tsakonass Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Κλειδί για Enclave.Όποιος θέλει trade ας στείλει.
Federacion Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Εχω αυτό (δεν ξερω πως βρέθηκε) Takedown: Red Sabre και δεν το θέλω. Κανείς γι ανταλλαγή;
Mojo-Jojo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Έχω τα εξής κουπόνια: -75% Gorky 17 -90% Dream Pinball 3D -50% Greed: Black Border -66% Nikopol: Secrets of the Immortals -50% Garry's Mod -50% Tiny Barbarian DX -90% Obulis Όποιος θέλει ας μου πει να κάνουμε ανταλλαγή.
Despotas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Έχω και εγώ 25% έκπτωση στο Broken Age. Το συζήταμε με PM αν έχετε κάτι για ανταλλαγή αλλιώς στείλτε PM γιατί δεν το θέλω και θα το δωρίσω.
Sog96Ch Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Εχω Darksiders Fear 2 ,3 Serious Sam 3 Orcs must die 2 Natural Selection Enclave The Lord of the Rings War in North The Witcher (1) Magicka + 2 DLC Sanctum 2 Orcs Must Die! GOTY Sanctum: Collection Cities in Motion 2 Θελω το The walking dead (Season 1) Ομως και αλλες προτασεις μπορει να γινουν δεκτες Μετα τα εντονα γραμματα τα εχω απο το humble και δεν τα εχω κανει redeem
nikolas_kriti Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Κανένα κουπονάκι για CS:GO????????
bad_freddy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μου έχουν μείνει για ανταλλαγή τα FEZ (από το humble bundle) Takedown red sabre (Steam gift) Όποιος ενδιαφέρεται ας ρίξει ένα pm
gavros10 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Ψαχνω το monaco (για να μην περνω ολο το hb11). Οποιος το εχει pm
KilliK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Εχω για ανταλλαγη, δυο κουπονια για 75% εκπτωση στα Rise of the Triad και Shadow Warrior (τα remakes τους) Οποιος ενδιαφερεται ας μου πει, αλλα λιγο γρηγορα γιατι ληγουν αυριο πρωι.
JohnVani18 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Χαρίζονται τα παρακάτω κουπόνια : -75% Gorky 17 (ισχύει μέχρι 9/3) -75% Syder Arcade (ισχύει μέχρι 17/3) Ψαχνω το monaco (για να μην περνω ολο το hb11). Οποιος το εχει pmΤο ψάχνεις ακόμα?
Mr.Etherium Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) -75% droid assault. Τιμή με το κουπόνι 2.50€ Ημ.λήξης: 21 Μαρ. Δέχομαι και κάρτες όποιος το θέλει η κανα άλλο κουπόνι ανάλογο. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2014 από Mr.Etherium
Greygore Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Μερικά περισσεύματα απο bundles, προσφορές, δώρα κ.τ.λ.: Anodyne Guncraft Darkest Hour: A Hearts of Iron Game Rome: Total War Company of Heroes 2: Case Blue DLC Foreign Legion: Multi Massacre 3089 - Futuristic Action RPG FPS 3079 - Block Action RPG FPS Universe Sandbox Space Pirates and Zombies SpaceChem Etherlords I και II Expeditions: Conquistador Sleeping Dogs Thief Dirt 3 Giana Sisters: Twisted Dreams The Swapper Dust: An Elysian Tail Guacamelee! Gold Edition Antichamber Monaco: What's Yours Is Mine FEZ Interstellar Marines (Steam Gift) Gun Monkeys (Steam Gift) Ενδιαφέρομαι κυρίως για παιχνίδια που δεν έχω (σχετικό Steam profile). Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2014 από Greygore
Mr.Etherium Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) -50% Alan wakes AMERICAN NIGHTMARE Ημ. Λήξης 21/3 Ενδιαφέρεται κανείς? -90% Chains Το χαρίζω :ΡΡΡΡ (Έψαχνα τόσο καιρό να συμπληρώσω το σετ και μου δωσε αυτή τη παπαριά!!!!) Παν χαμένες η καρτούλες μου. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2014 από Mr.Etherium
gavros10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Nighsky europa universalis 3 complete Trine 2: Complete Story Mark of the Ninja FTL: Faster Than Light FEZ LIMBO Bastion Men of War : Red Tide Interstellar Marines (Steam gift) Interstellar Indie gala bundle (Εχει τα Cubicity, Interstellar Marines, Rush Bros, Beast Boxing Turbo, Sang-Froid Tales of Werewolves, Interstellar Marines Spearhead Edition, PixelJunk Monsters Ultimate, PixelJunk Shooter, Dynamite Jack, Finding Teddy) Batman™: Arkham City GOTY Batman™: Arkham Asylum GOTY Magicka + 2 DLC Orcs Must Die! GOTY Dust: An Elysian Tail Τα ανταλλαζω σχεδον με καθε παιχνιδι που δεν εχω στο steam.
SlackulatoR Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Nuclear Dawn Zeno Clash Burnout Paradise: The Ultimate Box Crysis 2 Maximum Edition Medal of Honor Mirror's Edge Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα