Toufas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Εχω το l4d2 αν θελει κανεις για ανταλλαγη.
remalis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Εγώ έχω Χ-superbox -50% σε Valve -50% σε Portal 2 -25% σε Atari όποιος ενδιαφέρεται ας σφυριξει
bad_freddy Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Ξεθάβω αυτό το θέμα από τις περυσινές χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις του steam για να δούμε και να κάνουμε ανταλλαγές και φέτος. Προσωπικά αυτή την στιγμή από 2 αγορές bundles από amazon.com μου περισσεύουν steam keys για τα: Warhammer 40k: Space MarineSTALKER Shadow of ChernobylMetro 2033Red Faction ArmageddonDarksiders Αν ενδιαφέρεται κανείς για καμιά ανταλλαγή με κάτι αντίστοιχο ας το πει να το κανονίσουμε.
bad_freddy Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Επαναφέρω το θέμα και πάλι με αφορμή το πόστ του φίλου Chaos3Χ στις προσφορές για να έχουμε εδώ μαζεμένες τις ανταλλαγές που μπορούμε να κάνουμε.
zeniath Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Binding of Isaac από τα ρέστα που μου έμειναν από τις αγορές + many dota 2 keys ofc αν θέλει κανείς μου λέει, Πλέον για steam name έχω το zeniath (το παλιό πουλήθηκε)
gust Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά έχω για Steam κλειδιά γαι sleeping dogs και hitman absolution. Αν ενδιαφέρεται κανείς για ανταλλάγη ας μου στείλει πμ. Αν υπάρχει προτιμώ κλειδί για skyrim. Δεκτές και άλλες προτάσεις. Ευχαριστώ.
krokos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 αντε και εγω μερικα κλειδια για ανταλλαγη..(να ξεφορτωνομαι κιόλας) προσφορες: Δίνω: 1) Chivalry: Medieval Warfare + hotline miami= για dark souls (αντι για hotline miami μπορειτε να διαλεξετε Prototype 1 ή Prototype 2+DLC ή Borderlands GOTY) 2) Chivalry: Medieval Warfare + hotline miami + Sleeping Dogs=για dishonored (αντι για sleeping dogs μπορειτε να διαλεξετε Prototype 1 ή Prototype 2+DLC ή Borderlands GOTY) Στειλτε πρωτα email να επιβεβαιώσετε οτι οι προσφορες ισχύουν ακόμα, και μετα προχωράμε στις ανταλλαγές... Οποιαδήποτε στιγμη μπορει να σταματήσει μια προσφορα....
zizu10 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Έχω κλειδί για Serious Sam 3:BFE και δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω... Όποιος ενδιαφέρεται για ανταλλαγή ας μου στείλει!!
LRoi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Εγώ έχω από το Indiegala το Magicka και το Magicka Vietnam που τα είχα αγοράσει παλιότερα. Μπορώ να τα ανταλλάξω αλήθεια?
SlackulatoR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ανταλλάσω: - Nuclear Dawn - Zeno Clash για: Chivalry: Medieval Warfare Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2013 από SlackulatoR
Chaos3X Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Έχω τα εξής για ανταλλαγή: Borderlands GOTY The Darkness II Trine The Binding of Isaac + DLC Warhammer 40,000: Dawn of War Titan Quest Super Brothers: Sword & Sworcery EP, Red Faction: Armageddon Path to War DLCRenegate Ops: Coldstrike Campaign DLC
IcySpike Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Οποιος ενδιαφερεται για Ντοτα2 2 ας με κανει αντ στο στεαμ.Λεγομαι xIcySpike και δεχομαι ανταλλαγες μονο.
DaywalkerxD Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Εχω περιπου 10 κλειδια για dota 2.Οποιος ειναι για ανταλλαγη ας με κανει pm!
zeniath Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Όλοι έχουμε από 15-20 κλειδιά σταματήστε να προσπαθείτε να κάνετε scam τον κόσμο για να τα κάνει trade για παιχνίδια που κοστίζουν λεφτά έλεος δηλαδή... 5
diplo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 έχω κλειδιά για τα: DEADLIGHT MARK OF THE NINJA και τα 2 για steam ενδιαφέρομαι για ανταλλαγή με παιχνίδια που να υποστηρίζουν local co-op αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου στείλει ΠΜ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα