JohnVani18 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Έχει κανείς κανένα copy απο το Trine 2: Complete Story? Έχω αρκετά για ανταλλαγή. Thx! Κάποιος....?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Παίδες ανταλλασω Bioshock Infinite Steam και Splinter Cell Blacklist Uplay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Εχω ενα key για San Andreas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Εχω ενα key για San Andreas Αν σου κάνει αυτό : http://store.steampowered.com/app/234290 [Zack Zero] στείλε μου στο steam 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Αν σου κάνει αυτό : http://store.steampowered.com/app/234290 [Zack Zero] στείλε μου στο steam Θα το εχω κατα νου, φαινεται ενδιαφερον. (Σοβαρα, δε το λεω για να ριξω ακυρο). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μήπως έχει κανένας couponaki για το Portal 2 -90% ? Βρέθηκε! Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2015 από maxdore217 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Για όσους ενδιαφέρονται υπάρχουν για ανταλλαγή τα Gone Home + Soundtrack και το Overcast - Walden and the Werewolf... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Για όσους ενδιαφέρονται υπάρχουν για ανταλλαγή τα Gone Home + Soundtrack και το Overcast - Walden and the Werewolf... Μετά και την αγορά του τελευταίου Humble bundle τα παιχνίδια πλέον προς ανταλλαγή είναι τα εξής - Euro Truck Simulator 2 - Insurgency - Abyss Odyssey - Contagion x2 - Blackguards - Gone Home + Soundtrack Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2015 από bad_freddy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gagoling Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ψάχνω εδώ και μέρες ένα κλειδί του Company of Heroes: Complete Edition το οποίο δινόταν πριν από 5 περίπου μήνες στο Humble Bundle. Βρήκα ήδη ένα αλλά χρειάζομαι και ένα δεύτερο για multiplayer. Δυστυχώς αυτή την περίοδο δεν διαθέτω κάτι περισσότερο από κάρτες οπότε αν είστε εντάξει με μία ανταλλαγή κλειδιού με κάρτες, let me know. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matrixtv1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δίνω paysafe 10€ για το cs go αν κάποιος το έχει βαρεθεί μπορεί να πουλήσει μερικά πράματα και να το κάνει gift Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Lost Planet 3 Overlord 1 & 2 με οτιδήποτε δεν έχω, στείλτε πμ αν ενδιαφέρεται κανείς εδω ή στο steam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gagoling Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Κάποιος....?? Αυτή τη στιγμή έχει 85% έκπτωση στο Steam οπότε ψάξε για κανέναν trader που να το ανταλλάσει. Λογικά η τιμή του πρέπει να κυμαίνεται στα 1-2 κλειδιά. Επίσης, θα ήθελα να ξαναγράψω εδώ για το trade που ψάχνω: Ψάχνω εδώ και μέρες ένα κλειδί του Company of Heroes: Complete Edition το οποίο δινόταν πριν από 5 περίπου μήνες στο Humble Bundle. Βρήκα ήδη ένα αλλά χρειάζομαι και ένα δεύτερο για multiplayer. Δυστυχώς αυτή την περίοδο δεν διαθέτω κάτι περισσότερο από κάρτες οπότε αν είστε εντάξει με μία ανταλλαγή κλειδιού με κάρτες, let me know. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Με την πρόσφατη αγορά του τελευταίου HB τα διαθέσιμα πλέον games για ανταλλαγή είναι τα εξής - Murdered Soul Suspect - Frozen Synapse Prime - Just Cause Collection - Contagion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το πιθανότερο είναι να έχω και εγώ μερικά κλειδιά για : * Tomb Raider II * Tomb Raider I * The Bureau: XCOM Declassified * Deponia Δεν παίζω τα games που είναι Στρατηγικής και αυτά που έχουν σχέση με κρυμμένα αντικείμενα. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2015 από maxdore217 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Ισως εχω κλειδι για το Skyrim. Λεω ισως γιατι παιζει να μην δουλευει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα