall & oates - maneater (έεερχεται ...) gladys knight & the pips - midnight train to georgia (από το 73 νομίζω, ένας ύμνος στην αγάπη και τις θυσίες) Ll cool J - I need love (άλλος ένας, καλώς ήρθες) marvin gaye - sexual healing (νομίζω τον ξέρετε όλοι, είναι μια ολόκληρη εποχή) marvin gaye - Let's get it on (αδικοχαμένε marvin) Matthew Wilder - Break my stride (εθιστικό) Bertie Higgins - Key Largo (έψαχνα αρκετό καιρό να μάθω τι εννοούν οι στίχοι και μετά μου άρεσε ακόμα περισσότερο) 10,000 maniacs - the wishing chair (τι γλυκιά μπάντα! ) Bill withers - Ain't no sunshine (πολλοί το εχουν πει, αλλά κανείς έτσι) e.l.o - don't bring me down (μην τολμήσεις) rockwell - somebody is watching me (με φωνητικά από τον μιχαλάκη) commodores - nightshift (ακόμαι και χώρίς το λιοντάρι, έβγαζαν σπουδαία) then jerico - big area (γκρουπάκι τους ενός αλλά καλού album) then jerico & belinda carlisle - what does it take (και με ντουετάκι) when in rome - the promise (τα δύο προηγούμενα, αυτό και το επόμενο πήγαιναν πάντα μαζί) boy meets girl - waiting for a star to fall rita mitsuko - singing in the shower (χεχε) siouxsie and the banshees - peek-a-boo (love to hate you) greg kihn band - jeopardy (πολύ κλασσικό αλλά όλοι έχουν τις αδυναμίες τους) yes - owner of a lonely heart (όλοι μας ) crowded house - don't dream it's over (και διασκευασμένο από τους six pence είναι υπέροχο) erasure - circus (στιγμές μεγάλης θλίψης που γεννά έμπνευση) malcom mclauren - waltz darling (εκεί πριν τα nineteen το punk μεταλάσσεται με γούστο) malcolm mclauren - like you in velvet (παρακαλώ όποιον του αρέσει να το δηλώσει, γιατί νιώθω πολύ μόνος) θα μου επιτρέψετε και δύο παρατηρήσεις: όπου γράφω παντελώς άγνωστο, δεν είναι για εσάς, εσείς μάλλον τα ξέρετε όλα :wink: το δεύτερο το ξέχασα
TheBoyFromSalina Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 όπου γράφω παντελώς άγνωστο' date=' δεν είναι για εσάς, εσείς μάλλον τα ξέρετε όλα :wink: [/quote'] να σου πω τι δεν ξερω απο αυτα... john cougar - human wheels blessing - Highway 5 echo and the bunnymen - lips like sugar stone roses - i wanna be adored conspiracy - every time you leave waterboys - fisherman's blues mike scott - love you anyway Matthew Wilder - Break my stride Bertie Higgins - Key Largo then jerico & belinda carlisle - what does it take when in rome - the promise rita mitsuko - singing in the shower (μου αρεσουν αλλα δεν εχω ακουσει πολλα) 10,000 maniacs - the wishing chair (επισης) siouxsie and the banshees - peek-a-boo malcolm mclauren - like you in velvet (δυστυχως...) κατα τα αλλα.... καταπληκτικο το κομματακι των the the - the beat(en) generation των cock robin του Malcolm McLaren (θυμασαι και το "Something's jumping in my shirt"?Πολυ γελιο!) και των Charlatans! Θα βγαλω και γω κανα κομματι σημερα μου φαινεται!
dim_b Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 όπου γράφω παντελώς άγνωστο, δεν είναι για εσάς, εσείς μάλλον τα ξέρετε όλα :wink: Όχι μωρέ, δεν τα ξέρουμε όλα. Είναι κάτι λίγα που μας έχουν ξεφύγει Πάντως πολύ καλές οι επιλογές σου. Συνέχισε το σκάψιμο... Πάρτε και μερικά ακόμη RnB (κυρίως παλιά) Aretha Franklin - (You Make Me Feel Like) A Natural Woman (1967) Mary J. Blige - (You Make Me Feel Like) A Natural Woman (1995)Ένα από τα ωραιότερα κομμάτια της Carole King σε δύο από τις καλύτερες εκτελέσεις του (η πρώτη είναι η κορυφαία) Brooke Benton - Rainy Night In Georgia (1970)Σύνθεση του Tony Joe White. Η εκτέλεση του Ray Charles μου αρέσει περισσότερο, αλλά τι να κάνουμε, αυτή ξέθαψε το φτυάρι The Delfonics - La La Means I Love You (1968) Persuaders - A Thin Line Between Love And Hate (1971) Roberta Flack - Feel Like Makin' Love (1974) Stylistics - You Make Me Feel Brand New (1974) Pointer Sisters - Fire (1978)Το είχε γράψει ο Springsteen με σκοπό να το δώσει στον Elvis Presley, στον οποίο είχε στείλει και demo. Ο Βασιλιάς όμως έφυγε γι'άλλους κόσμους και τελικά το κομμάτι έγινε επιτυχία από τις Pointer Sisters. Curtis Mayfield - Move On Up (1971) Curtis Mayfield - Superfly (1972) Bobby Womack - Across 110th Street (1972) The Delfonics - Didn't I Blow Your Mind This Time (1970)Αυτά τα δύο, τα ξαναγαπήσαμε πριν μερικά χρόνια χάρη στον Tarantino. Και δύο κομμάτια από Philadelphia Sound MFSB Feat. The Three Degrees - TSOP (The Sound Of Philadelphia) (1974)Γιά δεκαετίες, το μουσικό θέμα της εκπομπής Soul Train The O'Jays - Backstabbers (1972)
TheBoyFromSalina Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Ο ήχος της Φιλαδελφειας ειναι απο τα αγαπημενα μου μουσικα ειδη! Ειδικα το 45αρι του TSOP εχει απο πισω μια καταπληκτικη εκτελεση του Touch me in the morning ! Yποκλιση επισης στον Curtis Mayfield, τη Roberta Flack & τους Stylistics.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 Ο γνωστος αχταρμας.... China crisis - Working with fire and steel (1983) Raiders - Indian reservation (the lament of the Cherokee reservation Indian) (1973) Simply red - Picture book (1985) ABBA - The name of the game (1977) Jackson 5 - I want you back (1969) Hot butter - Pop corn (1972) Raffaella Carra - 0303456 (1976) Silver connection - Fly Robin Fly (1975) Doors - Alabama song (Whisky bar) (1967) Bobby Darin - Mack the knife (1959) Adamo - Crier ton nom (1963)
dim_b Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 Μιά ποικιλία και από μένα πριν πάω γιά ύπνο... The George Baker Selection - Little Green Bag (1970)Αυτό, και τα δύο επόμενα, έχουν συνδεθεί πλέον με το Reservoir Dogs Blue Swede - Hooked On A Feeling (1974) Stealers Wheel - Stuck In The Middle With You (1972)Το συγκρότημα του Gery Rafferty Donald Fagen - Tomorrow's Girls (1993)Η φωνή των Steely Dan Suzanne Vega - 99.9F° (1992) John Cougar - Hurts So Good (1982) 4 Non Blondes - What's Up (1993)Αν και το συγκρότημα ανήκει στην κατηγορία των one-hit-wonders, η Linda Perry δεν εξαφανίστηκε μαζί του. Παίζει διάφορα όργανα και κάνει παραγωγή σε ηχογραφήσεις άλλων, ανάμεσα στις οποίες είναι και τα τελευταία άλμπουμς της Christina Aguilera και της Pink. Andy Gibb - I Just Want To Be Your Everything (1977) Marc Anthony - Parece Mentira (1993)Φοβερός ρυθμός. Ο Marc Anthony ήταν σχεδόν άγνωστος όταν συμμετείχε με αυτό το κομμάτι στο soundtrack της ταινίας Carlito's Way. Player - Baby Come Back (1978)Μπασίστας τους ήταν ο Ronn Moss που κάποια στιγμή παράτησε το συγκρότημα γιά να γίνει ηθοποιός και έγινε τελικά διάσημος (???) ως ο Ρίτζ της "Τόλμης και Γοητείας"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.