Avatar_GR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Έχω τα εξής: Για Origin: Dead Space Dead Space 3 Burnout Paradise: The Ultimate Box Medal of Honor Mirror's Edge Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Populous Για Steam: Dead Space Medal of Honor Mirror's Edge Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Crysis 2 Maximum Edition Dead Space Burnout Paradise: The Ultimate Box Ότι έχετε για ανταλλαγή που να μην το έχω δεκτό...
Avatar_GR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Ανταλλαζεις bioshock 1 με crysis 2; Το έχω ήδη φίλε μου. 1
Dreyar Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Έχω τα εξής: Για Origin: Dead Space Dead Space 3 Burnout Paradise: The Ultimate Box Medal of Honor Mirror's Edge Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Populous Για Steam: Dead Space Medal of Honor Mirror's Edge Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Crysis 2 Maximum Edition Dead Space Burnout Paradise: The Ultimate Box Ότι έχετε για ανταλλαγή που να μην το έχω δεκτό... Καλημέρα, Για Steam έχω τα Company of Heroes 2 - The Western Front Armies: Oberkommando West & Total War: ROME II - Caesar in Gaul (DLC). Αν δεν τα έχεις στείλε μου Π.Μ.
Alex An Dros Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Έχω τα εξής: Για Origin: Dead Space Dead Space 3 Burnout Paradise: The Ultimate Box Medal of Honor Mirror's Edge Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Populous Για Steam: Dead Space Medal of Honor Mirror's Edge Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Crysis 2 Maximum Edition Dead Space Burnout Paradise: The Ultimate Box Ότι έχετε για ανταλλαγή που να μην το έχω δεκτό... φίλε dirt 3 με crysis 2 ?
Avatar_GR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 φίλε dirt 3 με crysis 2 ? Ναι, ΟΚ. Στείλε μου μήνυμα. Για Steam έχω τα Company of Heroes 2 - The Western Front Armies: Oberkommando West & Total War: ROME II - Caesar in Gaul (DLC). Αν δεν τα έχεις στείλε μου Π.Μ. Company of Heroes 2 - The Western Front Armies: Oberkommando West με ενδιαφέρει
vaggos88 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 εχω το euro truck simulator 2 (ειναι απο το humble bundle δεν ειναι gift) πμ όποιος εχει κάτι αξιόλογο για ανταλλαγή.
_Theo_ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Έχω τα εξής keys: Dead Space Origin KeyBurnout Paradise: The Ultimate Box Origin KeyMedal of Honor Origin KeyMirror's Edge Origin KeyCommand & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin KeyPopulous Origin Key Όποιος θέλει να κάνουμε ανταλλαγή με κάποιο άλλο game ας στείλει πμ.
maxdore217 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Edit Θέλει κανείς αυτό : Gun Monkeys για κάτι άλλο ? ( έχει και κάρτες το παιχνίδι!) έφυγε . Το έκανα τράμπα μέσα στο steam. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2015 από maxdore217
pigeon Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 θέλει κανείς αυτό : Gun Monkeys για κάτι άλλο ? ( έχει και κάρτες το παιχνίδι!) Το θέλω εγώ, έχεις pm.
overpower Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Εχουν μεινει σε ολους τα games απο το τοτε bundle με το bf3 βλεπω. 2
Avatar_GR Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Εχουν μεινει σε ολους τα games απο το τοτε bundle με το bf3 βλεπω. Ναι γιατί οι περισσότεροι αγοράσαμε 2-3 αντίγραφα... έτσι για να υπάρχουν. 1
Avatar_GR Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Έχω το Teslagrad. http://store.steampowered.com/app/249590/ Ανταλλάχτηκε με τον συνφορουμίτη al21 Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2015 από Avatar_GR 1
iceblazer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δινω το gun monkeys ,για οτιδηποτε ,pm me.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα