spinaz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 μαγκες αγορασα τοθ ιανουαριου το πακετο και μου εμεινε το ταλος πρινσιπλ οποιος εχει κανα παρομοιο παιχνιδι ποθ τοθ εχει ξεμεινει καντε με αδδ να κανουμε τραμπα... http://steamcommunity.com/id/Spinaz/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ξέμεινε μήπως σε κάποιον το Enslaved απο το namco bundle και ενδιαφέρεται για ανταλλαγή..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Έχω κωδικό για το Division απο bundle και ενδιαφέρομαι για ανταλλαγή με Rise of the Tomb Raider. PM όποιος ενδιαφέρεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Υπάρχουν διαθέσιμα για ανταλλαγή τα - Murdered Soul Suspect (HB gift link) - Frozen Synapse Prime (Steam gift) Θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα το Never Alone αν του περισσεύει κάποιου απο το τελευταίο HB και επίσης δεν έχω τα Forced και Duet απο το ίδιο bundle είμαι όμως ανοικτός και για άλλες προτάσεις σε παιχνίδια αρκεί να μην τα έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c23 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Mε έχει μείνει το Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut, ψήνεται κανείς για ανταλλαγή; Πχ έχω δει ότι στο g2a είναι το Site: shadowof mordor GOTY στα 4,75ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Αυτή την στιγμή υπάρχουν διαθέσιμα για ανταλλαγή τα εξής - Chivalry: Medieval Warfare (HB gift link) - Brothers - A Tale of Two Sons (HB gift link) - Murdered Soul Suspect (HB gift link) - Frozen Synapse Prime (Steam gift) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Έχω για ανταλλαγή τα κάτωθι (όλα για steam) The Walking Dead: Season 1 The Walking Dead: 400 Days The Wolf Among Us The Walking Dead: Season 2 Δεν έχω κάτι συγκεκριμενο στο μυαλό μου, εκτός ίσως από το papers please, to the moon, darkest dungeon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Έχω για ανταλλαγή: Sam & Max: Devil's Playhouse Puzzle Agent Puzzle Agent 2 The Walking Dead: Season 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Πουλαει / ανταλλαζει κανενας το tales from borderlands που ειναι στο humble bundle? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Έχω για ανταλλαγή τα κάτωθι (όλα για steam) The Walking Dead: Season 1 The Walking Dead: 400 Days The Wolf Among Us The Walking Dead: Season 2 Δεν έχω κάτι συγκεκριμενο στο μυαλό μου, εκτός ίσως από το papers please, to the moon, darkest dungeon. Έχω για ανταλλαγή: Sam & Max: Devil's Playhouse Puzzle Agent Puzzle Agent 2 The Walking Dead: Season 1 Θελει κανεις τιποτα απ αυτα για το Walking Dead Season 1? Poker Night at the Inventory Puzzle Agent The Silent Age Under Zero 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Θελει κανεις τιποτα απ αυτα για το Walking Dead Season 1? Poker Night at the Inventory Puzzle Agent The Silent Age Under Zero Εγινε το trade, ευχαριστω τον Avatar 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) υπαρχει ενα κλειδι για το παιχνιδι x blades, αν εχετε κανενα παιχνιδι που θελετε να κανουμε ανταλλαγη πμ me. δεν εχω προτιμηση αρκει να μην το εχω Επεξ/σία 9 Μαΐου 2016 από pollop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 75% off coupon για το Feist http://store.steampowered.com/app/327060/?l=english valid until 31st of May αν το θέλει κανείς ας στείλει πμ να του το κάνω trade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brandtobrand Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Και άλλο ένα κουπονάκι από εμένα (μέχρι τις 25) - 33 .. Day of the tentacles rremaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Θέλει κανείς να μοιραστούμε τα Humble Bundle;;; Από το Humble bundle (Deep Silver 2) https://www.humblebundle.com/deep-silver-bundle-2 θέλω μόνο τα Dead Island: Game of the Year Edition Dead Island: Riptide - Complete Edition Από το Humble bundle (Capcom Super Turbo HD Remix!) https://www.humblebundle.com/capcom-bundle-remix θέλω μόνο τα Resident Evil Revelations Resident Evil 4 Επεξ/σία 18 Μαΐου 2016 από Avatar_GR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα