Avatar_GR Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Έχω το Garry's Mod που μου έμεινε από το humble bundle. Δώστε κάτι που να μην το έχω και σας το στέλνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Όλοι τα ίδια έχουμε...A ρε Humble!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takjar Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Τα games που έχω για ανταλλαγή τα έχω στην υπογραφή μου, αλλά ας τα γράψω και εδώ για να υπάρχουν.Όλα είναι κλειδιά για STEAM: Greed Corp Serious Sam 3: BFE Serious Sam HD: The First Encounter Serious Sam HD: The Second Encounter McPixel Organ Trail Broken Sword: Director's Cut Batman Arkham Asylum (retail copy - with redeemable key to steam) Closure Magicka + DLC: Dungeons and Daemons and Vietnam Jamestown Damnation Clive Barker's Jericho Operation Flashpoint : Dragon Rising Overlord and Overlord Raising Hell Overlord 2 Fuel Operation Flashpoint : Red River Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Έχω ένα κλειδί Natural Selection 2 όποιος ενδιαφέρεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αν κάποιος έχει το: Zeno Clash 2 από το Humble Weekly Έχω για ανταλλαγή: Insanely Twisted Shadow Planet And Yet It Moves Doc Clock Toasted Sandwich of Time Snuggle Truck The Binding of Isaac + Wrath of the Lamb DLC Cave Story+ edit: το βρήκα Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2013 από nektarios_rs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Διαθέτω και εγώ για ανταλλαγή τα: Natural Selection 2 Sanctum 2 Sanctum Collection Magicka + DLC Orcs Must Die! GOTY Cities in Motion 2 Dwarfs!? Zeno Clash Zeno Clash 2 Dead Space Crysis 2 Maximum Edition Dead Space 3 Medal of Honor Mirror's Edge Στείλτε μου μηνύματα με τι έχετε εσείς. Αν κάποιος έχει κάποιο από τα 2 πρώτα batman δίνω παραπάνω του ενός κλειδιά για ανταλλαγή καθώς και για games που είναι λίγο μεγαλύτερης αξίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LionHurt1982 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Προς το παρον τα εξης της υπογραφης μου Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2013 από LionHurt1982 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Έχω παιχνίδια που δεν έχω αγγίξει από bundle. Alla που γραφεί τον κωδικό ώστε να μπορώ να τ κάνω ανταλλαγή; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 σκεφτομαι να δωσω τις snowglobe καρτες για καρτες παιχνιδιων και συγκεκριμενα για batman arkham asylum ή saints row the third. αν ενδιαφερεται κανεις να μου πει. 1 snow για 3 gaming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takjar Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω κάνει μία "τράπεζα" από trading cards 456 545 μέχρι τώρα, ανταλλάσσοντας 1:2 (1 δικιά μου όποια θέλουν για δύο δικές τους όποιες θέλουν πάλι)με εξαιρέσεις τις σπάνιες (Foil) και τις snow globes αντάλλαξα χτες 1 snow globe για 6 regular κάρτες [όπου μου το πρότεινε απευθείας ο άλλος χρήστης... kdoing] Το όνομα μου στο Steam είναι TsoliasPN Προφανώς στην ελληνική κοινότητα, πόσο μάλλον του Forum κάνω 1:1 ανταλλαγή.Απλώς επειδή δεν μπορώ να το ξέρω αλλιώς κάντε πρώτα pm εδώ ή friend request στο steam. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2013 από takjar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εχω 3 κουπονια προσφορας μεχρι και αυριο για -90% serious sam hd first encounyer, -90% vigil blood bitterness , -66% the bridge..οποιος θελει πμ..εγω ψαχνω καρτες για deponia kai re reveletions steam id konantzi6 Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2013 από kostass13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mvpgr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα! Αυτά είναι τα δικά μου υπόλοιπα από διάφορα bundles. Όποιος έχει κάτι για ανταλλαγή ας το πει OriginDead SpaceBurnout Paradise: The Ultimate BoxCrysis 2 Maximum EditionMedal of HonorMirror's EdgeCommand & Conquer: Red Alert 3 - Uprising SteamMagicka + 2 DLCSerious Sam 3: BFE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αυτά απο εμένα. Steam Keys Metro 2033 Dead Space Mirror's Edge Red Alert 3 - Uprising Eets Munchies Brutal Legend FTL: Faster Than Light Rocketbirds: Hardboiled Chicken A Virus Named TOM LIMBO Bastion Mafia II Humbe Bundle Steam Games Natural Selection 2 Sanctum 2 Magicka + 2 DLC Serious Sam 3: BFE Garry's Mod Orcs Must Die! GOTY Sanctum: Collection Cities in Motion 2 F.E.A.R. 2: Project Origin F.E.A.R. 3 The Lord of the Rings: War in the North Scribblenauts Unlimited F.E.A.R. Guardians of Middle-earth: Smaug's Treasure DLC Gotham City Impostors: Professional Kit Guardians of Middle-earth Mortal Kombat Kollection The Lord of the Rings Online: Steely Dawn Starter Pack http://steamcommunity.com/id/johnvani18/ Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2013 από JohnVani18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zapas22 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Έχω Origin Battlefield 3 και θελω το battlefield bad company 2... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skatopaido Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 εχω αυτα για origin Dead Space Origin KeyBurnout Paradise: The Ultimate Box Origin KeyCrysis 2 Maximum Edition Origin KeyMedal of Honor Origin KeyMirror's Edge Origin KeyCommand & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key και τα ανταλλασω ολα για ενα απο τα παρακατω για steam L.A NOIRE COMPLETE EDITION BATMAN ARKHAM ORIGINS MORTAL COMBAT COMPLETE EDITION Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα