SOADNICK Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Έχω: Batman Arkham Asylum FEAR 1,2,3 Scribblenauts Unlimited Guardians of Middle-earth Guardians of Middle-earth: Smaug's Treasure DLC Mortal Kombat Kollection The Lord of the Rings Online: Steely Dawn Starter Pack Euro Truck Simulator 2 Θέλω: Από παιχνίδια τίποτα συγκεκριμένο, προτιμώ items για το TF2 (Keys/Metal) +LEGO Marvel Super Heroes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unemployed_ghost Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) ανταλλάσσω guns of icarus online και orion dino horde. Χαρίζω dead island epidemic (closed Beta) στείλτε μου pm με το link toy steam για να σας κάνω add Επεξ/σία 17 Απριλίου 2014 από unemployed_ghost Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Για κάποιο λόγο μου ήρθε ένα κουπόνι 75% off για το Football Manager 2014 στο Steam. Αν το θέλει κανείς, το δίνω ευχαρίστως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Ρε σεις, τι γίνεται με τα κουπόνια? Πώς τα αποκτάτε όλοι σας? Εμένα δεν μου έχει ερθεί ποτέ κάποιο. Είμαι 8 lvl 3 χρόνια στο steam έχω παιχνίδια στον λογαριασμό ενεργοποιημένο το steam guard community ambassador badge Eligible για booster pack Τι άλλο μπορεί να χρειαστεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Για κάποιο λόγο μου ήρθε ένα κουπόνι 75% off για το Football Manager 2014 στο Steam. Αν το θέλει κανείς, το δίνω ευχαρίστως! θα το ηθελα, ξερεις μεχρι ποτε ισχυει; Και για ποιο λογο το πηρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.Etherium Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Ρε σεις, τι γίνεται με τα κουπόνια? Πώς τα αποκτάτε όλοι σας? Εμένα δεν μου έχει ερθεί ποτέ κάποιο. Είμαι 8 lvl 3 χρόνια στο steam έχω παιχνίδια στον λογαριασμό ενεργοποιημένο το steam guard community ambassador badge Eligible για booster pack Τι άλλο μπορεί να χρειαστεί? Εγώ τα βρίσκω μαζεύοντας όλες της κάρτες απο ένα παιχνίδι. Και στο τέλος αφου τις εξαργυρώνω μου δίνει ΓΤΠ φατσούλες ΓΤΠ background και ένα κουπόνι ΓΤΠ!!!!! Εσείς τα καλά τα κουπόνια που τα βρίσκετε ρε?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Ρε σεις, τι γίνεται με τα κουπόνια? Πώς τα αποκτάτε όλοι σας? Εμένα δεν μου έχει ερθεί ποτέ κάποιο. Είμαι 8 lvl 3 χρόνια στο steam έχω παιχνίδια στον λογαριασμό ενεργοποιημένο το steam guard community ambassador badge Eligible για booster pack Τι άλλο μπορεί να χρειαστεί? Δίνει πάντα ένα τυχαίο coupon όταν κάνεις craft badge. Απο εκεί και πέρα, μερικοί developers συνηθίζουν να μοιράζουν κουπόνια στους "πελάτες" τους - η Double Fine για παράδειγμα είχε μοιράσει κουπόνια για το Broken Age σε όσους είχαν οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι της εταιρίας στο library τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δίνει πάντα ένα τυχαίο coupon όταν κάνεις craft badge. Απο εκεί και πέρα, μερικοί developers συνηθίζουν να μοιράζουν κουπόνια στους "πελάτες" τους - η Double Fine για παράδειγμα είχε μοιράσει κουπόνια για το Broken Age σε όσους είχαν οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι της εταιρίας στο library τους. Είχα κάνει craft ένα badge του Saints Row, μάλλον θα είχα πάρει κάποιο κουπόνι τότε. Ο Snoob δηλαδή έχει κάνει craft τόσα badges όσα κουπόνια έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.Etherium Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Είχα κάνει craft ένα badge του Saints Row, μάλλον θα είχα πάρει κάποιο κουπόνι τότε. Ο Snoob δηλαδή έχει κάνει craft τόσα badges όσα κουπόνια έχει? Να ανταλλάζει κουπόνια με άλλους δύσκολο. Ξέρεις!! ανταλλαγές 1:3 & 1:4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Να ανταλλάζει κουπόνια με άλλους δύσκολο. Ξέρεις!! ανταλλαγές 1:3 & 1:4 Αυτό ίσως Snoob πες μας τον τρόπο σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 50% OFF Chucks Challenge 3D Ισχύει μέχρι Σάββατο 3/5, όποιος το θέλει, pm, δωρεάν εννοείται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Έχω: Batman Arkham Asylum FEAR 1,2,3 Scribblenauts Unlimited Guardians of Middle-earth Guardians of Middle-earth: Smaug's Treasure DLC Mortal Kombat Kollection The Lord of the Rings Online: Steely Dawn Starter Pack Euro Truck Simulator 2 Θέλω: Από παιχνίδια τίποτα συγκεκριμένο, προτιμώ items για το TF2 (Keys/Metal) +LEGO Marvel Super Heroes Δωθηκαν Επεξ/σία 23 Απριλίου 2014 από SOADNICK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unemployed_ghost Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Έχω: Tomb Raider (2013) Game of the year edition Guns of icarus online Gun monkeys Orion Dino Horde Χαρίζω: Dead island epidemic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brandtobrand Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 λοιπόν και από εμένα free : - Dead island epidemic beta (gift) Και από κουπόνια - Εversion -66 (until 26/4) - Obulis -75 (26/4) - Awesomenauts -66 (26/4) - Escape Goat 2 -20 (1/5) - KickBeat -66 (2/5) - No Time to Explain -50 (2/5) - Dynamite Jack -75 (2/5) - Portal 2 - 66 (1/5) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Έχω κι εγώ 3 dead island epidemic για χάρισμα, όπως χαρίζω και ένα dlc του Batman Arkham Origins, το New millenium skins pack μιας και πήρα το Season pass... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα