Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

-25% Valve

-Ένα κάρβουνο

-The Secret of Monkey Island: Special Edition

Το τελευταίο αν δεν το θέλει ο xtrmsnpr ή η kate (ξέρει αυτός :P) το συζητάμε!!!!

και τι;Ανταλάζεις για οικονομόπουλος;;Ρώτα εκείνη εαν το θέλει,της αρέσουν αυτά.. :D

--

btw έχω από σήμερα και 50% OFF King's Bounty Platinum.Για καρβουνάκια κανείς; :-)

Δημοσ.

7 κάρβουνα..Τί μπορώ να κάνω τώρα;

For each piece of coal in your inventory, you have an entry into the grand prize drawing, which takes place January 2nd.

Alternatively, 7 pieces of Coal may be crafted here into a prize from the Great Gift Pile.

τί να κάνω;

Δημοσ.

Αν δεν σκοπεύεις να μαζέψεις και άλλα coal τότε ή πούλα τα ή κάνε craft για κουπόνι/παιχνίδι.

Μπα δεν νομίζω να μαζέψω άλλα..

να τα πουλήσω δεν ξέρω πως,αλλά νταξ,σιγά τα πράγμα..Λες να το κάνω craft ;Για να δούμε..Καμιά βλακεία θα δώσει..

Δημοσ.

Μπα δεν νομίζω να μαζέψω άλλα..

να τα πουλήσω δεν ξέρω πως,αλλά νταξ,σιγά τα πράγμα..Λες να το κάνω craft ;Για να δούμε..Καμιά βλακεία θα δώσει..

εγω εχω καμια 20αρια και δεν βρισκω καποιον που να εχει παιχνιδια που θελω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

- 2 coal

- 33% valve

- 50% Fallout 3

- 50% Oddworld Abe's Oddyssey

ενδιαφέρομαι για ανταλλαγή με indie παιχνιδάκια. π.χ. crayon PHYSICS DELUXE, SHANK, hammerfight, beat hazard, κτλ κτλ

Επεξ/σία από diplo
Δημοσ.

ΔΕΝ ΠΑΜΕ καθόλου καλά!! Έκανα craft τα κάρβουνα μου,και μου έδωσε δώρο το orange box...και τα έχω όλα...!:angry: και ποιός δεν τα έχει..

Ντάξει βρήκα δώρο που θα δώσω στην κοπέλα μου! :PΤί καλός άνθρωπας που είμαι!,θυσιάζομαι :o !

Δημοσ.

Θα εξηγήσει κανείς τι είναι αυτό? :wub:

Έχει κάτι προσφορές το steam..Που κερδίζεις διάφορα ή απλώς αγοράζεις με εκπτώσεις.Και έχει κάτι coals που μαζεύεις και άλλα που τα ανταλλάζεις !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...