evoracing Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Πως κάνετε ανταλλαγές? Έχω κάποια για ανταλλαγή.. Θα με ενδιέφερε το EU2 ή κάτι με οδήγηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Εχω και εγω ενα 75αρι κουπονακι για το Feist, αν το θελει κανεις ας στειλει ΡΜ. Επισης, https://www.steamgifts.com/trade/nj6Vb/h-poker-night-at-the-inventory-puzzle-agent-1-w-van-helsing-overlord-just-cause Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Έχω ένα steamόκλειδο για το Keep Talking And Nobody Explodes. Ενδιαφέρεται κανείς για ανταλλαγή; ΠΜ me. Έφυγε. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2016 από DJDB 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Έχω ενα κλειδί για FarCry 3 (για uplay) αν κάποιος έχει to tales from borderlands, το her story η γενικα ενδιαφερεται για το farcry ας στείλει ενα πμ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Έχω τρία παιχνίδια από το Humble Bundle που δεν τα θέλω για ανταλλαγή. Αυτά είναι: NBA 2K16 Spec Ops The Line Duke Nukem Forever Όποιος ενδιαφέρεται για ανταλλαγή ας στείλει ΠΜ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jessejames Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 33% OFF Investigator33% OFF Draw a Stickman: EPIC50% OFF Hexoscope50% OFF Darkness Assault50% OFF Galagan's Island: Reprymian Rising50% OFF Neon Space50% OFF UBERMOSH75% OFF The Tiny Bang Story90% OFF Ninja Stealth90% OFF Nuked Knight Οποιος θελει καποιο κουπονι μου λεει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Έχω τρία παιχνίδια από το Humble Bundle που δεν τα θέλω για ανταλλαγή. Αυτά είναι: NBA 2K16 Spec Ops The Line Duke Nukem Forever RailRoad Tycoon 3 Όποιος ενδιαφέρεται για ανταλλαγή ας στείλει ΠΜ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω κάποια steam keys για ανταλλαγή, όποιος ενδιαφέρεται στέλνει πμ με την πρόταση του. the banner saga wwe 2k16 sheltered epistory town of salem Spec Ops: The Line Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick Tat Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ανταλλαζω το steam key του Dead Effect 2 με οποιοδηποτε αλλο game! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Ψάχνω τα παρακάτω για STEAM: The Original Strife: Veteran Edition Puzzle Dimension Polarity Imperial Glory Teslagrad OlliOlli Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Καλησπέρα, Εαν υπάρχει κάποιος που αγόρασε το Monthly Humble Bundle για το Dirt Rally (κυρίως ή μόνο γι αυτό) και δεν θέλει (ιδιαίτερα ή καθόλου) το Inside έχω για ανταλλαγή τα Black Mesa + Enslaved: Odyssey to the West Premium Edition (δίνω και τα δυο) για το Inside. Ευχαριστώ! ΥΓ. Κάντε ενα συμφορουμίτη ευτυχισμένο τις Άγιες τούτες μέρες Χρόνια Πολλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LosTrelos21 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 θελει κανεις Dirt 3; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nodas_21greek Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Έχω Stellaris και The Witness που ψάχνω να αλλάξω με κάτι πιο κοντά στα γούστα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pitsifrikos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Έχω DMC,resident evil 0 remastered,Strider και Bioshock infinite.Οποιος θέλει καμία ανταλλαγή ας μου στείλει μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω αρκετά από το bundle της Telltale + διάφορα άλλα. Όποιος θέλει μπορεί να τσεκάρει τι έχω και τι θέλω στη σελίδα μου στο steamtrades αν θέλει κάποια ανταλλαγή εδώ. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2017 από p4n0s86 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα