defaultuser2003 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα. Από το Humble Stealth Bundle έχω τα παρακάτω keys για παιχνίδια που τα είχα ήδη: - Styx: Shards of Darkness - Aragami Αν σας ενδιαφέρει κάποιο από τα παραπάνω για ανταλλαγή, στείλτε μου μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodevil Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Καλημέρα, έχω κλειδιά Ghostrunner για GoG και Star Wars Squadrons για Origin και το Aragami για Steam. Όποιος ενδιαφέρεται για ανταλλαγές να μου στείλει pm (θα προτιμούσα games από τη wishlist μου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiridonakis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Έχω red dead redemption 2 online οποίος θέλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Στις 23/9/2021 στις 12:19 ΜΜ, Snoob είπε Έχω διάφορα κλειδιά για το Steam, τα αναφέρω εδώ αν τυχόν ενδιαφέρεται κάποιος: Rover Mechanic Simulator Zwei: The Ilvard Insurrection Relicta Don't Escape: 4 Days to Survive Darkwood Lethal League Blaze The Stillness of the Wind Warhammer 40K: Space Wolf The Uncertain: Last Quiet Day Port Royale 3 Hob Aν τυχόν σαν ενδιαφέρει κάτι από τα παραπάνω, προτείνετε κάποια ανταλλαγή με προσωπικό μήνυμα. Ενδεικτικά, θα με ενδιέφεραν: Spiritfarer Cozy Grove Raiders of the North Sea Otherside Yes, Your Grace Space Hulk: Tactics Nowhere Prophet Alder's Blood Phantom Doctrine Στα παραπάνω κλειδιά που έχω, να προσθέσω δύο ακόμη: 1. Trine 4 2. Humankind Στα παιχνίδια που με ενδιαφέρουν για ανταλλαγή, να προσθέσω τα: Fuga, Melodies of Steel Gloomhaven Αν σας ενδιαφέρει κάτι, το βλέπουμε και συνδυαστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodevil Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν έχει πάρει κανείς το πιο πρόσφατο Humble Choice και δεν τα έχει ενεργοποιήσει, ενδιαφέρομαι για τα: Partisans 1941 & Endzone A World Apart. Από το ίδιο bundle, μπορώ να δώσω τα Beyond The Wire, Voidigo, 8Doors Arum's Afterlife Adventure. Έχω και διάφορα από προηγούμενα choice καθώς και το Mordheim: City of the Damned. Στείλτε μου μήνυμα για λεπτομέρειες. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2021 από geodevil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlinger Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Έχω τα παρακάτω για ανταλλαγές. Κυρίως με ενδιαφέρουν games από τη wishlist μου στο Steam, φυσικά όποιος βαριέται να ψάξει ας μου στείλει pm. Hellpoint Maneater MORDHAU The Wild Eight Endless Space 2 Outward (+DLC The Soroboreans +Soundtrack) Darksburg Imperator: Rome OKAMI HD Graveyard Keeper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cheapy McCheaperson Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 8/1/2022 στις 1:21 ΜΜ, xlinger είπε Έχω τα παρακάτω για ανταλλαγές. Κυρίως με ενδιαφέρουν games από τη wishlist μου στο Steam, φυσικά όποιος βαριέται να ψάξει ας μου στείλει pm. Hellpoint Maneater MORDHAU The Wild Eight Endless Space 2 Outward (+DLC The Soroboreans +Soundtrack) Darksburg Imperator: Rome OKAMI HD Graveyard Keeper ενδιαφερομαι για το οκαμι καi μπορω να προσφερω το titan souls Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2022 από Cheapy McCheaperson 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Ανταλάσσω αρκετά από τα παιχνίδια στα δύο παρακάτω μεγάλα bundles για την Ουκρανία (Humble Bundle και Fanatical). Όλα τα κλειδιά είναι για Steam. Περιλαμβάνονται τα Railway Empire, Max Payne 3, Satisfactory, Back 4 Blood, Quantum Break, Fable Anniversary, Gloria Victis, Amnesia (όλα), Ryse: Son of Rome, Tooth and Tail, Endless Legend 2 και πολλά άλλα. Απλά στείλτε ΠΜ με το τι προσφέρετε ή λίστα μα τους κωδικούς σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Ανταλλάζω από το Humble Choice του τελευταίου μήνα, 1. MASS EFFECT LEGENDARY EDITION 2. NICKELODEON ALL-STAR BRAWL 3. RED SOLSTICE 2: SURVIVORS 4. POLICE STORIES 5. EVAN'S REMAINS (όλα μαζί) με το DISCO ELYSIUM. Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει ΠΜ. MASS EFFECT LEGENDARY EDITIONMASS EFFECT LEGENDARY EDITION Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodevil Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Καλησπέρα, αν κάποιος δε θέλει να κρατήσει το command & conquer remastered collection από το πρόσφατο humble choice, ας μου στείλει να του πω τι έχω για ανταλλαγή. (το ξέρω ότι είναι κλειδί origin) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Προσφέρω προς ανταλλαγή το Pathfinder: Kingmaker (enhanced plus) με τα DLC Royal Ascencion και Wildcards. Ζητώ κάτι ανάλογης ποιότητας σαν παιχνίδι, με παραπάνω προτίμηση στο Command and Conquered Remastered και το Disco Elysium. Γενικά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις, οπότε στείλτε ΠΜ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodevil Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα, αν κάποιος ΔΕΝ θέλει το The Ascent από το τελευταίο Humble Choice ας μου στείλει ένα μήνυμα αν θέλει να ανταλλάξουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αγόρασα το Control Ultimate Edition (με όλα τα DLC) για Steam χωρίς να δω πως υπάρχει και στο GOG σε λίγο πιο ακριβή προσφορά. Ανταλάσσω λοιπόν το Control: Ultimate Edition με κάποιο παιχνίδι αντίστοιχης ποιότητας/ κατηγορίας που να με ενδιαφέρει. Ενδεικτικά αλλά όχι αποκλειστικά, τα παρακάτω είναι σίγουρες ανταλλαγές. Αν δεν έχετε κάποιο από τα παρακάτω απλά κάντε προσφορά. Disco Elysium Command and Conquer Remastered Wasteland 3 Mafia (1) Definitive Edition Ori and the Will of the Wisps The Outer Worlds Pathfinder: Wrath of the Righteous (αν υπάρχουν και DLC θα εκτιμηθεί) Bloodstained: Ritual of the Night Horizon Zero Dawn Complete Hades Crash Bandicoot Nsane Trilogy Xeno Crisis Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2022 από Tobajara Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlinger Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν κάποιος πήρε το χθεσινό Humble Choice Νοεμβρίου και δεν θέλει τα UnMetal και Raji: An Ancient Epic, τα ανταλλάσω με τα παρακάτω. Δίνω και περισσότερα από ένα, αναλόγως. Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don't Dry Dark Pictures Anthology - Little Hope Disciples: Liberation - Standard Edition Epic Chef Golf Gang Maid of Sker Railroad Corporation Monster Train + DLC HOT WHEELS UNLEASHED Gas Station Simulator MIND SCANNERS EMILY IS AWAY Monster Sanctuary Killsquad Rogue Heroes: Ruins of Tasos NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER Suzerain In Sound Mind Omno Valkyria Chronicles 4 Complete Edition Hellpoint Maneater MORDHAU The Wild Eight Endless Space 2 Imperator: Rome OKAMI HD Graveyard Keeper Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από xlinger Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Παιδιά έχει κάποιος προς ανταλλαγή κάποιο Kingdom Rush (OR, Origins, Vengeance, Kingdom)? Έχω ένα σωρό παιχνίδια να ανταλλάξω, απλά στείλτε ΠΜ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα