SOADNICK Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Ανταλλαζω το Rise of Nations με το Age of Mythology. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th_nikos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Έχω το NBA 2K17 για ανταλλαγή για όποιον ενδιαφέρεται pm. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th_nikos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Έχω το NBA 2K17 από το τελευταίο Humble Bundle monthly και θέλω να το κάνω trade στο steamtrades. Με ενημέρωσαν ότι επειδή είναι gift link δε μπορεί να γίνει η αλλαγή ταυτόχρονα αλλά πρώτα πρέπει να του στείλω εγώ το κλειδί και μετά θα μου στείλουν το κλειδί του παιχνιδιού που θέλω. Ο trader έχει 112 positive feedbacks και κανένα negative. Μπορώ να βασιστώ μόνο σε αυτό. Γενικά επειδή είμαι καινούργιος στο πώς γίνονται τα game trades ποιος είναι ο ποιο ασφαλής τρόπος; Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη εάν κούρασα με το μεγάλο κείμενο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Έχω το NBA 2K17 από το τελευταίο Humble Bundle monthly και θέλω να το κάνω trade στο steamtrades. Με ενημέρωσαν ότι επειδή είναι gift link δε μπορεί να γίνει η αλλαγή ταυτόχρονα αλλά πρώτα πρέπει να του στείλω εγώ το κλειδί και μετά θα μου στείλουν το κλειδί του παιχνιδιού που θέλω. Ο trader έχει 112 positive feedbacks και κανένα negative. Μπορώ να βασιστώ μόνο σε αυτό. Γενικά επειδή είμαι καινούργιος στο πώς γίνονται τα game trades ποιος είναι ο ποιο ασφαλής τρόπος; Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη εάν κούρασα με το μεγάλο κείμενο μου. Δεν υπάρχει "πρέπει", συνεννοείστε δημόσια για να φαίνεται τι έχετε συμφωνήσει, σε κάνει ή τον κάνεις add στο steam και στο chat κάνετε την ανταλλαγή. Το ποιος θα δώσει πρώτος είναι μεταξύ σας, αλλά σχεδόν πάντα στέλνει αυτός με την μικρότερη "αξιοπιστία". 112/0 είναι ένα εγγυημένο δείγμα, παρόλα αυτά, καλό είναι σε όλη τη διαδικασία απ' την αρχή ως το τέλος να κρατάς screenshots, ή ακόμη καλύτερα αν μπορείς να την κάνεις capture σε βίντεο. Από εκεί και πέρα απλά το δίνεις και περιμένεις, δεν μπορείς να στηριχτείς πουθενά αλλού. ΥΓ. Αν δεν είναι αργά για το deal, θα με ενδιέφερε κι εμένα το NBA 2K17 , έχω τα περισσότερα απ' το bundle της Telltale συν διάφορα άλλα, αν θες στείλε μου pm, αν όχι δεν πειράζει, good luck με τις ανταλλαγές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th_nikos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δεν υπάρχει "πρέπει", συνεννοείστε δημόσια για να φαίνεται τι έχετε συμφωνήσει, σε κάνει ή τον κάνεις add στο steam και στο chat κάνετε την ανταλλαγή. Το ποιος θα δώσει πρώτος είναι μεταξύ σας, αλλά σχεδόν πάντα στέλνει αυτός με την μικρότερη "αξιοπιστία". 112/0 είναι ένα εγγυημένο δείγμα, παρόλα αυτά, καλό είναι σε όλη τη διαδικασία απ' την αρχή ως το τέλος να κρατάς screenshots, ή ακόμη καλύτερα αν μπορείς να την κάνεις capture σε βίντεο. Από εκεί και πέρα απλά το δίνεις και περιμένεις, δεν μπορείς να στηριχτείς πουθενά αλλού. ΥΓ. Αν δεν είναι αργά για το deal, θα με ενδιέφερε κι εμένα το NBA 2K17 , έχω τα περισσότερα απ' το bundle της Telltale συν διάφορα άλλα, αν θες στείλε μου pm, αν όχι δεν πειράζει, good luck με τις ανταλλαγές. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Έχεις pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Κοίταζα τι keys δεν έχω ενεργοποιήσει, με ενδιαφέρουν 2D platformers, ινδιε games, κτλ, π.χ. αγαπημένα είναι το Unepic, Cave story+ , Dust An elysian tail, Limbo, The swapper, Teslagrad, Shadowcrypt, Volgarr the viking κτλ, αν έχετε κανένα παρόμοιο παιχνίδι και έχω κάποιο που σας ενδιαφέρει pm me Airport Madness: World Edition BalanCity Breezeblox Bomb The Monsters! Cities in Motion Victoria II Mirror's Edge Puzzle Bots Reus Supreme Commander 2 Element4l Super Splatters tis-100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Έχω κλειδί για το STALKER Clear Sky. Όποιος θέλει ανταλλαγή ας στείλει πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Εχω το PES18 ανταλλαγή με ΝΒΑ2Κ18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Εχώ το Mortal Kombat Komplete Edition για ανταλλαγή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά μπορεί να ακουστώ άκυρος αλλά υπάρχει κανένα thread για ανταλλαγή με το family sharing? Επίσης πως έχετε καταλήξει και έχετε κλειδιά για ακριβά παιχνίδια? Δλδ μου έχουν τύχει bundles από humble bundle κλπ που ίσως να μπορούσα να τα ανταλλάξω αλλά παιχνίδια που δεν έχουν μπει σε bundles πως γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά μπορεί να ακουστώ άκυρος αλλά υπάρχει κανένα thread για ανταλλαγή με το family sharing? Επίσης πως έχετε καταλήξει και έχετε κλειδιά για ακριβά παιχνίδια? Δλδ μου έχουν τύχει bundles από humble bundle κλπ που ίσως να μπορούσα να τα ανταλλάξω αλλά παιχνίδια που δεν έχουν μπει σε bundles πως γίνεται? δεν εχω δει κατι αλλα θα σου πω το εξης. πηρα family share απο ενα φιλαρακι και οποτε ηταν online δε με αφηνε να μπω σε game οποτε δεν ξερω κατα ποσο θα αξιζει και η ολη διαδικασια, ποσο μαλλον με καποιον που δεν ξερεις ποτε θα ειναι offline για να μπορεσεις να παιξεις τα παιχνιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 δεν εχω δει κατι αλλα θα σου πω το εξης. πηρα family share απο ενα φιλαρακι και οποτε ηταν online δε με αφηνε να μπω σε game οποτε δεν ξερω κατα ποσο θα αξιζει και η ολη διαδικασια, ποσο μαλλον με καποιον που δεν ξερεις ποτε θα ειναι offline για να μπορεσεις να παιξεις τα παιχνιδια Ε ναι όποτε παίζει ο άλλος δεν μπορείς να παίξεις εσύ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgpa Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Ανταλλάσσω American Truck Simulator με άλλο παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Απο τα παιχνίδια που βγήκαν στο τελευταίο HB Monthly, αν δεν χρειάζεται κάποιος το Finding Paradise το ανταλλάζω με Darksiders 2 Definitive edition (Steam) ή κλειδί για Final Fantasy XIV Online (οχι για Steam) και τα 2 περισσευούμενα απο Humble Bundles. ΥΓ. Το Square Enix Store δίνει δωρεάν αυτές τις μέρες και το πρώτο expansion του FF, Heavensward. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από bad_freddy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Ανταλλάζω το "Complete C# Unity Developer 2D: Learn to Code Making Games" αξίας 10.99 ευρώ με κάποιο παιχνίδι. Στείλτε μου με pm τι έχετε. Complete C# Unity Developer 2D: Learn to Code Making Games Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα