Havik Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Mark of the Ninja Τα ανταλλαζω σχεδον με καθε παιχνιδι που δεν εχω στο steam. Αν θες κάποιο από την υπογραφή μου να κάνουμε τραμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 66% OFF Awesomenauts - Steam μεχρι τις 24/3 οποιος το θελει ας στειλει pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skatopaido Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 κουπονι -90% Serious sam 2 εως 25/3 και -50% Για το consortium Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) One Finger Death Punch Hexcells Paranormal Critical Mass CreaVures Alan Wake Collector's Alan Wake's American Nightmare Adventures of Shuggy Tiny and Big Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2014 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Για το dust ενδιαφερομαι.Δινω το stalker shadow of chernobyl The binding of issac Gianna sisters twisted dreams payday the heist 1 deus ex human revolution Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex An Dros Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 καλησπέρα έχω key για το hitman absolution όποιος ενδιαφέρεται πμ για trade ...είναι για steam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) L.A. Noire (steam gift) Batman Arkham Asylum FEAR 1,2,3 Scribblenauts Unlimited Guardians of Middle-earth Guardians of Middle-earth: Smaug's Treasure DLC Mortal Kombat Kollection The Lord of the Rings Online: Steely Dawn Starter Pack Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2014 από SOADNICK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Έχω δύο κουπόνια: -50% για το Speedball 2 HD και -90% για το Rip. Επίσης, για το Steam από έναν κωδικό για τα: Dishonored, Frozen Endzone και Invisible Inc., καθώς και gift codes για τα εξής: 1. Hero Academy 2. Little Inferno 3. AaaAaA (κτλ) for the Awesome 4. Gemini Rue 5. Anomaly 2 6. Hero Academy (υπάρχει και το Gold Pack content) 7. The Bard's Tale 8. Bad Hotel 9. Solar 2 Yπάρχει επίσης ένα κλειδί για πακέτο παιχνιδιών της Telltale (φαντάζομαι ότι ενεργοποιούνται όλα μαζί, οπότε τα θεωρώ πακέτο): 1. Back to the Future: The Game 2. Hector: Badge of Carnage 3. Puzzle Agent 1 & 2 4. Sam & Max Devil's Playhouse 5. Wallace & Gromit's Grand Adventures 6. Poker Night at the Inventory Τι θα με ενδιέφερε: κωδικοί για το Panzer Corps, Space Hulk Space Wolves, Defilement of Honour, Sword of Halkyon, Behemoth Skin (Space Hulk dlc όλα αυτά) Elven Legacy: Collection, Aarklash Legacy. Εφόσον υπάρχει κάτι από αυτά που με ενδιαφέρει, συζητώ κάθε συνδυασμό ανταλλαγής στο πλαίσιο μιας σχετικά "αντίστοιχης" αξίας (δηλαδή, μη μου πείτε παρακαλώ το Dishonored για ένα skin dlc). Aν ενδιαφέρεται κάποιος, στέλνει προσωπικό μήνυμα. Μηδενικοί/χτεσινοί λογαριασμοί αποκλείονται. Λυπάμαι, έχω καεί στο παρελθόν και δεν επιθυμώ να το ρισκάρω ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Επειδή τώρα ξεκίνησα να ασχολούμαι με το steam... Δηλαδή μπορώ να στείλω παιχνίδι σε άλλον? πχ έχω το Deux μπορώ να το στείλω σε φίλο μου? ***Απάντηση με παράθεση παρακαλώ.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Επειδή τώρα ξεκίνησα να ασχολούμαι με το steam... Δηλαδή μπορώ να στείλω παιχνίδι σε άλλον? πχ έχω το Deux μπορώ να το στείλω σε φίλο μου? ***Απάντηση με παράθεση παρακαλώ.! Αν το αγοράσεις μέσω στεαμ ως gift ναι, όπως αν έχεις και cd key που ΔΕΝ το έχεις ενεργοποιήσει στο δικό σου λογαριασμό, αν το έχεις ενεργοποιήσει ίσως μπορείς να το «δανείσεις» με to family που έχουν βάλει, δεν ξέρω λεπτομέρειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) L.A. Noire (steam gift) Batman Arkham Asylum FEAR 1,2,3 Scribblenauts Unlimited Guardians of Middle-earth Guardians of Middle-earth: Smaug's Treasure DLC Mortal Kombat Kollection The Lord of the Rings Online: Steely Dawn Starter Pack +Spore Complete (steam gift) Tomb Raider (steam gift) Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2014 από SOADNICK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unemployed_ghost Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Ανταλλάζω τα AERENA και INTERSELLAR MARINES (steam gifts) με οτιδήποτε άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Αν έχει ξεμείνει σε κανέναν από το Humble Bundle το Arma 2: Combined Operations (Arma II + Operation Arrowhead), έχω για ανταλλαγή το Battlefield 3 (νέο account). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 CreaVures Alan Wake Collector's Alan Wake's American Nightmare Adventures of Shuggy Tiny and Big και 2 coupon εννοείται free -66% Half Life 2 -75% Avencast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlgeor Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Εχω το ac4. Οποιος εχει να προτεινει καποια αναλογη ανταλλαγη ας επικοινωνησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα