SpirosRonto Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπερα , εχω το state of decay yose, αν καποιος θελει ανταλλαγη ή κατι αλλο ας στειλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, SpirosRonto είπε Καλησπερα , εχω το state of decay yose, αν καποιος θελει ανταλλαγη ή κατι αλλο ας στειλει Και το αγορασα χθες θα σου ελεγα αλλιως τι εχω να την καναμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Έχω τα: Frostpunk Warhammer: End Times - Vermintide THIS WAR OF MINE: COMPLETE EDITION Μερικά ενδεικτικά που θα με ενδιέφεραν είναι τα: Ocean's Heart Airborne Kingdom Serpent Rogue Shadows Over Loathing Coromon Nexomon Vigil The Longest Night Stray Tunic Neon White Καθώς και διάφορα σχετικά ανεξαρτήτου ηλικίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα