Peleus17 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Έχω το Race Driver Grid στο Steam....Θέλω το Mafia 2 (Μην ανησυχητε δεν είμαι κάποιος Scamer επειδή έχω λίγα ποστ στο φόρουμ. Το παρακολουθώ πολύ καιρώ απλά δεν είχε τύχει να κάνω εγγραφή) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hyperionthetitan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Dungeons: The dark lord Party of Sins Adventure of Shuggy Ednar & Harvey: Harvey’s new eyes Planets under Attack Trine Cities In Motion Magicka Magicka Vietnam Painkiller: Black Edition Home Victoria II Red Faction: Armageddon Red Faction: Armageddon Path to War DLC Darksiders Gettysburg: Armored Warfare A Game of Dwarves Warlock - Master of the Arcane Defenders of Ardania εχω παιχνιδια απο τα πρώτα bundles ενώ εχω χασει σχεδόν όλα τα τελευταια. αν σκεφτεται κανεις καμια τραμπα ας στειλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ έχω κάνει μία "τράπεζα" από trading cards 456 545 μέχρι τώρα, ανταλλάσσοντας 1:2 (1 δικιά μου όποια θέλουν για δύο δικές τους όποιες θέλουν πάλι) με εξαιρέσεις τις σπάνιες (Foil) και τις snow globes αντάλλαξα χτες 1 snow globe για 6 regular κάρτες [όπου μου το πρότεινε απευθείας ο άλλος χρήστης... kdoing] Το όνομα μου στο Steam είναι TsoliasPN Προφανώς στην ελληνική κοινότητα, πόσο μάλλον του Forum κάνω 1:1 ανταλλαγή. Απλώς επειδή δεν μπορώ να το ξέρω αλλιώς κάντε πρώτα pm εδώ ή friend request στο steam. έχεις pm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolaos91 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 εχω για ανταλαγη τα παρακατω orcs must die GOY starvoid Batman™: Arkham Origins DLC Orcs Must Die! GOTY Low Light Combat x2 no steam key ΠΜ me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Sniper Ghost Warrior 2, Medal of Honor, Homefront, Dishonored, Dead Space 2 + 3 θελω..... τα δικα μου τα εχω στην υπογραφη!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά δεν ξέρω αν γίνεται έχω στο steam δύο παιχνίδια ενεργοποιημένα civ 5 και tomb raider 2013.Μπορώ να δώσω τα στοιχεία του λογαριασμού μου αν γίνεται καθώς με ενδιαφέρει το sim city 5 η σε κλειδί ή ανταλλαγή του λογαριασμού μου με της origin για το simcity 5.Απλά δίνω τα δύο παιχνίδια για το simcity 5 Όποιος ενδιαφέρεται ας μου πει!Εννοείτε αν γίνεται να τα κάνω και δώρο μέσω του steam πείτε γιατί δεν το κατέχω το άθλημα.Αν υπάρχει οποιοσδήποτε άλλος τρόπος πείτε μου δεν το κατέχω καλά το θέμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 εχω κουπονι 75% για το delve deeper αν το θελει κανεις pm με. τζαμπα εννοειται ληγει 24/1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takjar Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Όλο ξεχνιέμαι με τα κουπόνια να τα γράψω στο forum και λήγουν. 4x -20% Velocity UltraΚάτι άσχετο μου προέκυψαν δύο "άχρηστα" αλλά συλλεκτικά Steam Trading Card Beta Access σε μορφή gifts.Ενδιαφέρεται κανείς για συλλεκτικούς λόγους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.Etherium Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Που τα βρίσκω αυτά τα κουπόνια??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 -50% για το Garry's Mod όποιος ενδιαφέρεται, φυσικά θα δωθεί σαν gift. @takjar Αν θέλεις στείλε μια beta access. JohnVani18 είμαι και στο Steam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 -20% Velocity Ultra και από μένα, δωρεάν φυσικά. Αν ενδιαφέρεται κανείς πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takjar Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 -50% για το Garry's Mod όποιος ενδιαφέρεται, φυσικά θα δωθεί σαν gift. @takjar Αν θέλεις στείλε μια beta access. JohnVani18 είμαι και στο Steam. Τώρα το είδα, σου στέλνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1071 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα. Έχω ένα κουπόνι για Larva Mortus -90%. Ισχύει έως 24/01. Αν το θέλει κανένας φίλος ας στείλει pm... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Και εγώ έχω ένα κουπόνι -50% για Alan wake's America Nightmare. Όποιος το θέλει ας μου στείλει pm. Αν έχει και καμιά καρτούλα για games που έχω (φαίνεται το account μου στην υπογραφή μου) ακόμα καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex An Dros Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 έχω ένα κουπόνι -50% για Aerena και ένα -66% για το The Bridge όποιος θέλει ας με στείλει πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα