dimoss Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας, Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός επώνυμου πύργου DELL ή HP μέχρι 900Ε. Έχω βρει τον DELL 990MT στα 879Ε στον οποίο θα βάλω επιπλέον την ήδη υπάρχουσα 4Gb μνήμη που έχω (θα φθάσει στα 8Gb) και τον 1Tb SATA II HD σαν δεύτερο σκληρό. Ποια είναι η γνώμη σας για τα Desktop της DELL. Θόρυβος, επιδόσεις, αξιοπιστία?? Ευχαριστώ.
dimoss Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί θέλεις brand name Pc ;; Για να έχω τα παραπάνω που ανέφερα. Έχω δοκιμάσει και DELL και HP σε άλλες δουλειές και είμαι ευχαριστημένος.
overpower Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 με τα 900 ευρω κανεις πολυ καλυτερο συστημα απο οτι οταν αγοραζεις ενα ετοιμο.
benign Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας, Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός επώνυμου πύργου DELL ή HP μέχρι 900Ε. Έχω βρει τον DELL 990MT στα 879Ε στον οποίο θα βάλω επιπλέον την ήδη υπάρχουσα 4Gb μνήμη που έχω (θα φθάσει στα 8Gb) και τον 1Tb SATA II HD σαν δεύτερο σκληρό. Ποια είναι η γνώμη σας για τα Desktop της DELL. Θόρυβος, επιδόσεις, αξιοπιστία?? Ευχαριστώ. Μπορεις να φτιαξεις πολυ καλυτερο συστημα με τα ιδια χρηματα.Οι εταιριες σαν την Dell στα dekstops βαζουν τα φτηνοτερα components και μετα σου πουλανε ονομα. Και τωρα που ειδα το μοντελο που ανεφερες τι περιεχει ,ειναι σκετη και αδιαντροπη κλοπη.Ουτε καν SSD δισκο δεν εχουν.Εντελως απατη.
terry308 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Για να έχω τα παραπάνω που ανέφερα. Έχω δοκιμάσει και DELL και HP σε άλλες δουλειές και είμαι ευχαριστημένος. Όπως γράφουν και τα παιδιά , μπορείς να κάνεις πολύ ανώτερο σύστημα από ένα brand name pc νόμιζα ότι ήταν για συγκεκριμένους λόγους (αγορά για εταιρία κτλ) γι αυτό ρώτησα Κάνε τον κόπο και συμπλήρωσε τη Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή κάνε την paste εδώ και βλέπουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα