CaseyBullitt Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Ανταλλάσονται κλειδιά απο HB για τα εξής games, λόγω του οτι τα εχω διπλά: Elite Dangerous Bioshock remastered Observer This war of Mine Company of heroes 2 Surviving Mars Overlord 2 Age of Wonders 3
nodas_21greek Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Ξέχασα να παγώσω το Humble bundle και έχω από τον προηγούμενο μήνα το Hellblade Shenuas Sacrifice που είχα ήδη Αν κάποιος το θέλει κι έχει κάτι αντίστοιχο να προτείνει για ανταλλαγή ας στείλει (δεν με νοιάζουν παιχνίδια από Humble, γιατί έχω συνδρομή εκεί και τα παίρνω)
geodevil Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) ΄Έχω όλο το humble του Αυγούστου + κάποια άλλα games για ανταλλαγή. Όποιος ενδιαφέρεται ή έχει πρόταση να μου στείλει (είτε εδώ ή στο Steamtrades) (Humble Choice - August 2020 - 11 games) Wargroove (HB giftlink) Vampyr (HB giftlink) Call of Cthulu (HB giftlink) Little Big Workshop (HB giftlink) Genesis Alpha One (HB giftlink) Automachef (HB giftlink) Through the Darkest of Times (HB giftlink) American Fugitive (HB giftlink) The Coma 2: Vicious Sisters (HB giftlink) We Were Here Together (HB giftlink) A Case of Distrust (HB giftlink) NBA2K20 (steam key) (EU) Supraland (HB giftlink) (might keep) Cities: Skylines (HB giftlink) + After Dark (DLC) Stygian: Reign of the Old Ones (HB giftlink) The Messenger (HB giftlink) Remnants of Naezith (HB giftlink) Felix The Reaper (HB giftlink) Party Hard 2 (fanatical key) + Alien Butt Form (DLC) Men Of War: Assault Squad 2 - Warchest Edition (HB giftlink) Street Fighter V (HB giftlink) Trailmakers (HB giftlink) Project Cars + Limited Edition Upgrade (HB giftlink) WRC 7 (HB giftlink) H wishlist μου στο steam Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2020 από geodevil
geodevil Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Έχει κανείς το Elite Dangerous από το bundle του humble?
Tobajara Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αγόρασα το Reaper Bundle του Fanatical για το complete Tropico 4 και μου έχουν μείνει αμανάτι τα παρακάτω. Sherlock Holmes: The Devil's Daughter Niffelheim Gray Dawn Windscape Lifeless Planet Premier Edition Sorcery! Parts 1 and 2 +3 + 4 Internet Cafe Simulator Όλα Steam keys, ανταλάσσονται με τίτλους αντίστοιχου επιπέδου (fanatical bundle δηλαδή) ή και τα δίνω όλα μαζί για κάτι καλύτερο. Στείλτε μια πρόταση και λογικά θα τα βρούμε, ειδικά αν έχετε κανένα ωραίο και διαφορετικό indie. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2020 από Tobajara
geodevil Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν κάποιος δε θέλει το Children of Morta από το τελευταίο μήνα του HB choice ας μου στείλει για ανταλλαγή ! Επίσης μπορείτε να με βρείτε στο Barter.vg ή στο Steamtrades Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από geodevil
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Έχω κλειδιά για τα: My Brother Rabbit Star Wars: Knights of the Old Republic Splasher Absolver Four Last Things Θα με ενδιέφεραν διάφορα παιχνίδια που έχουν εμφανιστεί στο Humble Bundle ή στο Fanatical. Ενδεικτικά αναφέρω τα: This is the Police II, Void Bastards, Fell Seal, Cultist Simulator Γενικά, όμως, αν έχετε κάτι να προτείνετε, στείλτε ένα pm και μπορούμε να κάνουμε και συνδυασμούς. 1
EverythingYouBelieve Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Κυρίως με ενδιαφέρουν games από τη wishlist μου στο Steam, φυσικά όποιος βαριέται να ψάξει ας μου στείλει pm. Έχω τα παρακάτω: Darksburg Sunless Sea Sunless Skies Youropa Imperator: Rome Golf With Your Friends (+ Caddypack DLC + OST) OKAMI HD Street Fighter V Graveyard Keeper Q.U.B.E. 2
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Έχω για το GOG κλειδί του Solasta: Crown of the Magister Supporter Edition. Αν έχει κάποιος κάτι αντίστοιχο, είτε στο GOG, είτε στο Steam, είμαι ανοιχτός σε προτάσεις μέσω πμ. Εναλλακτικά, συνδυασμό παλιότερων τίτλων που έχουν βγει κυρίως στο Humble ή και σε πακέτα στο Fanatical κτλ.
geodevil Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Στις 7/12/2020 στις 11:21 ΜΜ, geodevil είπε Αν κάποιος δε θέλει το Children of Morta από το τελευταίο μήνα του HB choice ας μου στείλει για ανταλλαγή ! Επίσης μπορείτε να με βρείτε στο Barter.vg ή στο Steamtrades Το πήρα μέσω ανταλλαγής στο barter.vg. Στα παραπάνω sites μπορείτε να δειτε & τις λίστες μου.
Castellan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Εχω steam key για το Who's your Daddy (μου αρέσει αλλά είναι 1vs1 ) και προτιμώ single player. Tο ανταλλάσσω με το Elder Scrolls Morrowind εάν έχει κάποιος. edit Δεν ισχύει η ανταλλαγή τελικά,αποφάσισα να εξαργυρώσω το steam key. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2021 από Castellan
geodevil Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Αν κάποιος που έχει συνδρομή στο Humble choice (μηνιαίο), δε θέλει από τον τελευταίο μήνα (Αυγούστου) το Bloodstained: Ritual of the Night ας μου στείλει αν θέλει να το ανταλλάξουμε: Έχω τα εξής: ELEX METAL GEAR RISING: REVENGEANCE Hammerting Hellpoint Shenmue III The Sunless Bundle [ The Sunless Sea + The Sunless Skies ] Cook, Serve, Delicious 3 Morkredd Retimed Aven Colony Rock of Ages 3 Make & Break Ageless Kingdom Two Crowns Pesterquest Wildfire Moving Out The Wild Eight Valfaris Boomerang Fu
Arkin Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) ..................... Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2021 από Arkin
Tobajara Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Αγόρασα το Killer Bundle 19 από το Fanatical για τα Heroes of Hammerwatch και Fellseal. Ανταλάσσω τα παρακάτω και δίνω και παραπάνω από ένα κλειδιά για κάποιο παιχνίδι αν με ενδιαφέρει, συν ό,τι έχω στην αποθήκη. Στείλτε προσφορές με ΠΜ. Crash Drive 3 Golf It! Iconoclasts Tacoma Tannenberg The Battle of Polytopia + DLC
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Έχω διάφορα κλειδιά για το Steam, τα αναφέρω εδώ αν τυχόν ενδιαφέρεται κάποιος: Rover Mechanic Simulator Zwei: The Ilvard Insurrection Relicta Don't Escape: 4 Days to Survive Darkwood Lethal League Blaze The Stillness of the Wind Warhammer 40K: Space Wolf The Uncertain: Last Quiet Day Port Royale 3 Hob Aν τυχόν σαν ενδιαφέρει κάτι από τα παραπάνω, προτείνετε κάποια ανταλλαγή με προσωπικό μήνυμα. Ενδεικτικά, θα με ενδιέφεραν: Spiritfarer Cozy Grove Raiders of the North Sea Otherside Yes, Your Grace Space Hulk: Tactics Nowhere Prophet Alder's Blood Phantom Doctrine 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα