nikos1071 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Από τη στιγμή που το έχεις ενεργοποιήσει, το παιχνίδι μπαίνει στη βιβλιοθήκη σου και είναι μόνο για σένα. Δε μπορείς να το πουλήσεις ούτε να το χαρίσεις ούτε να το ανταλλάξεις... Μόνο μέσω family sharing μπορείς να το μοιραστείς με κάποιο γνωστό σου με τους γνωστούς περιορισμούς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexhs gk Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Από τη στιγμή που το έχεις ενεργοποιήσει, το παιχνίδι μπαίνει στη βιβλιοθήκη σου και είναι μόνο για σένα. Δε μπορείς να το πουλήσεις ούτε να το χαρίσεις ούτε να το ανταλλάξεις... Μόνο μέσω family sharing μπορείς να το μοιραστείς με κάποιο γνωστό σου με τους γνωστούς περιορισμούς. Ok σε ευχαριστώ πολύ. Οχι τίποτα, έχω ξενερώσει τόσο πολύ με αυτό το παιχνίδι, είναι η πρώτη φορά που έχω μετανοιώσει αγορά παιχνιδιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) καποια κουπονια που εχω στο inventory μου πως τα στελνω σε καποιων??? Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2014 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.Etherium Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Αν έχει κάποιος περίσσευμα απο κάρτες σε Left4dead2 (Hunter,jockey,smoker,spitter) μπορείτε να απαλλαχτείτε εύκολα... Giimeee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1071 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 καποια κουπονια που εχω στο inventory μου πως τα στελνω σε κάποιον??? τα στέλνεις μέσω της διαδικασίας του trade. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 thank man το βρηκα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Εχω 3 invites για το dead island epidemic και ψαχνω dota 2 keys...οποιος ενδιαφερεται καντε με add sto steam : K0N@NTZI για trade... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) μου εμειναν μονο για steam: Alan Wake Collector's Alan Wake's American Nightmare Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2014 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δωρίζω εκπτωτικό κουπόνι 25% για το Broken Age. Αν είστε καλόκαρδοι και σας περισσεύει κανένα CD Key ή κουπόνι για ανταλλαγή δε θα πω όχι, αλλά ακόμα και αν δεν έχετε το δίνω τζάμπα σε first come - first served βάση. Στείλτε ΠΜ για τα περαιτέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Έπηξε ο κόσμος χθες με αυτό, έχω και εγώ 2 ίδια αν θέλει κανείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα, Θέλει κανείς κουπόνι για 25% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ Broken Age Discount For Double Fine Loyalty; Φυσικά τσάμπα αν και δεν θα με χάλαγε κανά item σε Dota 2... =P Έχω 3 κουπόνια οπότε στείλτε μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takjar Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καινούργια πραγματάκια που περισσεύουν εκτός περιγραφής είναι το Deponia από το Humble Bundle, δηλαδή στέλνω gift linkΌπως επίσης όλα τα παιχνίδια του Be Mine 11, διότι έκανα την βλακεία και το αγόρασα 2 φορές kdoing Ξέχασα να πω τι θέλω.... Chaos in Deponiaκαι Steam Wishlist τσεκάρετε εάν δεν βαριέστε.Προφανώς καταλαβαίνετε ότι μπορείτε να διαπραγματευτείτε 2->3+ παιχνίδια για 1 δικό σας, εάν είναι στην Wishlist μου και βγάζει λογική η πρόταση.p.s. Θα λάβω μέρος σε ένα τριήμερο ολοήμερο σεμινάριο αυτό το ΠΣΚ.Οπότε εάν δεν απαντήσω πριν την Δευτέρα μην με πλακώσετε.π.χ. ανταλλαγών Μέχρι και όλο το Be Mine 11 για το Super Meat Boy Όλα μου τα παιχνίδια (περιγραφής + τα παραπάνω) για το Skyrim Legendary edition Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2014 από takjar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Εχω αυτα http://www.steamtrades.com/forum/Wppyx/h-many-keyssuch-gifts-w-dogecoin-universe-sandbox-offers/page/3 και θελω dont starve, universe sandbox , αν κανενας έχει ψήνεται κτλ pm Δεχομεθα και dogecoins Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Έχω για ανταλλαγή: Batman Arkham Asylum FEAR 1,2,3 Scribblenauts Unlimited Guardians of Middle-earth Guardians of Middle-earth: Smaug's Treasure DLC Mortal Kombat Kollection The Lord of the Rings Online: Steely Dawn Starter Pack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex An Dros Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 καλησπέρα παιδιά έχω ένα κλειδάκι για το rage για mac όποιος το θέλει πμ για κανα trade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα