Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος τι μπορεί να σημαίνει "bulk" όταν μιλάμε για ψύκτρες (δεν είναι DVD οι megahalems να πεις ότι πουλάνε στους OEM χωρίς συσκευασία) -- υποψιάζομαι από συστήματα που έκαναν built to order αλλά έφαγαν άκυρο τελικά. Πάντως παρήγγειλα επιτόπου μία γιατί:

1. Θέλω να αντικαταστήσω εδώ και καιρό την ψύκτρα μου και δεν βρίσκω πουθενά CoolerMaster 212 :/
  2. Το cooler τα σπάει και η τιμή δεν υπάρχει
  3. Αν έρθει, παραλαβή από κατάστημα και στη χειρότερη έχασα λίγο από το χρόνο μου

Ευχαριστώ για το tip!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παρελαβε κανενας?εγω εφαγα γειωμα για την thors hammer που ειχα προλαβει να παραγγειλω

edit και τηλεφωνικα γειωμα μολις τωρα,κλεινοντας μεγαλη ατακα ''σας ευχαριστουμε παντως πολυ για την παραγγελια'' με υφος ''δεν πειραζει την αλλη φορα μπορει να εισατε πιο τυχερος'' :shock: τι ειναι αυτοι ρει?οοοουστ απο εδω

Επεξ/σία από skatopaido
Δημοσ.

τελειως σαπιοι με πηραν για να μου ριξουν ακυρο και στην αλλη ,την prolimatech ενω μου ειχε ερθει μηνυμα να παω να την παραλλαβω!εν τω μεταξυ με ρωταγε ακυρα πραγματα οπως για τι σοκετ τη θελω και τετοια.ειχα παραγειλει 2 και εμεινα με το λιπου στο χερι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...