Greygore Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Ξεκίνησα "εκστρατεία" για να πάρω σε φίλο το The Cave, οπότε αν ενδιαφέρεται κανείς θα ήθελα να το ανταλλάξω με 2-4 απο τα κατά καιρούς leftovers μου: Amazon Steam keys ================ BioShock 2 Insanely Twisted Shadow Planet Titan Quest Gold Warhammer 40K: Dawn of War 2 IndieGala Magicka Bundle keys ========================= Magicka Victoria 2 Cities in Motion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά τι δίνετε για αυτό το παιχνίδι Warhammer® 40,000: Dawn of War® - Game of the Year Edition Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αυτές τις μέρες περιμένω κλειδί για τo Bioshock infinity λόγο αγοράς δύο καρτων amd οπότε θα έχω δύο φορές το παιχνίδι. <br><br><br> Ακούω προτάσεις για ανταλλαγή με κάτι παρόμοιο!<br><br> Ένα από αυτά που θα ήθελα είναι το assassin's creed 3 far cry 3. Επίσης το παιχνίδι στο steam έχει 50 εύρο για προ παραγγελία. Οποίος σκέφτεται να το πάρει. Μλορει να πάρει προ παραγγελία το resident evil 6 που μαζί με το 5 έχει 30 εύρο. Και να μου κάνει αυτά τα δύο gift και εγώ θα δώσω το Bioshock. Οπότε εξοικονομητε ένα εικοσάρικο. <br><br><br> Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2013 από Donacgreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 με αφορμη την προσφορα στα nfs στο steam... αν καποιος θελει mafia2 ή Insanely Twisted Shadow Planet ή Iron Brigade ή deadlightτο ανταλλαζω με το NFS hot pursuit (~5 ευρο).... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Εχω 3 κλειδια για Arma 3 Alpha Lite, οποιος ενδιαφερεται pm με το ανταλλαγμα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Οποιους ενδιαφερεται για ανταλλαγη εας μου στειλε pm Football manager 2012 Call of Duty Black Ops (ρώσικη εκδοση πρεπει να κατεβασεις την αγγλικη γλώσσα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Ξέρει κανείς πώς μπορώ να στείλω σε άλλο λογαριασμό ένα εκπτωτικό κουπόνι; Πρέπει να είναι online ο άλλος χρήστης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mokas1234567 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Έχω ένα κουπόνι για -75% στο Shogun 2 Total War, απο 30 ευρώ η τιμή πέφτει στα 7.5ανταλλάζω με άλλο παιχνίδι ( δεν έχω κάποια προτίμηση )Μύνημα inbox αν θέλει κανένας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Ξέρει κανείς πώς μπορώ να στείλω σε άλλο λογαριασμό ένα εκπτωτικό κουπόνι; Πρέπει να είναι online ο άλλος χρήστης; ναι θα πρεπει να ειναι online. Απο το chat δεξια στο ονομα του εχει ενα βελακι, θα τον καλεσεις να κανετε trade και θα του το δωσεις. Δεν χρειαζεται να σου στειλει και αυτος κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 έχω τα εξης steam κλειδιά για ανταλλαγή : Red Faction: Armageddon Steam Key Red Faction: Armageddon Path to War DLC Steam Key Darksiders Steam Key Red Faction: Guerrila Steam Key Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Παιδια εχω στο Library το Dirt 3 το οποιο εχω παιξει 16' ενω το εχω 1,5-2 χρονια. Γινεται με καποιο τροπο να το χαρισω/δωσω/ανταλλαξω? Τον λογαριασμο δεν μπορω να τον δωσω γιατι εχω παιχνιδια μεσα που παιζω. Υ.Γ. Εχω και κλειδι για BF3 -αχρησιμοποιητο, το πηρα απο την καρτα γραφικων (μαζι με το Dirt) και το βρηκα χαμμενο στο δωματιο 2 χρονια μετα-, αλλα δεν ξερω αν πιανεται γιατι ειναι για origin και οχι steam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Παιδια εχω στο Library το Dirt 3 το οποιο εχω παιξει 16' ενω το εχω 1,5-2 χρονια. Γινεται με καποιο τροπο να το χαρισω/δωσω/ανταλλαξω? Τον λογαριασμο δεν μπορω να τον δωσω γιατι εχω παιχνιδια μεσα που παιζω. Υ.Γ. Εχω και κλειδι για BF3 -αχρησιμοποιητο, το πηρα απο την καρτα γραφικων (μαζι με το Dirt) και το βρηκα χαμμενο στο δωματιο 2 χρονια μετα-, αλλα δεν ξερω αν πιανεται γιατι ειναι για origin και οχι steam το dirt 3 αφου ειναι στον λογαριασμο σου δεν γινετε να το δωσεις. Παιξτο παντως, ειναι φοβερο παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Αν ενδιαφέρεται κανείς μου περισσεύουν μερικά coupons (τζάμπα ): Εκτός του SHOGUN 2 (που λήγει την Πέμπτη 23/05/2013), τα υπόλοιπα λήγουν μεταξύ 01/06/2013 και 01/07/2013. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Αν ενδιαφέρεται κανείς μου περισσεύουν μερικά coupons (τζάμπα ): Εκτός του SHOGUN 2 (που λήγει την Πέμπτη 23/05/2013), τα υπόλοιπα λήγουν μεταξύ 01/06/2013 και 01/07/2013. Το τελευταιο με ενδιαφερει, αλλα τι εννοει? Οτι ισχυει για 10m παινχιδια? Παιχνιδι με ονομα 10.000.000 Ok... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 έχω τα εξης steam κλειδιά για ανταλλαγή : Red Faction: Armageddon Red Faction: Armageddon Path to War DLC Darksiders Red Faction: Guerrila Alan Wake American Nightmare Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα