nmadgun Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Εχω τα εξής κουπόνια : 80% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ Montague's Mount (εώς 2 Σεπτέμβριου) 50% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ Dream (εώς 2 Σεπτέμβριου) κάντε με add : http://steamcommunity.com/id/nickmathios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω 2 κουπονια για το pixel piracy 25%, οποιος τα θελει ας στειλει ενα μνμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Θελω το papers, please και το gone home απο το humble bundle 12, αν θελει να τα ανταλλαξει καποιος. Εχω καποια κλειδια απο παιχνιδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω ενα κουπόνι για hotline miami 50% και ενα κουπονι payday2 50% τα οποια λήγουν 29 του μηνα. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ενα μηνυνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Ήρθαν και σε εμένα μερικά εκπτωτικά κουπόνια για Steam. Payday 2 - 50% Olli Olli - 40% Nidhogg - 50% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniared Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 αν υπάρχει ακόμα ενδιαφέρομαι για το FTL: Faster Than Light ευχαριστώ Το παίζεις? το παιχνίδι τα σπάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Επιπρόσθετα, σήμερα μου ήρθαν διάφορα εκπτωτικά κουπόνια από Steam που δεν θα χρησιμοποιήσω:- 2 κουπόνια -75% για το The Raven - Legacy of a Master Thief (adventure game, αξιοπρεπές - δεν το έχω προχωρήσει πολύ) (ισχύει μέχρι 26/09) - 1 κουπόνι -75% για το Memoria (sequel του Dark Eye chains of Satinav) (ισχύει μέχρι 26/09) - 1 κουπόνι -50% για το Cloud Chamber (ισχύει μέχρι 01/10) - 1 κουπόνι -25% για το Iron Fisticle (ισχύει μέχρι 02/10) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Επιπρόσθετα, σήμερα μου ήρθαν διάφορα εκπτωτικά κουπόνια από Steam που δεν θα χρησιμοποιήσω: - 1 κουπόνια -75% για το The Raven - Legacy of a Master Thief (ισχύει μέχρι 26/09) - 1 κουπόνι -50% για το Cloud Chamber (ισχύει μέχρι 01/10) εχω και εγώ τα ιδια κουπόνια και χαρίζονται επισεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω αυτα τα κουπονια οποιος θελει πμ 75% OFF The Raven - Legacy of a Master Thief 75% OFF Memoria 50% OFF The Incredible Adventures of Van Helsing II Complete Pack 25% OFF Heavy Bullets Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Τρία κουπόνια, λήγουν 1η Οκτωβρίου: -50% στο Cloud Chamber -66% στο Blackguards -66% στο Battle Worlds: Kronos Παρακαλώ πολύ όχι μηδενικοί λογαριασμοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george9494 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Χαρίζω τα παρακάτω κουπόνια: 90% στο Voyage: Journey to the Moon (25/09, λήγει σήμερα δηλαδή) 50% στο Cloud Chamber (λήγει 1η Οκτώβρη) και επίσης ανταλλάζω τo παρακάτω game (Είναι σε μορφή Steam Gift): 6x Dead Island: Epidemic http://store.steampowered.com/app/222900/ Όποιος ενδιαφέρεται pm... Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2014 από george9494 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δίνονται τα παρακάτω κουπόνια για Steam - 1 κουπόνι -90% για το Deponia (λήγει 14/10) - 1 κουπόνι -75% για το Chaos on Deponia (λήγει 14/10) - 1 κουπόνι -90% για το Book of Unwritten Tales (το πρώτο, έκδοση απλή ή digital deluxe) (λήγει 14/10) - 1 κουπόνι -66% για το DieselStormers (λήγει 14/10) - 1 κουπόνι -61% για το 6180 the Moon (λήγει 2/11) - 1 κουπόνι -15% για το Road Redemption (λήγει 2/11) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Να 'μαι και εγώ μα καλά πόσο γκαβός είμαι. λοιπόν αρχικά λίστα για ανταλλαγή. Εννοείτε με pm επικοινωνία. Μερικά μπορεί να φαίνονται 2πλα ή και 3πλα στη λίστα...είναι όσες φορές τα έχω Airbuccaneers Defense Grid King's Bounty: The Legend Men Of War Men Of War: Red Tide Star Wolves 3 : Civil War Tiny and Big in Granpda's Leftovers Fractal Steam key Waking Mars Steam key Botanicula Steam Key McPixel Steam Key Thomas Was Alone Steam Key The Showdown Effect Steam Key Warlock Steam Key Eets Munchies Steam Key Trine 2: Complete Story Steam Key Zombies (Desura Key) LIMBO Steam Key Bastion Steam Key Vessel Jamestown: Legend of the Lost Colony Walking Dead 400 Days Garry's Mod Orcs Must Die GOTY! Aztaka Septerra Core: Legacy of the Creator Pid Syberia Broken Sword 2 Syberia II FEZ Anomaly: Warzone Earth Enclave Pid Pid Mafia 2 Gun Monkeys GTR Evolution FACE NOIR Space Hack The Samaritan Paradox Ionball 2: Ionstorm The Ship The Void Και μερικά κουπόνια για όποιον θέλει να του δώσω -66% Dieselstormers -25% Heavy Bullets x2 -90% Electronic super Joy: Groove city -61% 6180 the Moon -50% Imagine me -25% Pixel piracy x2 -50% Z Franchise (Το Ζ steel soldiers έχει ήδη -50% και μπορεί να προστεθεί) Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2014 από kamui Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex An Dros Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 έχω 2 cd key που είναι για steam το ένα είναι the bureau: xcom declassified και το άλλο το dirt 3 ,τα έχω για trade όποιος θέλει μου στέλνει πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μετά την αγορά του χτεσινού HB 13 έχω πλέον τα εξής games για ανταλλαγή - Risk of Rain (2 κωδικούς) - Papers, Please - Monaco: What's your's is mine - Insanely twisted shadow planet Όποιος ενδιαφέρεται ας ρίξει ένα pm... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα