spurakos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 -33% Valve -50% Max Payne 2 απο παιχνιδια ανταλλαζεις και αυτα που εχεις κατεβασει?αν ναι εχω Star Wars battlefront 2 3 coals Ρε παιδια πως μπορω να μαζεψω και αλλα coals? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 -33% Valve -50% Max Payne 2 απο παιχνιδια ανταλλαζεις και αυτα που εχεις κατεβασει?αν ναι εχω Star Wars battlefront 2 3 coals Ρε παιδια πως μπορω να μαζεψω και αλλα coals? Εχει κάποια challenges τα οποια όταν ολοκληρώνεις παίρνεις coals Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spurakos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 και αν τα coals δεν τα κανεις δωρα τι γινονται τελικα?κατι διαβασα οτι θα χρειαστουν στις 2 γεναρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Βασικά τα coals μπορούν να γίνουν δώρο ή μόνο trade? Ο συγκάτοικος έχει μερικά coals να μου στείλει να συμπληρώσω 7 αλλά εγώ δεν έχω κάτι άλλο να του στείλω σαν αντάλλαγμα... Την πατήσαμε? Επίσης το coal crafting γίνεται να υποθέσω μέχρι τις 20:00 ώρα Ελλάδος στις 01/01? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diplo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 και αν τα coals δεν τα κανεις δωρα τι γινονται τελικα?κατι διαβασα οτι θα χρειαστουν στις 2 γεναρη ΚΛΗΡΩΣΗ θα γίνει με διαφορα δώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 και κλασικα εμεις δεν θα κερδισουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Έχω L4D1 GOTY και αρκετά κουπόνια και τα ανταλλάσω με οτιδήποτε χρήσιμο (δηλαδή όχι κουπόνια xD). Για περισσότερες πληροφορίες κάντε μου pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inexhale Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Βασικά τα coals μπορούν να γίνουν δώρο ή μόνο trade? Ο συγκάτοικος έχει μερικά coals να μου στείλει να συμπληρώσω 7 αλλά εγώ δεν έχω κάτι άλλο να του στείλω σαν αντάλλαγμα... Την πατήσαμε? Επίσης το coal crafting γίνεται να υποθέσω μέχρι τις 20:00 ώρα Ελλάδος στις 01/01? Γινεται στο trade ο ενας να μην δωσει τιποτα, το ειχα κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 ΚΛΗΡΩΣΗ θα γίνει με διαφορα δώρα Παίρνεις αυτομάτως μέρος στη κλήρωση όσα coal και να έχεις ή όχι? Γιατί απο 2 μέχρι 4 του μηνός δεν θα έχω πρόσβαση σε PC.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 καλά οι τύποι και το σύστημα τους είναι ηλίθιοι τελείως...ΑΛΛΟ ένα κουπόνι -33% μου δώσανε... 2 έχω...έλεος.... ξεφτίλες τελείως.. συν ότι έχει κολλήσει εδώ και 1 ώρα και δεν μπορώ να αγοράσω αυτό που θέλω!!!! :mad: :mad: και θα φύγω από το σπίτι όπου να ναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Κι εμένα -25% μου έδωσαν για 2η φορά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demian1989 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 -half life -2x25% Valve Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 εδώ και μιαμιση ώρα προσπαθώ να αγοράσω το liberty episodes και δεν γίνεται..έχει φάει σκάλωμα..Το έχασα και αυτό το game... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 καλά οι τύποι και το σύστημα τους είναι ηλίθιοι τελείως...ΑΛΛΟ ένα κουπόνι -33% μου δώσανε... 2 έχω...έλεος.... ξεφτίλες τελείως.. συν ότι έχει κολλήσει εδώ και 1 ώρα και δεν μπορώ να αγοράσω αυτό που θέλω!!!! :mad: :mad: και θα φύγω από το σπίτι όπου να ναι.. Έκανε 3 φορές craft και τις 3 μου έδωσε κουπόνια για Valve. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demian1989 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 και εγώ πριν λίγο craftara και έδοσε κουπόνι valve οπότε μάλλον έχει να κάνει με μέρα και ώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα