TheBoyFromSalina Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Τη Farfalina την ειχαμε ξαναθυμηθει νομιζω και πιο παλια! Emmalene... καθαρα ραδιοφωνικη επιτυχια , αφου η εταιρια του τραγουδιστη αρνιοταν πεισματικα να του γυρισει βιντεο! Οσο για το Pritouritze Planinata.... τρεχω να το κατεβασω! Σημερα δε θα ξεθαψω μουσικη που ακουγεται Βρηκα σε ενα ντουλαπι κατι ντοσιε με παλια προσωπικα τσαρτ! Παμε ακριβως 10 χρονια πισω λοιπον! 31/07/93 1 (48.) Stephen Duffy - Natalie 2 (3) Lisa Stansfield - In all the right places 3 (6) Tears for fears - Break it down again 4 (2) Proclaimers - I'm gonna be (500 miles) (ειχε ξαναβγει λογω μιας ταινιας νομιζω) 5 (1) Doobie brothers - Long train running (remix) 6 (5) Sundays - Wild horses 7 (36) William Orbit & Beth Orton - Water from a vine leaf 8 (NEW) Charles & Eddie - I would stop the world 9 (37) Gabrielle - Dreams 10 (12) Taylor Dayne - Can't get enough of your love [...]
TheBoyFromSalina Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Ξεθαβοντας το τοπικ επρεπε να λεγεται ο τιτλος Τι εβγαλα σημερα (αχταρμας): Demis Roussos - My reason Bran Van 3000 ft. Curtis Mayfield - Astounded Simple Minds - This is your land Herve Vilard - Capri c'est fini A-Ha - Summer moved on Eloy - Future city America - Ventura highway Zombies - Time of the season
Cristina Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Καλά ε!!! Μόλις κι εγώ αυτό το topic έψαχνα!!! Zombies... τι όμορφο τραγούδι! Summer moved on... Αξέχαστο! Εύγε! Αν τα δικά σου είναι αχταρμάς, δες τα δικά μου να αναθεωρήσεις Babylon Zoo - Spaceman Inner Circle - Sweet Aswad - Shine Loft - Summer Summer B-52 - Love Suck Ce Ce Peniston - Finally Cher - Love & Understanding Dreamer and the full moon - Sandrina (αυτό το άκουσα στο ράδιο, για όσους δεν γνωρίζουν είναι Έλληνες!)
TheBoyFromSalina Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Καλα, ε... Τι καλοκαιρινη διαθεση ειναι αυτη! Ολος ο ηλιος μες στο ποστ σου πηγε κι επεσε! Ειδικα Inner Circle, Aswad & Loft ! Το αλλο των Ελληνων που λες καλο ειναι? Το εχει ενας στο soulseek με ψευδωνυμο lospaparosgrecos (χαχαχχαχαααα ) αλλα ειμαι queued. A! Oσο για το Finally.... Παλια πορωση!!!!!
Cristina Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Όντως πολύ καλοκαιρίνα! Μα είναι κάτι τύποι... Τι nicks είναι δαύτα; hahahahahahaha!!! Αν θες έλα από IRC να στο στείλω! Είναι πολύ γνωστό!!! Το άκουσα την προηγούμενη εβδομάδα στο ράδιο και σήμερα το άκουγε ο kavaliotis και του το ζήτησα! :sniarf:
dim_b Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Αχ τι μου θύμησες. Αθάνατα '80s. Οι Dreamer and the full moon πρέπει να είχαν κάποια σχέση με τον Χαριτοδιπλωμένο γιατί το στυλ τους έμοιαζε πάρα πολύ. Αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να είχαν διασκευάσει και το Stairway to heaven (ίσως και όχι , αν και το είχα πρωτοακούσει σε κάποια διασκευή, νομίζω από Έλληνες). Χριστίνα, το τραγούδι των B52's λέγεται "Love Shack", αλλά εσένα το μυαλό σου όλο στο πονηρό πάει...
Cristina Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Sound Of Seduction - Until I'm Sutisfied Πάρτε και τη χθεσινή/σημερινή ανασκαφή! Sixpence None The Richer - Kiss Me Sophie B. Hawkins - Damn I Wish I Was Your Lover Total Touch - Somebody Else's Lover Katrina & Waves - Love Shine A Light Heavy D & The Boyz - Now That We Found Love Cultered Pearls - Sugar Sugar Honey Swing Out Sister - Am I The Same Girl Χριστίνα, το τραγούδι των B52's λέγεται "Love Shack", αλλά εσένα το μυαλό σου όλο στο πονηρό πάει... Ahm... Βασικά... Έτσι ήταν το filename και το έκανα paste. Για να πω την αλήθεια, ούτε το πρόσεξα... Αλλά... εσύ πούυυυυυ ξέρεις που πάει το μυαλό μου; εεε; :roll:
TheBoyFromSalina Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Katrina & Waves - Love Shine A Light χάλια... Heavy D & The Boyz - Now That We Found Love Swing Out Sister - Am I The Same Girl φοβερά!
midnight_man Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Να τι βρήκε το φτυάρι μου για αρχή: Belinda carlisle -la luna (ντρέπομαι λιγάκι) al stewart - on the border (γι αυτόν δεν ντρέπομαι καθόλου) al stewart - year of the cat housemartins - bow down housemartins - caravan of love (μου άρεσαν πολύ..) cristians - words cristians - whats in a word cristians -ideal world (κι αυτοί μου άρεσαν) david byrne - the lady don't mind (αφιερωμένο ...) morissey - last of the famous international playboys (ας μην περιαυτολογήσω) smiths - girlfriend in a coma (μια εποχή) stranglers - midnight summer dream (ύμνος , έχει και κάτι remix απίστευτα) stranglers - golden brown (σας αρέσουν οι καστανόξανθες everything but the girl - imagining america (γνωστό το group, το κομμάτι ξεκινάει σε πολλά compilation) loyd and the commotions - man enough (είσαι; ) booth and the bad angels- dance of the bad angels (όχι και τόσο παλιό αλλά ..) bangles - hazy shade of winter (καλή και η ταινία) bangles - eternal flame (κλαψιάρικο αλλά πείτε μου κάποιον που δεν εκλαιγε) barry white - let the music play (μια βραδιά ερωτεύτηκα με ευτό το κομμάτι) bruce springsteen - I'm on fire (slow στα όρια του ψυχοπαθούς παροξυσμού) Bryan Ferry - Limbo (μεθυστικός ρυθμός) Cars - drive (εγώ θα σε σε γυρίσω σπίτι σου μωρό μου...) Cockney rebel - sebastian (για τους παλιούς) bell and sebastian - sleep the clock around (ποιός τους ξέρει; ) deep purple - smoke on the water (μην γελάς κι εσύ το άκουγες) depeche mode - never let me down again (ποτέ φίλε μου ξανά) dire straits - brothers in arms (για σένα bro) e.l.o - last train to london (χωρίς σχόλια) fleetwood mac - everywhere (αγαπημένοι σχεδόν τριάντα χρόνια) fleetwood mac - lies ultravox - dancing with tears in my eyes (κι εσύ ; κι εγώ) ultravox - love's great adventure (ναι) herbie hancock - summertime (επίσης για τους παλιούς) herbie hancock - rock it jimmy page - a shoulder to cry on (μια φίλη το άκουγε για ένα χόνο πριν πέσει για ύπνο) don henley- boys of summer (σκορπίσαμε μα δεν χαθήκαμε) kim wilde - cambodia (ντρέπομαι λιγάκι) kim wilde - four letter word (ντρέπομαι περισσότερο) marcy playground - sex and candy (όχι και τόσο παλιό αλλά μου φαίνεται άγνωστο) toto - stranger in town (μουσικόραμα που είσαι; ) nina simone - sinner man (κλέβω λιγάκι γιατι ξαναβγαίνει σε εκπληκτικό remix στο verve remixed II στο τέλος του μήνα, μερικοί μπορεί να το θυμάστε στην τελευταία σκηνή του remake του thomas crown affair) kate bush - όποιο και να βάλω το ίδιο είναι pretenders - back on the cahain gang (ρεσπέκτ στην chrissy) prince -purple rain (soundrack σε ΟΛΕΣ τις αυγουστάτικες βροχές πριν από 10-15 χρόνια) sade - kiss of life (θεά) talk talk - I don't believe in you (το ξέρεις; ) Jellybean - jingo (super-duper χορευτικό) thompson twins - doctor ,doctor (γλυκιά μελαγχολία, που να είσαι; ) thompson twins - hold me now talking heads - road to nowhere (εδώ και πολύ καιρό baby) black - wonderful life (αχα) men without hats - safety dance (νομίζω ειπώθηκε, συγνώμη) madness - our house (in the middle of the street) Το φτυάρι θα ξαναπιάσει δουλειά, απόψε, φυλαχτείτε... Υ.Γ Να 'στε καλά όλοι ....
The_player Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Man....... Εχω εντυπωσιαστει!!!!!!! Πρεπει να ειχες πολυ ορεξη...........Ποση ωρα εσκαβες? :?: Ωραια και τα σχολιακια
midnight_man Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Ευχαριστώ player, το φτυάρι πήρε φόρα και το cd τώρα παίζει: robert plant - 29 palms (δεν μπορώ να το σχολιάσω, απλά υποκλίνομαι) nick kershaw - I won't let the sun go down on me nick kershaw - wouldn't it be good ( απίστευτο styling αλλά κεφάτα κομμάτια) david bowie - this is not america (σύνθεση του μεγάλου pat metheny, να δούμε αν θα έρθει ποτέ από εδώ) to be continued...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Αλλος ενας... σκαπανεας!!!!! Τι να πρωτοσχολιασω.... το 29 palms? το θεό Al Stewart? kim wilde & belinda? γιατι να ντραπεις? εχουν φοβερα κομματια! kate bush? smiths? e.l.o.? ... μονο...λιγα λιγα την αλλη φορα γιατι πεφτει βαρια τοση καλη μουσικη μαζεμενη!
dim_b Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 david byrne - the lady don't mind (αφιερωμένο ...)loyd and the commotions - man enough (είσαι; ) Δύο διορθώσεις' date=' πιό πολύ γι'αυτούς που θέλουν να κατεβάσουν τα τραγούδια. i) Το "The lady don't mind" είναι των [b']Talking heads[/b]. Ο Byrne δεν ηχογραφούσε τότε μόνος (εκτός από κάποιες συνεργασίες με τον Brian Eno). ii) Η ακριβής ονομασία του συγκροτήματος είναι Lloyd Cole And The Commotions ΥΓ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ντρέπεσαι γι'αυτά που άκουγες κάποτε. Όσο κι αν αλλάζουν τα γούστα, ορισμένα κομμάτια πάντα θα τα θυμόμαστε με νοσταλγία, πολλές φορές επειδή έχουν συνδεθεί με προσωπικές στιγμές.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 να διορθωσω και γω 2 πραγματακια Belle and Sebastian Christians
Cristina Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Όπως επίσης "Tommy Page - A Shoulder To Cry On" και όχι Jimmy. Oh! Τώρα το είδα! booth and the bad angels- dance of the bad angels... Πολύ πολύ όμορφο!!! Ένα κι ένα πολλά τραγούδια... Πολλά όμως βρε παιδί μου! Χάθηκα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.